Info Firstchoicepay

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
mau

Fetelor, daca aveti bani de luat de la Firstchoceipay , tocmai am citit ca ar exista posibilitatea completarii unei ''Notice of Claim'' , cu data limita fiind 28 August.
Nu vreau sa dau linkul aici dar puteti cauta ''Notice of claim firstchoicepay'' si primul link care va apare este al unei fete care se ocupa printre altele sa ghideze oamenii cum sa completeze aceasta cerere precum si pasii legali urmatori.
De asemeni-foarte important , zic eu iar ea sublinieaza, ar fi sa va faceti cat mai rapid print screen la contul vostru Firsthoicepay/Payoneer cu sumele care va sunt datorate pentru ca fara acestea nu ati avea nicio dovada in sprijinul vostru, ulterior . In print screenuri tototdata asigurati-va ca apare incadrat si browserul care sa ateste faptul ca sunteti logati in contul vostru .
Mult succes si daca ati putea sa ''pass the info'' ar fi minunat sa afle cat mai multe persoane cum ca mai pot face ceva , dar nu uitati, 28 August este data limita a depunerii acestei cereri.
Nu am nicio legatura nici cu persoana citata , nicio afiliere, niciun interes, doar incerc sa dau o informatie care cred ca multora le este inca utila!
Goodluck!
No avatar
Buttercup

Mai multe detalii a scris Jesse (admin pe StripperWeb).

https://www.stripperweb.com/forum/showthread.php?222220-First-Choice-Getting-Our-Money-Back
No avatar
Lizuca

Vaiiii,multumesc pt info!!atata timp de disperare
No avatar
Ducesa

N-ar trebui fiecare site sa trimita mailuri si sa deal with it? Tot noi s-o facem si p'asta?
No avatar
Buttercup

Ducesa;20069 wrote: N-ar trebui fiecare site sa trimita mailuri si sa deal with it? Tot noi s-o facem si p'asta?

Site-urile? Niciun site nu isi asuma raspunderea pentru ce se intampla cu fondurile respective, odată ce au plecat de la ei. Ei consideră că este responsabilitatea ta si a companiei respective.
Exista aceasta clauză la toate site-urile. Asa ca nu, niciun site nu o sa intervină pentru userii care au rămas cu banii blocați fiindcă nu i-au scos intr-un anumit termen.

Multe site-uri au oprit tranzacțiile imediat cum a picat. În săpt aceea, SM nu a mai trimis banii, deci ei si-au facut partea de responsabilitate. Chiar dacă aveai fonduri, puteai sa scoti cat timp erau sub $10K-5K. Eu personal am avut câteva mii ramase si le-am scos in aceeasi zi.
Problema este ca unii aveau sume de 5-6 cifre, iar tot ce a rămas în cont si nu pe card sunt blocați de atunci, pentru că nu mai puteai sa ii muți. (puteai tine doar $10K pe card, restul erau in cont)

Asa ca daca aveti sume considerabile de bani blocate, doar singuri va puteti ajuta.
EllaM.

Buttercup;20070 wrote: Site-urile? Niciun site nu isi asuma raspunderea pentru ce se intampla cu fondurile respective, odată ce au plecat de la ei. Ei consideră că este responsabilitatea ta si a companiei respective.
Exista aceasta clauză la toate site-urile. Asa ca nu, niciun site nu o sa intervină pentru userii care au rămas cu banii blocați fiindcă nu i-au scos intr-un anumit termen.

Multe site-uri au oprit tranzacțiile imediat cum a picat. În săpt aceea, SM nu a mai trimis banii, deci ei si-au facut partea de responsabilitate. Chiar dacă aveai fonduri, puteai sa scoti cat timp erau sub $10K-5K. Eu personal am avut câteva mii ramase si le-am scos in aceeasi zi.
Problema este ca unii aveau sume de 5-6 cifre, iar tot ce a rămas în cont si nu pe card sunt blocați de atunci, pentru că nu mai puteai sa ii muți. (puteai tine doar $10K pe card, restul erau in cont)

Asa ca daca aveti sume considerabile de bani blocate, doar singuri va puteti ajuta.

Cu 5 cifre aveam si eu... dar mi am cam luat gandul, nu cred ca o sa i mai vedem :-S
No avatar
Buttercup

EllaM.;20554 wrote: Cu 5 cifre aveam si eu... dar mi am cam luat gandul, nu cred ca o sa i mai vedem :-S

Te sfătuiesc să nu renunți si sa citesti bine topicul de pe StripperWeb. Jesse(loveshook) este foarte săritoare si te poate ajuta cu orice detaliu. Dă-i msg daca nu te simti sigura, dar repede. Pana pe 28 parca trebuie depuse cererile pentru recuperarea sumelor. Baftă!
Scrie răspuns