Imagine in patratele !! Help me

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
Alexys94

Buna... am si eu o intrebare pe site-urile pe care stau pe chrome imaginea se vede in patratele mici adica nu este 100% clara imaginea...insa pe jasmin in aceelasi timp cu celelalte site-uri camera se vede 100% ok ..aveti idee de la ce poate fi?
EllaM.

Alexys94;20614 wrote: Buna... am si eu o intrebare pe site-urile pe care stau pe chrome imaginea se vede in patratele mici adica nu este 100% clara imaginea...insa pe jasmin in aceelasi timp cu celelalte site-uri camera se vede 100% ok ..aveti idee de la ce poate fi?

Buna! Asa se vede si la mine... cand intru de pe Chrome- windows se vede pixelat, dar cand intru de pe Safari se vede clar. Am cautat dupa inregistrari din online si imaginea aparea f ok.. am intrebat si membrii... deci doar la noi se vede asa, nu mi dau seama de ce
No avatar
Alexys94

Mersi frumos !!!

EllaM.;20618 wrote: Buna! Asa se vede si la mine... cand intru de pe Chrome- windows se vede pixelat, dar cand intru de pe Safari se vede clar. Am cautat dupa inregistrari din online si imaginea aparea f ok.. am intrebat si membrii... deci doar la noi se vede asa, nu mi dau seama de ce
Jasmine

Ai incercat sa reinstalezi aplicatiile? Poate are nevoie tot pc-ul de un "refresh".
Scrie răspuns