A trecut mult timp de cand astepti job-ul vietii tale? Acum e momentul tau!
#ModeleleBest sunt primite cu un #Bonus de angajare in valoare de 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣💲 si pot ajunge intr-un procent de 65% net (adica în mână) :-O
📌 cazare GRATUITA luxurianta in București ;;)
📌 Venit minim garantat de 5000 RON :-O
📌 traning specializat si servicii de înfrumusețare GRATUITE :x
Te invităm să aplici pe siteul nostru www.beststudios.ro sau la tel 0730 752 752 şi să te pregăteşti pentru o experienta la un nivel VIP Class ... doar ești #TheBest!
Hai si tu in familia BEST STUDIOS! Venit minim garantat de 5000 RON
- YourLovelyOne
Am fost la interviu acum 3 luni. Am cerut explicit sa vorbesc cu cineva despre posibilitatea de a lucra pe non adult, asta dupa ce am crezut ce ati postat pe contul de YouTube. Ajung la interviu si sunt plasata in alta clădire, unde.. Ce sa vezi!?! Se lucrează pe fetish!!! Pe bune??? Sunteți sub orice critica si chiar v am oferit o sansa si timpul meu, dar nu se merita... Nu mi spui la interviu ca fetele din cladirea cealalta sunt glamour si ca toate sunt blonde si siliconate... Cu mici excepții, evident... Si pe urma ma plasezi la fetish unde ma preia o doamna cu limbaj colorat si care se așteaptă sa sar repede pe fetish cand am precizat express cand am facut programarea la intalnire ca vreau non adult.. Sau macar glamour. Dar nu... Nu te incadrezi in categoria pitipoanca, nu ai ce cauta acolo.
Sa stii ca Best ul e ok,am lucrat la ei cand inca erau Rich,plati la timp,amenzile le iei doar daca esti obraznica cu pauzele. se implica mult,Maria e o tipa cool,eu o ador,nu pot spune acelasi lucru despre ceilalti manageri de la Best. Treaba la ei e simpla,iti dau sfaturi si tu trebuie sa le pui in practica,altfel chiar nu faci bani. Au regulile lor,ca de altfel in orice domeniu ai reguli.
Ti au oferit o varianta buna pe fetish. Iti pot recomanda Charm,nu la Smart sunt neseriosi cu banii,Amalia the bossy,isi bate joc de modele zambind frumos.
Ti au oferit o varianta buna pe fetish. Iti pot recomanda Charm,nu la Smart sunt neseriosi cu banii,Amalia the bossy,isi bate joc de modele zambind frumos.
YourLovelyOne;19498 wrote: Am fost la interviu acum 3 luni. Am cerut explicit sa vorbesc cu cineva despre posibilitatea de a lucra pe non adult, asta dupa ce am crezut ce ati postat pe contul de YouTube. Ajung la interviu si sunt plasata in alta clădire, unde.. Ce sa vezi!?! Se lucrează pe fetish!!! Pe bune??? Sunteți sub orice critica si chiar v am oferit o sansa si timpul meu, dar nu se merita... Nu mi spui la interviu ca fetele din cladirea cealalta sunt glamour si ca toate sunt blonde si siliconate... Cu mici excepții, evident... Si pe urma ma plasezi la fetish unde ma preia o doamna cu limbaj colorat si care se așteaptă sa sar repede pe fetish cand am precizat express cand am facut programarea la intalnire ca vreau non adult.. Sau macar glamour. Dar nu... Nu te incadrezi in categoria pitipoanca, nu ai ce cauta acolo.
Buna! Nu inteleg de ce ai avut parte de o altfel de experienta. Eu lucrez cu cei de la Best de un an si pot spune ca sunt foarte multumita. La interviu a fost super draguta domnisoara, iar Maria e un manager cum rar gasesti. Am specificat ca vreau pe adult, si acolo m-au repartizat. Pe varianta de fetish se fac bani ok.. probabil au vazut un potential in tine. Nu e pentru oricine.
Cat despre aspect, eu nu am inca silicoane
) si nu sunt tratata diferit fata de celelalte modele glamour.
Buna! Nu inteleg de ce ai avut parte de o altfel de experienta. Eu lucrez cu cei de la Best de un an si pot spune ca sunt foarte multumita. La interviu a fost super draguta domnisoara, iar Maria e un manager cum rar gasesti. Am specificat ca vreau pe adult, si acolo m-au repartizat. Pe varianta de fetish se fac bani ok.. probabil au vazut un potential in tine. Nu e pentru oricine.
Cat despre aspect, eu nu am inca silicoane