cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
alexlupup

Oricum luna septambrie ar trebui sa mearga mai bine
No avatar
Geobanks

Care sunt lunile car ar trebui sa mearga mai bn?
No avatar
Sweenky

Mai stiti ceva de banii pe perioada asta ? I-a primit cineva ? :(
No avatar
Sweenky

alexlupup;20866 wrote: am primit mail de la chaturbante ca mai dureaza inca 3 zile lucratoare.cine stie
ai trimis email la CB sa intrebi ce se intampla ? dece intarzie cu banii si ti-au trimis email ca mai dureaza inca 3 zile lucratoare sau ti-a venit mesaj automat de la ei ca mai dureaza inca 3 zile ???
No avatar
Geobanks

Eu am trimis mail la cb si dupa mi au raspuns ca dureaza 1-3 zile lucratoare
No avatar
Guest

Geobanks;20867 wrote: Aveti idee cu ce situri mai lucreaza cosmopay?

MFC e unul dintre ele, la care plata ajunge foarte repede in prima zi dupa inchiderea perioadei.
No avatar
Geobanks

In momentul asta am mai primit un mail de la cb cum ca ar trebuii in 24 ore sa intre banii daca nu sa ii contactez
No avatar
Guest

Geobanks;20887 wrote: Eu am trimis mail la cb si dupa mi au raspuns ca dureaza 1-3 zile lucratoare

De la CB de pe site ca sa se inteleaga clar ...ce si cum, cand ajung banii !!!
How often are payments sent?
Be aware that there is a minimum amount required to get a payout, most methods start at a minimum of $50.00.

Payment periods are from the (1st-15th) and (16th-31st) of each month, and are sent within 7 days of the pay period ending.

Rabdare, oameni minunati ai acestui forum !!!
No avatar
Geobanks

Da , normal primeam pe data de 3 dar fiind sarbatoare si bancile inchise in sua mi au spus ca mai dureaza 1-3 zile
No avatar
Guest

Geobanks;20892 wrote: Da , normal primeam pe data de 3 dar fiind sarbatoare si bancile inchise in sua mi au spus ca mai dureaza 1-3 zile

depinde de cine se ocupa, cat sunt de aglomerati, zile libere... etc, asta e si motivul celor 7 zile de care au nevoie pt a se asigura ca plata ajunge la performeri.
Normalitatea se incadreaza in cele 7 zile. restul sunt doar situatii in care performerii se obisnuiesc sa creada.
Scrie răspuns