Buna, frumoasa comunitate.
Al meu e in printing de pe 11.06. Deci s`ar face cam 2 luni de cand astept. Si astept...si astept...
Au ajuns cardurile paxum
Buna
eu pe 11 iunie
Acum 2 sapt i-am trimis un email lui Octav sa-l intreb si mi-a spus ca aproximeaza in 2 sapt
Acum 2 zile am trimist 'ticket' din account si i-am intrebat paia de la pax si mi-au spus "few days"
Fix astazi ,la 2 sapt cum a aproximat Octav, a ajuns cardul , in account pax apare tot "printing"
eu pe 11 iunie
Acum 2 sapt i-am trimis un email lui Octav sa-l intreb si mi-a spus ca aproximeaza in 2 sapt
Acum 2 zile am trimist 'ticket' din account si i-am intrebat paia de la pax si mi-au spus "few days"
Fix astazi ,la 2 sapt cum a aproximat Octav, a ajuns cardul , in account pax apare tot "printing"
-
Guest
Buttercup;20535 wrote: Am primit mesaj de la Cargus ca urmeaza sa imi livreze un plic. Nu astept nimic. In tracking no imi arata ca a fost predat pe 24, fix când au schimbat cardul in shipped. Revin cu mesaj aici daca este cardul.
suna la ei la sediu de unde apartii, nu astepta sa il livreze ca poate te sar de el. dute la sediu si ridical personal .
suna la ei la sediu de unde apartii, nu astepta sa il livreze ca poate te sar de el. dute la sediu si ridical personal .