Sunt nou, cum scot bani cu paxum?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Rimela

Ducesa;20152 wrote: Buna! Mai am si eu o intrebare. Voua va merge sa faceti plata la magazine cu cardul de la Paxum?

Au mai fost si altti care au pus aceasta intrebare……..au fost si care au raspuns ofc!!!!!! Dar e mai comod sa intrebam decat sa citim…..
Din cate ''am citit'' ce au scris altii la subiectele Paxum, cu cardul se poate scoate doar de la Atm, nu se pot face plati in magazine.
Nu am incercat si nici nu o sa incerc vreodata……la fel cum nu am incercat nici cu payoneer, FCp……..pt simplul motiv ca am auzit ce s-a intamplat cu epassporte, cand iar o gramada de lume a ramas cu ochii in soare….

Deci ce conteaza daca poti plati sau nu prin magazine cu cardul? Iti intra banii pe card , te duci si ii scoti si platesti cash sau ti bagi in banca ta locala daca chiar vrei neaparat sa platesti cu card prin magazine.

Ce s-a intamplat acum cateva luni…..se poate intampla iar……..
No avatar
Jeremy

Acum ca am cont pe paxum, verificat cu card introdus, cum il leg/conectez de site-ul chaturbate si sa pot scoate bani?
No avatar
Guest

Jeremy;20155 wrote: Acum ca am cont pe paxum, verificat cu card introdus, cum il leg/conectez de site-ul chaturbate si sa pot scoate bani?

prin adresa de mail de la paxum, o adaugi in cb la metoda de plata.
Scrie răspuns