PaxumMonese.Acelasi topic pentru cei lenesi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Baietzelu

Daca transferi prin Eft nu ai unde sa pui id ul, dar daca le zici suma exacta si numele de la care ai primit ti-i baga in cont.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Alma78

Stiu,de data asta am rezolvat...o sa incerc sa transfer prin external credit card pt ca acolo am unde sa il pun...la coment e ok daca pun reference urmat de id ul monese? Ca data trecuta am pus doar id ul monese simplu si nu le-a aparut. De aceea mi au cerut sa le confirm suma si expeditorul.
Baietzelu

Alma78;20588 wrote: Stiu,de data asta am rezolvat...o sa incerc sa transfer prin external credit card pt ca acolo am unde sa il pun...la coment e ok daca pun reference urmat de id ul monese? Ca data trecuta am pus doar id ul monese simplu si nu le-a aparut. De aceea mi au cerut sa le confirm suma si expeditorul.
Id-ul e unic deci doar ala atat. Vezi ca am intampinat si eu probleme la wire. Am pus la referinta ceva si nu mi a aparut.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
thinkpositive

Buna!

Are cineva idee cum pot verifica tranzactiile de pe cardul Paxum in cont? Ma refer la istoricul sumelor retrase de la ATM, in datele respective. gasesc decat la cont, ce bani mi-au intrat si ce am trimis pe card, dar sumele retrase la ATM nu..
Pls help! Multumescc
No avatar
Rimela

thinkpositive;21129 wrote: Buna!

Are cineva idee cum pot verifica tranzactiile de pe cardul Paxum in cont? Ma refer la istoricul sumelor retrase de la ATM, in datele respective. gasesc decat la cont, ce bani mi-au intrat si ce am trimis pe card, dar sumele retrase la ATM nu..
Pls help! Multumescc

Nu cred ca are nimeni idee, altfel ti-ar fi raspuns , nu e prima data cand intrebi ( nici nu cred ca avem optiunea aceasta sau poate ma insel ) …… Totusi de ce e atat de important sa vezi istoricul a ceea ce ai retras deja? Mai conteaza? :)
No avatar
thinkpositive

Rimela;21131 wrote: Nu cred ca are nimeni idee, altfel ti-ar fi raspuns , nu e prima data cand intrebi ( nici nu cred ca avem optiunea aceasta sau poate ma insel ) …… Totusi de ce e atat de important sa vezi istoricul a ceea ce ai retras deja? Mai conteaza? :)

Am intrebat in mai multe discutii pentru a primi un raspuns, poate cineva stia si imi dadea acel raspuns, destul de logic nu?

Da conteaza deoarece prima retragere pe care am facut-o a fost de 900 de lei dar de pe card au disparut 400 usd... deci asta nu e prea placut de aceea ma gandeam ca trebuie sa existe pe undeva prin contul Paxum unde pot verifica asa cum exista la USD Accounts acel "Current" unde poti verifica toate transferurile si asa cum era si la FCP..
Anyway thanks for answer :)
No avatar
Rimela

thinkpositive;21137 wrote: Am intrebat in mai multe discutii pentru a primi un raspuns, poate cineva stia si imi dadea acel raspuns, destul de logic nu?

Da conteaza deoarece prima retragere pe care am facut-o a fost de 900 de lei dar de pe card au disparut 400 usd... deci asta nu e prea placut de aceea ma gandeam ca trebuie sa existe pe undeva prin contul Paxum unde pot verifica asa cum exista la USD Accounts acel "Current" unde poti verifica toate transferurile si asa cum era si la FCP..
Anyway thanks for answer :)

Intentia mea nu a fost sa te atac in vreun fel :)Am vazut ca ai intrebat in mai multe discutii si nimeni nu ti-a dat un raspuns . Din cate am vazut eu , dupa fiecare retragere de la Atm, apare in cont ( jos in pagina, unde e New Temporrary card) la Pending charges exact suma retrasa de la Atm...…….ultima, cele de dinainte eu nu le-am gasit , nici n-am cautat sincera sa fiu :)
Imi pare rau de problema ta si sper sa nu se mai intample. Totusi de ce nu trimiti email lui Octav sa intrebi? Sunt sigura ca te va lamuri
N-ai pt ce sa imi multumesti, zi faina :)
lulu

Baietzelu;n24884 wrote: Am facut transfer EFT din paxum catre monese de proba , azi am primit banii, 2 zile lucratoare , deci 99% ar trebui sa mearga si wire.

Buna ,. cujm ai reusit sa faci transfer eft ? caci am incercat si wire si eft si imi soune ca nu se poate face transfer catre o terta persoana ... :(
Scrie răspuns