Am nevoie de ajutor, pls!!! Vreau sa folosesc OBS pe CHATURBATE...
Geobanks;20904 wrote: Ma scuzati daca sunt pe dinafara, cat timp esti promovat la cb cand iti faci contul? Am inteles ca e o perioada in care te promoveaza ca membru nou
7 zile aparu ca NEW
7 zile aparu ca NEW
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Mr.Johnathan;9830 wrote: Parerea mea e ca Chaturbate e doar pentru modelele ce vor sa faca show-uri in privat pe putini bani..nu pricep de ce optati pentru site'ul asta. V-as recomanda https://bongamodels.com/?fuid=55373415 ..aveti procent garantat din castiguri cel putin 50% plus ca privaturile se platesc destul de ok. Eu zic sa incercati..nu pierdeti nimic doar castigati.
Nu inteleg de ce promovezi site ul asta de rahat cu atata tupeu.E un site de 2 lei cu mii de membrii care stau si doar privesc fie el si un show si POATE tipuiesc 1 tokens.Daca ceri 100 de tokens pentru un flash zici ca ii injuri de mama. Nu se poate compara cu Chaturbate din nici un punct de vedere, vezi ca iti creste nasul.
Nu inteleg de ce promovezi site ul asta de rahat cu atata tupeu.E un site de 2 lei cu mii de membrii care stau si doar privesc fie el si un show si POATE tipuiesc 1 tokens.Daca ceri 100 de tokens pentru un flash zici ca ii injuri de mama. Nu se poate compara cu Chaturbate din nici un punct de vedere, vezi ca iti creste nasul.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann;20909 wrote: Nu inteleg de ce promovezi site ul asta de rahat cu atata tupeu.E un site de 2 lei cu mii de membrii care stau si doar privesc fie el si un show si POATE tipuiesc 1 tokens.Daca ceri 100 de tokens pentru un flash zici ca ii injuri de mama. Nu se poate compara cu Chaturbate din nici un punct de vedere, vezi ca iti creste nasul.
Il recomanda pt afiliere si atat.
Il recomanda pt afiliere si atat.
Buna! Am inceput sa folosesc si eu OBS de duminica pe CB, cu aceleasi setari am stat toata ziua online fara probleme. Azi in schimb ma scoate in continuu si nu inteleg de ce...Am urmat turorialul gasit aici pe forum, am pus 1980*1080 la rezolutie si 6000 bitrate. Azi in schimb imi zice ca FPS nu e constant si ca bitrade e mic.am pus bitrate 5000 si tot asa imi face.Imi scade bitrate la 4000, imi apare mesajul cu portocaliu din cand in cand si uneori ma scoate. Si pierd toti userii in stilul asta. Help!!!
erika9;23077 wrote: Buna! Am inceput sa folosesc si eu OBS de duminica pe CB, cu aceleasi setari am stat toata ziua online fara probleme. Azi in schimb ma scoate in continuu si nu inteleg de ce...Am urmat turorialul gasit aici pe forum, am pus 1980*1080 la rezolutie si 6000 bitrate. Azi in schimb imi zice ca FPS nu e constant si ca bitrade e mic.am pus bitrate 5000 si tot asa imi face.Imi scade bitrate la 4000, imi apare mesajul cu portocaliu din cand in cand si uneori ma scoate. Si pierd toti userii in stilul asta. Help!!!
Bitrate prea mare , viteza de internet nu o suporta, deasta iti da cu portocaliu.
Bitrate prea mare , viteza de internet nu o suporta, deasta iti da cu portocaliu.
Baietzelu;23078 wrote: Bitrate prea mare , viteza de internet nu o suporta, deasta iti da cu portocaliu.
E ft ciudat pt ca am pus 6000 si scade la 5000. Cand pun 5000, scade la 4000, iar cand pun minimul de 4000 care e necesar pt rezolutia asta, scade la 3000
(( Nu mai inteleg nimic. Eu am facut speedtest si am abonamentul cel mai bun de fibra optica de la rcs, 1GB... Am facut speed test si am 1 ping, 840mb download, 450 mb upload... iar duminica a mers fara probleme. Plus ca in tutorialul asta https://www.youtube.com/watch?v=62I0nLN ... 2I0nLNNSFI zice sa pun intre 4000 si 8000 bitrate pt rezolutia de 1920*1080.
Iar ce nu inteleg este de ce la sources la webcam imi apare rezolutia 1280*720 in loc de cea aleasa de mine la video... Am facut si suport la cb acum cateva zile si nici nu ma baga in seama, imi dau raspunsuri copy paste...
Last Edit. Am pus acum 4000 si sta constant pe portocaliu!!! Cum e posibil La 5000 si 6000 se facea portocaliu mai rar, acum sta numai pe portocaliu
((
E ft ciudat pt ca am pus 6000 si scade la 5000. Cand pun 5000, scade la 4000, iar cand pun minimul de 4000 care e necesar pt rezolutia asta, scade la 3000
Iar ce nu inteleg este de ce la sources la webcam imi apare rezolutia 1280*720 in loc de cea aleasa de mine la video... Am facut si suport la cb acum cateva zile si nici nu ma baga in seama, imi dau raspunsuri copy paste...
Last Edit. Am pus acum 4000 si sta constant pe portocaliu!!! Cum e posibil La 5000 si 6000 se facea portocaliu mai rar, acum sta numai pe portocaliu
Logitech c920. Am ales din webcamsplitter 1920*1080, la settings in OBS>Video am pus la fel. Dar in OBS la Sources, unde dai pe "+" sa adaugi webcamul, imi apare doar 1280*720 cea mai mare...desi camera suporta mai mult
Plus ca nu ma vad HD pe CB ...doar in imaginea redata pe obs si splitter ma vad lacrima. pe cb e putin blurat.
erika9;23086 wrote: Logitech c920. Am ales din webcamsplitter 1920*1080, la settings in OBS>Video am pus la fel. Dar in OBS la Sources, unde dai pe "+" sa adaugi webcamul, imi apare doar 1280*720 cea mai mare...desi camera suporta mai mult
Plus ca nu ma vad HD pe CB ...doar in imaginea redata pe obs si splitter ma vad lacrima. pe cb e putin blurat.
Pai deja e prea mult, in obs alegi tot splitterul daca il folosesti. Nu poti folosi splitterul si obs cu webcam in acelasi timp.Obs capteaza direct din splitter ce setari ai. Sper ca m-ai inteles.
Pai deja e prea mult, in obs alegi tot splitterul daca il folosesti. Nu poti folosi splitterul si obs cu webcam in acelasi timp.Obs capteaza direct din splitter ce setari ai. Sper ca m-ai inteles.