trafik chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ruby134

Buna

sinsstudio;9991 wrote: Buna seara tuturor, DA exista ''boost'' sau membrii in camera sau cum vreti sa numiti acest produs. Sunt special facute ca sa te pozitioneze pe primele pozitii de pe primele site-uri acolo unde intra toti userii cand acceseaza site-ul. De aici e foarte simplu si incepe trierea lor care , majoratatea ca si fiecare dintre noi ne rezumam la prima pagina din rezultatele cautarii. :) Pentru detalii trimite-ti mesaj

Ma poti ajuta si pe mine sa ma promovez??
No avatar
Guest

Ruby134;20208 wrote: Ma poti ajuta si pe mine sa ma promovez??

Promovarea o faci cel mai bine cu "ORE", organizare si o atitudine cat mai pozitiva, cu o calitate a ceea ce transmiti si cu un mod unic de a te manifesta in timpul sesiunii ;) .

Mult succes.
No avatar
dalia22

Pentru trafic pe chaturbate studio-ul la care lucrez eu foloseste programul asta: https://traffic-bots.com/ads-money/chaturbate-top-bot/

Este destul de schimp, un model nu si-ar permite sa plateasca un abonament asa de mare, dar pentru studiouri pare ok.
No avatar
sinsstudio

Da, scuze intarzierea raspunsului si pentru a putea fi mai specificat in softul pe care il detinem , acesta introduce 300-1000 de useri de care ai nevoie sa ajungi in primele pozitii din categorii, de aici o sa intre si userii reali. Totul se intampla treptat(15-20 min). Inchirierea softului de la noi este 10$(in functie de numarul de ore se aplica si un discount). Se poate testa . Pentru orice alta intrebare mesaj in privat
No avatar
Hanna Joyce

eulucrez pe adultwork am mers cit a mers acuma e foarte slab ..credeti ca prin sloturile pentru pozitionarea camerei va merge mai bine ?
No avatar
Yo berly

Salut cum pot sa primes softly?
No avatar
rayssa69xxx

spunemi te rog in momentul in care folosesti programul userii intra in cateva minute si iti si raman cate ore stai logata? daca lucrez 7 8 ore pe zi chiar raman userii aia in camera?stii cumva?
No avatar
christie

rayssa69xxx;24185 wrote: spunemi te rog in momentul in care folosesti programul userii intra in cateva minute si iti si raman cate ore stai logata? daca lucrez 7 8 ore pe zi chiar raman userii aia in camera?stii cumva?

Userii NU iti raman in camera!!!Eu am incercat,am cumparat trafic si au intrat vreo 300 in timp ce banii se "scurgeau"ceva gen "tip jar". :)) Apoi au inceput sa dispara,usor,usor.Vrajeala cu traficul cumparat,parerea mea.
No avatar
camok

Chillyourheart;n32194 wrote:

asta am tot repetat si eu dar observ ca nu se intelege . nu exista minuni gen sa cumperi trafic. daca vrei sa faci useri o faci doar tu singura prin munca

Inseamna ca voi chiar nu urmariti ce se intampla pe Chaturbate unde primele modele adesea au 20k, pleaca din camera 10 minute si ies abia 100 de oameni din aia 20000. Sau se mai lauda ca le pot promova, ridica pe prima pagina pe alte modele de jos ...vezi... Mila_
No avatar
pregnant87

Iar aberezi.
Se trezeste fratele lui sefu' de la chaturbate,se spala pe ochi,intra si se uita....hmm parca asta ce si-a facut cont acum 3 ore sigur va fi "vedeta" in urmatoarele luni....hai sa o promovez(si poc ia 20k de aici).
Ce tampeni scoti din tine(si mai ceri si nick-name la fete....nu oi fi tu fratele lui sefu'? Intreb ptr o prietena ce si-a facut cont nou si e a2a acum pe CB).
Scrie răspuns