Card Paxum

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
Alice2

Buna ! Desi s-au tot postat diverse despre Paxum, va rog ajutati-ma cu un sfat: am primit cardul, mi s-a efectuat un transfer de bani de pe CB, insa, mi-a fost teama sa introduc cardul in bancomat...si m-am tot plimbat pe la banci, de la toate m-i s-a spus acelasi lucru : sa nu introduc cardul, neavand cip, il va inghiti bancomatul... :-O :-O :-O
Desi nu e logica treaba, de ce s-ar mai fi emis carduri daca le-ar inghiti bancomatele ?? Ati folosit cardul ? De la ce banca ati scos banii ?Multumesc !
No avatar
WixStudioMAN

nu este nici o problema poti scoate bani linistita, cele mai bune banci sunt ing si raifaisen
dar vezi ca ai limita de 1000$ pe zi
No avatar
Alice2

Multumesc mult pt raspuns !
No avatar
alina88

aveti si voi probleme la transferta banii din contul paxum in cardul paxum la mine apare service temporary restricted try again later ....dar de cateva ore numa asa o tine....
No avatar
Nadia

alina88;20789 wrote: aveti si voi probleme la transferta banii din contul paxum in cardul paxum la mine apare service temporary restricted try again later ....dar de cateva ore numa asa o tine....

A dat eroarea asta si in trecut, de obicei se rezolva dupa cateva ore dar ultima oara a durat undeva la 12 ore, la sfarsitul lui iunie. Da-i mail lui Octav la octav@paxum.com si spune-i de problema, e de la emitentul cardului nu de la paxum, dar cineva trebuie sa-i anunte.
No avatar
TheVirtualMan

Eu mai devreme am transferat si a mers fara probleme...
No avatar
Nadia

TheVirtualMan;20828 wrote: Eu mai devreme am transferat si a mers fara probleme...

Super, inseamna ca s-a remediat intre timp, multumim! <3.
No avatar
TheVirtualMan

Nadia;20831 wrote: Super, inseamna ca s-a remediat intre timp, multumim!

Cu mare drag! :*
No avatar
Ella123

TheVirtualMan;20846 wrote: Cu mare drag! :*

aceeasi problema o am si eu de 2 zile ,poti sa imi spui te rog daca ai rezolvat?eu am dat email la paxum suport si mi-au zis sa mai incerc daca nu reusesc sa ii anunt oricum nu imi placea de ei ca si sistem acum ii urasc si mai tare
No avatar
TheVirtualMan

Ella123;23237 wrote: aceeasi problema o am si eu de 2 zile ,poti sa imi spui te rog daca ai rezolvat?eu am dat email la paxum suport si mi-au zis sa mai incerc daca nu reusesc sa ii anunt oricum nu imi placea de ei ca si sistem acum ii urasc si mai tare

Buna Ella!
Nu stiu ce sa'ti zic despre paxum, eu nu am mai scos bani de pe el de vreo2 luni cred. In schimb am o prietena care si'a facut card Revolt si e foarte multumita. Am sa ma interesez de mai multe detalii si am sa te tin la curent.
La 220w :))
glm :*
Scrie răspuns