Au ajuns cardurile paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Tbomb

draq sa-i ia ca tot in printing e de 2 luni
No avatar
ioana45

cardul meu este in printing de pe 10iunie.
am fost sunata si pt confirmarea adresei acum mai mult de o luna
saptamana trecuta am dat un mail la paxum..de raspuns au raspuns repede -ca printarea cardului nu depinde de ei,spera sa il printeze saptamana viitoare..etc etc ..multumim pt rabdare si intelegere.
sper sa ajunga anul asta:D
No avatar
Tbomb

ioana45;20049 wrote: cardul meu este in printing de pe 10iunie.
am fost sunata si pt confirmarea adresei acum mai mult de o luna
saptamana trecuta am dat un mail la paxum..de raspuns au raspuns repede -ca printarea cardului nu depinde de ei,spera sa il printeze saptamana viitoare..etc etc ..multumim pt rabdare si intelegere.
sper sa ajunga anul asta:D

exact asa e si la mn cu suna , raspunsul lor etc si suntem din aceasi perioada ... tu pe 10 eu pe 12 iunie , sunt curioasa care il primeste prima :P
No avatar
Delia123

Buna! Am facut cererea pentru card si totul s-a validat. Acum ce ar trebui sa se intample? Nu am primit nici un email sau ceva cu privire la printing sau ca mi-ar trimite cardul. Trebuie sa mai fac o cerere sau ceva?
Si a doua intrebare, cum pot sa am in alta modalitate acces la bani? Cu un alt cont bancar in $ sau cum? Multumesc!
No avatar
Rimela

Delia123;20087 wrote: Buna! Am facut cererea pentru card si totul s-a validat. Acum ce ar trebui sa se intample? Nu am primit nici un email sau ceva cu privire la printing sau ca mi-ar trimite cardul. Trebuie sa mai fac o cerere sau ceva?
Si a doua intrebare, cum pot sa am in alta modalitate acces la bani? Cu un alt cont bancar in $ sau cum? Multumesc!

http://www.forumvideochat.com/f2/%5Btutorial-video-lb-romana%5D-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-metoda-de-plata-paxum-3864.html

''Acum'' ar trebui sa citesti un pic, '' experienta mea cu paxum recente'' e doar unul din subiectele deja existente , unde sunt sute de intrebari si raspunsuri referitor la ce intrebi tu...…….in plus ti-am lasat ñink-ul de mai sus unde gasesti informatii pretioase…..asta in caz ca ai bunavointa sa il vizionezi :)
Spor ;)
Ann

Lasati-ma sa inteleg.Sunt singura care are cardul Paxum submitted de 70 de zile? A mai aplicat cineva dupa 10 iunie? La o simpla socoteala cardul meu (daca va fi trimis) va dura total 9 luni.Mai este cineva in situatia asta? Mi se tot spune ca sunt informati si ca vor face tot posibilul sa ajunga repede bla bla bla.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
lizzy

fetelor express delivery asta inseamna ca cind il trimit cardul ajunge foarte repede timp de 5 zile (asa au promis)si il aduce curierul acasa,plus ca iti dau un cod de urmarire in onlain sa vezi unde este cardul (sal urmaresti)dar procesul de printig ...e tot acelasi eu sun in asteptare de 2,5lunisi tot am achitat 45$pentru card si inca +95 $pentru express delivre
No avatar
lizzy

aaa da si inca ceva si mie mia zis un suport ca spera ca mai dureaza cam inca 2 saptamini printing si le trimit....asteptam
No avatar
Delia123

Merci mult! :* :)
Ann

lizzy;20147 wrote: aaa da si inca ceva si mie mia zis un suport ca spera ca mai dureaza cam inca 2 saptamini printing si le trimit....asteptam

E a 3 a oara cand mi o zic pe asta cu 2 saptamani. O sa vezi ca daca dai mail peste 2 saptamani tot asta iti spune. Este acelasi raspuns pentru mine de fiecare data
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns