Cont de economii blocat! Bani proveniti din videochat.

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Allyally

Nadia;20514 wrote: Hey, imi pare rau sa aud asta :( Intrebare: cum iti transferai banii din Paxum in ING (eft sau doar transfer to external card), si cam ce sume? de cand ai contul de ING? Cand era Firstchoice, am retras sume mari cu cardul de la BCR unde aveam cont inainte si n-am avut niciodata probleme... nu stiu ce sa zic. Ti-au dat motiv pentru blocarea contului?

Transfer to external si am tot transferat, mai ales ca a fost si ziua mea si am fost plecata in vacanta... cred ca undeva la aproape 20.000$ in cateva luni... :( uff
Am contul la ING de foarte mult timp si nu am avut niciodata probleme PANA ACUM :( practic nu am facut absolut nimic altceva decat sa transfer banii din paxum in card si asta pt ca sunt prea terorizata sa merg la ghiseu ...
No avatar
Rimela

Allyally;20516 wrote: Transfer to external si am tot transferat, mai ales ca a fost si ziua mea si am fost plecata in vacanta... cred ca undeva la aproape 20.000$ in cateva luni... :( uff
Am contul la ING de foarte mult timp si nu am avut niciodata probleme PANA ACUM :( practic nu am facut absolut nimic altceva decat sa transfer banii din paxum in card si asta pt ca sunt prea terorizata sa merg la ghiseu ...

''si din cand in cand i-am scos de la ATM folosind cardul paxum ..''...……..daca ai cardul Paxum de ce nu il folosesti?
No avatar
Nadia

Allyally;20516 wrote: Transfer to external si am tot transferat, mai ales ca a fost si ziua mea si am fost plecata in vacanta... cred ca undeva la aproape 20.000$ in cateva luni... :( uff

Ma gandeam ca asta ai facut, stii care e posibil sa fie problema? Daca ai dat sa vezi la “raport tranzactii” la detalii, transferurile pe external apar ca si “Cumparare POS Corectie”, cu alte cuvinte e refund ca si cand ai cumparat ceva de la un magazin prin POS si ai facut chargeback. Asa apare. Daca tu nu ai bani in cont sau ai putini si apar chargeback-uri din astea, e un semnal de alarma mai ales la sume asa mari. E doar o presupunere, dar s-a mai discutat pe forum despre asta... cred ca cel mai sigur e EFT, pentru ca apare “personnel payroll” la detaliile transferului, ca sa stii pe viitor. Am mai citit pe forumuri in trecut cum ca ING a blocat conturile celor care tranzactionau Bitcoins pentru ca sunt prea volatile si la fel, le-au cerut documente justificative.

Cred ca cel mai bine e sa downloadezi si sa printezi toate invoice-urile pe care le primesti de la site-ul pe care lucrezi, orice detalii legate de plata. Le arati ca au intrat in Paxum si din Paxum in contul tau ING. Imi pare tare rau si sper ca ai ceva banuti pusi deoparte, pe viitor sa nu te mai bazezi pe o singura banca... sper sa-ti rezolvi problema si declara-ti taxele, ca sa dormi linistita, mai ales la sume mari. Mult succes, Ally! Hugs
No avatar
Allyally

Multumesc mult pt raspuns, Nadia! Buna, Rimela.. Da, am scos din cand in cand pentru ca, nu stiu daca tu stii, insa cardul paxum este limitat si la incarcare si la withdrawals...
No avatar
Rimela

Allyally;20531 wrote: Multumesc mult pt raspuns, Nadia! Buna, Rimela.. Da, am scos din cand in cand pentru ca, nu stiu daca tu stii, insa cardul paxum este limitat si la incarcare si la withdrawals...

Buna. Sigur ca stiu Ally, pt toti cei care au deja cardurile Paxum este o problema....
Dar eu personal prefer sa scot 500$ pe zi decat sa-mi fie blocat contul meu local :)
Fiecare face cum crede ca e mai bine pt el/ea....
Sper sa iti rezolvi problema
Bafta
Scrie răspuns