Ce splitter recomandati?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ladybluecat

Buna! Folosesc Splitcam, insa uneori mai are probleme si ma gandesc sa cumpar unul cu licenta.
Voi ce ati recomanda si de ce?
Multumesc anticipat!
No avatar
nmuser

ladybluecat;20806 wrote: Buna! Folosesc Splitcam, insa uneori mai are probleme si ma gandesc sa cumpar unul cu licenta.
Voi ce ati recomanda si de ce?
Multumesc anticipat!
Verysoft splittercam,e usor de utilizat,iti foloseste mult mai putin din resursele procesoeului fata de splitcam..il recomand
No avatar
sss

Buna! si eu ma gandeam sa cumpar many cam cu licenta, este undeva la 100 euro dar poti sa-l folosesti pe 2 calculatoare si 12 surse web.. foloseste cineva?
No avatar
nmuser

Verysoft splitcam este undeva la 20 25$ daca nu ma insel,si poti folosi mai multe surse web,nu stiu cate la nr,dar banuiesc ca mai mult de 2 hai 3 nu e nevoie:)) problema este ca o poti folosi doar la un pc(licenta)..eu le am dat mail si le am spus ca am schimbat pc,mi au mutat licenta pe celalalt,sper sa va fie de folos:)! Bafta!
No avatar
sss

super! multumim:*
No avatar
ladybluecat

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Mai am o alta intrebare. E posibil ca, calitatea imaginii sa fie o idee mai buna pe VerySoft fata de cea de pe Splitcam?
No avatar
nmuser

ladybluecat;20837 wrote: Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Mai am o alta intrebare. E posibil ca, calitatea imaginii sa fie o idee mai buna pe VerySoft fata de cea de pe Splitcam?

nu imi mai amintesc sincer,dar eu cred ca da,din moment ce foloseste mai putin din resursele PC-ului ar trebui sa se miste mai bine,vada mai bine....etc...oricum iti poti seta rezolutia din program f mare,depinde cat de "destept"este pc tau si suporta rezolutia,asta din ce stiu si eu, nu sunt mare hacker-ita:))))
Scrie răspuns