PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Sunt*, e prea devreme, inca nu m-am trezit bine :)).
No avatar
thinkpositive

Buna!

Am primit cardul Paxum acum cateva zile iar astazi vreau sa fac un transfer de 280 $ din cont pe card dar imi spune ca nu am suficienti bani pentru transfer. Limita pe tranzactie trebuie sa fie obligatoriu 500 $ ? Si daca da, exista vreo alta varianta prin care totusi as putea transfera banii pe acel card? Mi se pare super ciudat sa nu poti sa transferi mai putin de 500 $ si ma gandesc a poate exista vreo varianta si nu o stiu eu..

Multumesc!
No avatar
Nadia

thinkpositive;20688 wrote: Buna!

Am primit cardul Paxum acum cateva zile iar astazi vreau sa fac un transfer de 280 $ din cont pe card dar imi spune ca nu am suficienti bani pentru transfer. Limita pe tranzactie trebuie sa fie obligatoriu 500 $ ? Si daca da, exista vreo alta varianta prin care totusi as putea transfera banii pe acel card? Mi se pare super ciudat sa nu poti sa transferi mai putin de 500 $ si ma gandesc a poate exista vreo varianta si nu o stiu eu..

Multumesc!

Nu ii transferi prin “Withdraw to external card”, ci transferi fondurile prin “transfer funds - between your own accounts”, da? Stii ca sunt doua optiun diferite, nu? Cardul Paxum se alimenteaza diferit, eroarea aia cum ca nu sunt suficienti bani apare doar la withdraw to external card.
No avatar
thinkpositive

Nadia;20689 wrote: Nu ii transferi prin “Withdraw to external card”, ci transferi fondurile prin “transfer funds - between your own accounts”, da? Stii ca sunt doua optiun diferite, nu? Cardul Paxum se alimenteaza diferit, eroarea aia cum ca nu sunt suficienti bani apare doar la withdraw to external card.

Exact asa am facut. Am dat la between your own accounts, am selectat suma iar dupa la Transfer Frequency am selectat Once si imi zice ca nu am suficienti bani...
No avatar
Nadia

thinkpositive;20690 wrote: Exact asa am facut. Am dat la between your own accounts, am selectat suma iar dupa la Transfer Frequency am selectat Once si imi zice ca nu am suficienti bani...

Hmm. Nu stiu ce sa zic, taxa de transfer pe card este de doar 25 de centi, deci daca n-ai scos fix cati bani mai ai pe card nu ar trebui sa iti dea asa... incearca cu o suma mai mica si vezi daca persista. Daca persista, da-i mail lui octav la octav@paxum.com si spune-i situatia, se poate sa fie o problema tehnica. Poti transfera si mai putin de 500, nu e suma minima, ci doar maxima este 500 pe zi.
No avatar
thinkpositive

Nadia;20691 wrote: Hmm. Nu stiu ce sa zic, taxa de transfer pe card este de doar 25 de centi, deci daca n-ai scos fix cati bani mai ai pe card nu ar trebui sa iti dea asa... incearca cu o suma mai mica si vezi daca persista. Daca persista, da-i mail lui octav la octav@paxum.com si spune-i situatia, se poate sa fie o problema tehnica. Poti transfera si mai putin de 500, nu e suma minima, ci doar maxima este 500 pe zi.

Da am descoperit greseala care o faceam. Puneam exact suma care era acolo si cei 25 de centi numai avea de unde sa ii ia. pfiuuu .. m-am si speriat :))

Mersii mult :-*
No avatar
Nadia

thinkpositive;20692 wrote: Da am descoperit greseala care o faceam. Puneam exact suma care era acolo si cei 25 de centi numai avea de unde sa ii ia. pfiuuu .. m-am si speriat :))

Mersii mult :-*

M-am speriat si eu cu tine, ca-mi sta inima in loc cand tot aud de cate o eroare cu ceva, am flashbacks cu Firstchoice de fiecare data :))

Cu mare drag! :*
No avatar
J0o

hei, comisionul de retragere a banilor este de 2$+1,2% din toata suma?
No avatar
Rimela

J0o;20711 wrote: hei, comisionul de retragere a banilor este de 2$+1,2% din toata suma?

In functie de transferul pe care il faci ,comisionul e diferit........
No avatar
thinkpositive

Buna!

Are cineva idee cum pot verifica tranzactiile de pe cardul Paxum in cont? Ma refer la istoricul sumelor retrase de la ATM, in datele respective. gasesc decat la cont, ce bani mi-au intrat si ce am trimis pe card, dar sumele retrase la ATM nu..
Pls help! Multumescc
Scrie răspuns