Paxum Card

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
TheVirtualMan

Maxwell;20456 wrote: Va salut,
Aveti idee cat dureaza livrarea cardului paxum ?
Am reusit sa verific adresele (cea din buletin si cea pt livrare), contul paxum este activ, am primit plati, am facut transfer in cont bancar...deci accountul functioneaza dar ce se intampla cu cardul ?? Am aplicat pt card in 12 iunie si inca nu a ajuns.
Intrebare: Ce inseamna statusul cardului "submitted"?
Intrebare 2 :) : In prima plata dedusa automat, aia de circa 45 $ cu referinta "Card Yearly Maintenance Fee" intra si livrare card sau trebuia sa platesc extra pt livrare? Adica poate am omis pe undeva sa achit livrare si astept degeaba cardul :(
Merci frumos!

Salutare !

Raspuns intrebare 1. Daca e "submitted" tot ce poti sa faci este sa astepti. Mult. Enervant de mult. Dar va veni. Al meu ajunge astazi dupa aproximativ 3 luni de asteptare. Insa contul Paxum il poti folosi , poti primi bani in el , poti transfera din el pe diferite carduri ( eu am folosit Monsese .
Raspuns intrebare 2. Nu mai platesti nicio taxa de livrare ( cred :)) ) . Iti spun astazi cand ajunge. Dar nu cred sa se plateasca vreo taxa de livrare. Coletul il astepti abia cand scrie la status " Shipped". Bine , poti sa astepti si acum daca doresti :)). Insa vei primi email de la Paxum cu AWB pentru a urmari coletul atunci cand e in drum spre tine. Pana atunci..rabdare. Multa rabdare...
EllaM.

Buna! Poti trimite toti banutii pe contul Paxum, dar poti pune doar cate 500$ pe zi cardul Paxum ( si implicit sa-i si scoti ). :D succes!
EllaM.

Maxwell;20456 wrote: Va salut,
Aveti idee cat dureaza livrarea cardului paxum ?
Am reusit sa verific adresele (cea din buletin si cea pt livrare), contul paxum este activ, am primit plati, am facut transfer in cont bancar...deci accountul functioneaza dar ce se intampla cu cardul ?? Am aplicat pt card in 12 iunie si inca nu a ajuns.
Intrebare: Ce inseamna statusul cardului "submitted"?
Intrebare 2 :) : In prima plata dedusa automat, aia de circa 45 $ cu referinta "Card Yearly Maintenance Fee" intra si livrare card sau trebuia sa platesc extra pt livrare? Adica poate am omis pe undeva sa achit livrare si astept degeaba cardul :(
Merci frumos!
..
Eu mi -am facut cont in mai, in iunie mi -au terminat de aprobat tot.. am asteptat, am asteptat.. in iunie pe 11 m-a sunat ca imi va fi livrat cardul in max 5 zile, iar de primit l-am primit acum 2 zile ( 27 august ).. toate astea cu optiunea de 45$ nu prin posta :( Deci sa spunem vreo 4 luni la total... Multa rabdare iti doresc! Important e ca o sa vina :)
No avatar
TheVirtualMan

EllaM.;20617 wrote: Buna! Poti trimite toti banutii pe contul Paxum, dar poti pune doar cate 500$ pe zi cardul Paxum ( si implicit sa-i si scoti ). :D succes!

Ok, deci am primit cardul, am intrat pe site, l`am activat ( moment in care a trebuit sa fac si un dus pentru ca am transpirat un pic cand am vazut ca imi cere sa completez una dintre intrebarile de securitate si nu mai stiam cum erau insa am facut eu o schema si am rezolvat :)) ), si .. acum cum fac acel transfer din cont paxum catre card paxum?
No avatar
Nadia

TheVirtualMan;20622 wrote: Ok, deci am primit cardul, am intrat pe site, l`am activat ( moment in care a trebuit sa fac si un dus pentru ca am transpirat un pic cand am vazut ca imi cere sa completez una dintre intrebarile de securitate si nu mai stiam cum erau insa am facut eu o schema si am rezolvat :)) ), si .. acum cum fac acel transfer din cont paxum catre card paxum?

Stai linistit, aceeasi chestie am patit-o si eu cu intrebarea de securitate, mai ales ca trebuia sa o introduci fara apostrof sau semne de punctuatie, my eye was twitching at a point :)). Te duci la tab-ul Transfer funds, apoi alegi “Between your accounts”, alegi contul principal, transferi pe card si ta-daaa! :*

P.S.: Daca transferi azi la ora 13:15, sa zicem, poti transfera abia maine la 13:16, trebuie sa treaca fix 24 de ore. Daca esti nesigur daca au trecut, dai click pe “View remaining limits” in dreapta cardului tau.
No avatar
TheVirtualMan

Nadia;20623 wrote: Stai linistit, aceeasi chestie am patit-o si eu cu intrebarea de securitate, mai ales ca trebuia sa o introduci fara apostrof sau semne de punctuatie, my eye was twitching at a point :)). Te duci la tab-ul Transfer funds, apoi alegi “Between your accounts”, alegi contul principal, transferi pe card si ta-daaa! :*

P.S.: Daca transferi azi la ora 13:15, sa zicem, poti transfera abia maine la 13:16, trebuie sa treaca fix 24 de ore. Daca esti nesigur daca au trecut, dai click pe “View remaining limits” in dreapta cardului tau.

Hihi, am gasit ! :D
In sfarsit s`a rezolvat toata nebunia asta cu paxumul. Ma rog, la mine. Sper sa se rezolve si la ceilalti si sa fie toata lumea fericita si multumita, sa deschidem un nou Subiect nu cu nemultumiri ci cu ganduri misto , cu povesti, cu glume , cu idei de vacante pe banii scosi de pe cardul Paxum :)))

Multumesc tuturor pentru ajutorul de la inceput si pana acum.
Si pentru cel care va urma :))
Pupici si o zi frumoasa tuturor.
P.S. Ador numele Nadia.
No avatar
Maxwell

TheVirtualMan;20616 wrote: Salutare !

Raspuns intrebare 1. Daca e "submitted" tot ce poti sa faci este sa astepti. Mult. Enervant de mult. Dar va veni. Al meu ajunge astazi dupa aproximativ 3 luni de asteptare. Insa contul Paxum il poti folosi , poti primi bani in el , poti transfera din el pe diferite carduri ( eu am folosit Monsese .
Raspuns intrebare 2. Nu mai platesti nicio taxa de livrare ( cred :)) ) . Iti spun astazi cand ajunge. Dar nu cred sa se plateasca vreo taxa de livrare. Coletul il astepti abia cand scrie la status " Shipped". Bine , poti sa astepti si acum daca doresti :)). Insa vei primi email de la Paxum cu AWB pentru a urmari coletul atunci cand e in drum spre tine. Pana atunci..rabdare. Multa rabdare...

Merci frumos pt raspuns, ma descurajasem deja... eu locuiesc la nr 25/5 , urma sa merg la nr 5/25 sa intru prin "erectie" in cutia postala a oamenilor... 😊
No avatar
Maxwell

Merci frumos pt raspuns EllaM
No avatar
Nadia333

tara mea nu face parte din europa
No avatar
thinkpositive

Buna!

Are cineva idee cum pot verifica tranzactiile de pe cardul Paxum in cont? Ma refer la istoricul sumelor retrase de la ATM, in datele respective. gasesc decat la cont, ce bani mi-au intrat si ce am trimis pe card, dar sumele retrase la ATM nu..
Pls help! Multumescc
Scrie răspuns