Au ajuns cardurile paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
TheVirtualMan

Hello comunitate!!
In primu` rand , veniti sa va imbratisez! Pe toti! Am crezut ca v`am pierdut! De cateva zile , cand intram pe site nu mergea. Era o eroare, ceva. Ma gandeam ca gata , v`am pierdut! Sau mna .. M`ati pierdut :)).

In al doilea rand , vreau sa va anunt ca am fost astazi telefonat de catre un baiat un pic ca balbait sa ma anunte ca au ajuns cardul la ei ( Cargus ) si ca va fi trimis. Deci incep sa ajunga. Ura.

Va pup si va iub.. doar va pup si atat. :)) :D
No avatar
Buttercup

Paxum e, într-adevăr. Mi-au trimis mai devreme mail cu tracking no.
Azi astept sa vad daca il duce curierul. E in livrare momentan, deci nu am cum sa il ridic de la sediu.
No avatar
Keke

TheVirtualMan;20539 wrote: Hello comunitate!!
In primu` rand , veniti sa va imbratisez! Pe toti! Am crezut ca v`am pierdut! De cateva zile , cand intram pe site nu mergea. Era o eroare, ceva. Ma gandeam ca gata , v`am pierdut! Sau mna .. M`ati pierdut :)).

In al doilea rand , vreau sa va anunt ca am fost astazi telefonat de catre un baiat un pic ca balbait sa ma anunte ca au ajuns cardul la ei ( Cargus ) si ca va fi trimis. Deci incep sa ajunga. Ura.

Si noi te pupam si te asigur ca nu esti singurul care a fost trist de acea eroare..
Nici nu stiu ce m-as face fara acest forum si fara aceasta comunitate😔(poate ar trebui sa luam masuri de precautie?🧐)
Pentru cei care urmeaza sa primiti cardul Paxum:YAYYY!!In sfarsit!!Super happy pentru voi 🤗🤗
No avatar
Cryssaaaaaa

Hello,
Are cineva timp si disponibilitate sa mi dea niste detalii despre activarea cardului Paxum si transfer?
Multumesc
No avatar
Cryssaaaaaa

Eu l-am primit acum....minunile exista:)))

Buttercup;20540 wrote: Paxum e, într-adevăr. Mi-au trimis mai devreme mail cu tracking no.
Azi astept sa vad daca il duce curierul. E in livrare momentan, deci nu am cum sa il ridic de la sediu.
No avatar
Cryssaaaaaa

MAN, dupa calatoria noastra prin Pacific, daca iti mai amintesti de ea, au reusit cei de la Paxum sa te gaseasca si sa-ti arunce cardul pe o barcuta de carton??😁
Pe mine da....mi l-au trimis cu un elicoper de jucarie😎
Haleluiaaaaaaa....

TheVirtualMan;20539 wrote: Hello comunitate!!

No avatar
Rimela

Cryssaaaaaa;20544 wrote: Hello,
Are cineva timp si disponibilitate sa mi dea niste detalii despre activarea cardului Paxum si transfer?
Multumesc

Undeva stanga,dreapta..... parca unde aveai statusul pt card trebuie sa scrie Activate, dai click acolo si urmezi pasii.....
Pt transfer......mergi la transfer founds......betwen your accounts.....selectezi cardul Paxum si gata ( am gresit cred un cuvant in engleza.....da intelegi tu..)
Bafta
No avatar
Cryssaaaaaa

Multumesc frumos!
Zi faina!

Rimela;20564 wrote: Undeva stanga,dreapta..... parca unde aveai statusul pt card trebuie sa scrie Activate, dai click acolo si urmezi pasii.....
Pt transfer......mergi la transfer founds......betwen your accounts.....selectezi cardul Paxum si gata ( am gresit cred un cuvant in engleza.....da intelegi tu..)
Bafta
No avatar
Cryssaaaaaa

PIN-ul pentru cardurile Paxum cum se seteaza?
No avatar
Nadia

Cryssaaaaaa;20577 wrote: PIN-ul pentru cardurile Paxum cum se seteaza?

PIN-ul original trebuie sa-ti apara dupa ce-l activezi, dupa care in partea dreapta (in dreptul cardului, unde ai si optiunile card renewal, view remaining limits, etc) ai optiunea “change pin”. Poti seta de acolo orice PIN doresti.
Scrie răspuns