Paxum Card

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Stiam ca si MFC ul trimite cupoane,dar nu banuiam ca ar putea trimite tokens.Doamne ajuta :))Multumim Arabu,esti tare
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
amyyyy

arabu1988;11953 wrote: dai mail la octav@paxum.com si iti verifice imediat asta am facut si eu ca tine de mult :)) pana nu este verified la adresa nu poti sa fac apply for card

eu v.am spus k am vb cu octav si a zis ca cere iar documente chiar si pt adresa und vine cardul
No avatar
Alessia_one

Buna! Stie cineva cum functioneaza treaba cu cardul de la paxum? Am aplicat aseara pt card si spune ca dureaza pana la 10 zile pana il primesc. E la fel ca la Firstchoice? Adica intra banii pe card ai ii pot scoate de la bancomat? Mersi mult
Oldshadow

nu cred ca vor intra direct pe card va trebui sa ii transferi in cardul respevtiv
No avatar
daucusapaa

arabu1988;11714 wrote: a aparut pe paxum posibilitatea de a da comanda de card acum

Si Shipping Method: este doar STANDARD

Cost de livrare este: 44.95$

trebuie sa ai suma asta in cont ca sa fac comanda pentru card sau poti sa fac comanda si merg in minus -

succes la toate lume

:x
Buna! Doar ce mi s-a aprobat si mie in sfarsit contul Paxum. La Apply For Card imi zice ca tipul cardului este Paxum New Temporary Mastercard...Ce inseamna asta? De ce temporar? Mersi anticipat si daca mai mai alte informatii care crezi ca m-ar ajuta, astept:P Tu esti expertul in materie de Paxum pe aici vad:P
No avatar
octav@paxum.com

Alexyss;12270 wrote: Cardul este temporar deoarece conform noii legi a lui Trump se cam sisteaza platile catre orice content de sex/prostitutie,dating etc.( si videochat-ul intra in aceste categorii) iar Mastercard este unul din principalii furnizori de carduri care au aplicat deja restrictii in acest sens,Paxum fie va emite un card propiu fie va aplica pentru alt furnizor,ramane de vazut ce se va intampla cu mult controversata lege a lui Trump ce a intrat deja in vigoare si afecteaza momentan doar americanii.....

"President Donald Trump signed a measure Wednesday aimed at curbing online sex trafficking, marking a rare bipartisan victory in Washington.
We've already interrupted 87% of the global ad volume. Thirty-plus websites and online platforms have either shut down or had major policy changes," Wagner told CNN in an interview in her office Tuesday afternoon."

Te contrazic dar videochat nu intre la legile SESTA/FOSTA in USA. Acele legi se aplica in alte cazuri nu la videochat. Cardul la Paxum este temporar pentru simplul fapt ca este volumul prea mare de aplicatii si nu putem trimite carduri cu logo paxum iar aceste carduri "temporare" vor fii inlocuite fara nici un cost pentru utilizatori cu carduri cu logo paxum inmprimat pe ele.
mersi
No avatar
octav@paxum.com

Chillyourheart;12151 wrote: vezi ca e diferit comisionul cand scoti din paxum pe card e 6$ + 3 % iar pe cont bancar 6$ + 5%, plus ca e normal sa dureze mai multe cand trimiti pe cont bancar .

comisionul prin external card este $6+3% cum ai zis ai dreptate, prin EFT spre cont bancar in EUR sau RON este doar de $5 USD atit.
LauraT

Alexyss;12507 wrote: Este bine ca, ai lamurit si acest aspect,atunci putem sta linistiti, FirstChoicePay a pus ca unul din pretexte legile SESTA/FOSTA pentru declinul lor ,multumim pentru precizare.

Erau probabil comisioanele prea mici...
No avatar
Maxwell

Va salut,
Aveti idee cat dureaza livrarea cardului paxum ?
Am reusit sa verific adresele (cea din buletin si cea pt livrare), contul paxum este activ, am primit plati, am facut transfer in cont bancar...deci accountul functioneaza dar ce se intampla cu cardul ?? Am aplicat pt card in 12 iunie si inca nu a ajuns.
Intrebare: Ce inseamna statusul cardului "submitted"?
Intrebare 2 :) : In prima plata dedusa automat, aia de circa 45 $ cu referinta "Card Yearly Maintenance Fee" intra si livrare card sau trebuia sa platesc extra pt livrare? Adica poate am omis pe undeva sa achit livrare si astept degeaba cardul :(
Merci frumos!
No avatar
TheVirtualMan

Buna frumosilor !

Am si eu o curiozitate (daca s`a mai discutat asta, imi cer scuze ca umplu forumul aiurea dar nu am gasit ). Daca pe chaturbate am o suma de 2000 $ si acum la sfarsitul lunii se termina perioada , pot face convert la toti sa ii trimt pe contul paxum sau trebuie sa convertesc cate 500 $ ? Stiu ca ei intra cate 500$ si ca se pot scoate 1000 $/ zi ( de doua ori cate 500$ ) dar nu stiu daca pot sa trimit toti cei 2000 $ o data. si apoi vor intra ei cate 500$ pe zi ...
Scrie răspuns