Buna

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Madah13

Buna am 22 de ani, si m-am gandit sa intru in industria aceasta
Cat de mult conteaza aspectul fizic? Am ceva probleme cu vergeturile deoarece am slabit destul de mult, credeti ca va fi o problema?
No avatar
Guest

Madah13;19549 wrote: Buna am 22 de ani, si m-am gandit sa intru in industria aceasta
Cat de mult conteaza aspectul fizic? Am ceva probleme cu vergeturile deoarece am slabit destul de mult, credeti ca va fi o problema?

Buna, cu siguranta nu va fi o problema.
Tot ce conteaza e modul cum vrei sa abordezi acest job, dar mereu este loc in acest domeniu pt oricine.
In cazul in care vrei sa incepi cu un bagaj de cunostinte de peste 11 ani, am in alt subiect un curs + suport 24/7 la un pret modic.

Iti doresc mult succes .
No avatar
Madah13

Multumesc, cred ca voi fi ajutata de cei de la studio cand voi incepe.
No avatar
Guest

Madah13;19549 wrote: Buna am 22 de ani, si m-am gandit sa intru in industria aceasta

Mult succes !
No avatar
Madah13

Imi doresc sa lucrez la Luky Studio. Mai sunt fete care lucreaza la ei? Am citit ceva ceva pe aici. Cum e la ei? Cred ca voi incepe in septembrie, adica sper sa pot atunci sa merg la un interviu la ei. Sper ca ma vor ajuta si cu engleza
No avatar
Guest

Looool esti pe toate posturile... spor la spam
No avatar
Guest

Mrvc;19556 wrote: Buna, cu siguranta nu va fi o problema.
Tot ce conteaza e modul cum vrei sa abordezi acest job, dar mereu este loc in acest domeniu pt oricine.
In cazul in care vrei sa incepi cu un bagaj de cunostinte de peste 11 ani, am in alt subiect un curs + suport 24/7 la un pret modic.

Iti doresc mult succes .

Looool esti pe toate posturile incerci sa vinzi vantul... spor la spam
No avatar
TheVirtualMan

Buna Mada!

Multi inainte! Frumoasa varsta. Insa stii ce te face si mai frumoasa? increderea in tine. In aceasta industrie trebuie sa ai incredere in faptul ca tu esti unica , esti frumoasa si poti fi visul multor barbati. Trebuie sa constientizezi faptul ca nimeni dintre noi nu are doar fani. Asta din cauza ca parerile sunt impartite, ca placerile difera, fanteziile difera, gusturile difera. De aia vor fi oameni care nu te vor placea si persoane care vor fi in limba dupa tine. Dar repet, inainte ca altii sa te considere frumoasa , ttrebuie ca tu sa te consideri frumoasa. In rest, o camera web buna , internet cu viteza, pc potent, si un zambet larg pe fata!

Mult succes!
Jasmine

Madah13;19559 wrote: Imi doresc sa lucrez la Luky Studio. Mai sunt fete care lucreaza la ei? Am citit ceva ceva pe aici. Cum e la ei? Cred ca voi incepe in septembrie, adica sper sa pot atunci sa merg la un interviu la ei. Sper ca ma vor ajuta si cu engleza

Buna. Daca inca iti mai este de folos informatia, iti recomand cu cea mai mare caldura Lucky. Am lucrat cu toate persoanele de acolo, cu cei de la conducere, sunt pur si simplu un deliciu pentru inima mea, atat de caldurosi si de treaba :) Ca pan' la urma, studiouri frumoase si cu aparaturi sunt peste tot... mai greu sa gasesti pe cineva care sa nu te trateze ca pe un obiect :) Si cei care citesc asta, am lucrat indeaproape cu muuuulte studiouri din tara si parerea mea este ca nimic nu se compara cu Lucky, Heylux sau Preziosa. Bafta!
Scrie răspuns