Ann;19481 wrote: Eu nu mi am dorit cardul Paxum temporar si ma gandisem ca voi aplica pt cel permanent.Acum m am razgandit,am aplicat si de 40 de zile este tot submitted.Acelasi raspuns.”delays” Suspect,tinand cont de diferenta fluxului de cereri
Din păcate nu exista card permanent! Știu ca ni s-a spus că o sa fie înlocuit cel temporar cu unul permanent cu logo. Am intrebat acum 3 zile cand vor ajunge cele "permanente", iar ăsta este răspunsul pe care l-am primit :
"The card is not a temporary one. We named it this way in order to differentiate it from the old card, which was issued by Choice Bank. "
Am postat raspunsul, poate ajuta si alte persoane care așteaptă sa aplice pentru cel "permanent".
Au ajuns cardurile paxum
La fel si la mine.
Am intrat pe forum sa vad daca mai sunt pers care nu au primit cardul
Tot pe 11 iulie am fost sunata pt confirmarea adresei si mi s-a spus ca in sapt urmatoare urmeaza sa-l primesc.Au trecut 3 sapt si nimic.
Acum din "shiping" s-a schimbat in "printing";nu stiu ce s-a intamplat pe la aia de la paxum dar aglomerati nu mai sunt si nu avea rost sa-mi spuna la telef ca o sa-l primesc intr-o sapt pt ca nici nu intrebasem
Am intrat pe forum sa vad daca mai sunt pers care nu au primit cardul
Tot pe 11 iulie am fost sunata pt confirmarea adresei si mi s-a spus ca in sapt urmatoare urmeaza sa-l primesc.Au trecut 3 sapt si nimic.
Acum din "shiping" s-a schimbat in "printing";nu stiu ce s-a intamplat pe la aia de la paxum dar aglomerati nu mai sunt si nu avea rost sa-mi spuna la telef ca o sa-l primesc intr-o sapt pt ca nici nu intrebasem
Tbomb;19860 wrote: cardu meu este de pe data de 12 iunie in printing .... mai este cnv in situatia asta?
Da, se fac aproape 3 luni la mine, inca e in printing. Cred ca il primesc in 2019.
Am uitat sa mentionez ca pe mine nu m-a sunat nimeni pana acum, deși sunt oameni care au aplicat după mine si l-au primit.
Da, se fac aproape 3 luni la mine, inca e in printing. Cred ca il primesc in 2019.
Am uitat sa mentionez ca pe mine nu m-a sunat nimeni pana acum, deși sunt oameni care au aplicat după mine si l-au primit.
-
Guest
Tbomb;19880 wrote: eu am fost sunat in urma cu 3 saptamani , dar nu ma ajuta cu nimic telefonul lor daca nu primesc cardul .
cand e gata de livrare cardul o sa primesti un mail cu un AWB pe el. si cand ajunge in zona ta suna la curier si dute personal la sediu dupa el. e cel mai sigur si rapid.
cand e gata de livrare cardul o sa primesti un mail cu un AWB pe el. si cand ajunge in zona ta suna la curier si dute personal la sediu dupa el. e cel mai sigur si rapid.
Mrvc;19991 wrote: cand e gata de livrare cardul o sa primesti un mail cu un AWB pe el. si cand ajunge in zona ta suna la curier si dute personal la sediu dupa el. e cel mai sigur si rapid. 
Eu unu n am primit nici un mail cu AWB,doar acel telefon dupca care am primit cardul la interval de 1 luna cred..
Eu unu n am primit nici un mail cu AWB,doar acel telefon dupca care am primit cardul la interval de 1 luna cred..
-
Guest
nmuser;20014 wrote: Eu unu n am primit nici un mail cu AWB,doar acel telefon dupca care am primit cardul la interval de 1 luna cred..
Pt multe dintre modelele din "my team" s-a primit mail cu AWB, nu vb de un singur caz.
Pt multe dintre modelele din "my team" s-a primit mail cu AWB, nu vb de un singur caz.