O sa las asta aici. Paxum >>>Monese .Nu este posibila optiunea Withdraw Funds by EFT Transfer doar Withdraw funds >>Withdraw funds to external credit card, datele cardului Monese,click pe maximum amount,bifat casuta, ''continue''.Banii se transfera instant,se pot retrage in acelasi moment(si cand sunt in pending) comisionul Paxum pentru transfer este de 6 $ + 3% din suma.Cand ajung banii in contul Monese se convertesc automat in euro, retragerea preferabil de la un ATM Raiffeisen optiunea FARA CONVERSIE.6 retrageri gratuite pe luna, apoi 1 euro fiecare retragere in plus daca se activeaza planul PLUS,(recomandat) 4,95 euro/luna, ceea ce inseamna comision Monese 0,5%.Poprirea banilor bancilor romanesti nu afecteaza contul.Limita de retragere pe zi ATM este 350 euro .Pentru WIRE se foloseste IBAN ul bancii + ID REFERENCE din aplicatie , NU IBAN ul din aplicatie, doar IBAN UL BANCII:
Mandatory fields:
Recipient / Beneficiary: Monese Ltd
IBAN: EE047700771001660150
BIC/SWIFT: LHVBEE22
Comment / Reference to beneficiary / Reference: (Your Monese ID e.g. M12345) (You can find your Monese ID inside the Monese mobile app. Android users will be find it via the side menu. iOS users will be able to find it in the 'Account' section of the app.)
Optional fields
Bank Address: Tartu mnt 2, 10145, Tallinn Estonia
Bank Name: AS LHV Pank
PaxumMonese.Acelasi topic pentru cei lenesi
Pentru cei interesati: am gasit un articol pertinent pe Wall Street legat de poprirea banilor din contul Revolut (sau, mai bine zis, de imposibilitatea popririi). Se aplica si la Monese acelasi principiu.
https://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/233462/posibilitatea-popririi-conturilor-deschise-la-revolut-o-intrebare-de-100-de-puncte-pentru-anaf-iata-ce-spun-avocatii.html
https://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/233462/posibilitatea-popririi-conturilor-deschise-la-revolut-o-intrebare-de-100-de-puncte-pentru-anaf-iata-ce-spun-avocatii.html
Nadia;19928 wrote: Pentru cei interesati: am gasit un articol pertinent pe Wall Street legat de poprirea banilor din contul Revolut (sau, mai bine zis, de imposibilitatea popririi). Se aplica si la Monese acelasi principiu.
Nu cred ca e nimeni atat de nebun incat sa isi tina banii in conturile bancilor dupa tot ce s a intamplat pana acum.Eu vorbesc din proprie experienta si ca o solutie temporara pana va sosi cardul Paxum.Si Paxum a fost cercetata in trecut pentru un dosar de frauda si are un sediu in România dar ce sa facem...In domeniul asta nu cred ca va exista niciodata o metoda de plata care sa ne garanteze siguranta
Mergem pe burta sau ne platim datoriile..Nu este cazul meu ca deocamdata nu sunt in top 300 

Nu cred ca e nimeni atat de nebun incat sa isi tina banii in conturile bancilor dupa tot ce s a intamplat pana acum.Eu vorbesc din proprie experienta si ca o solutie temporara pana va sosi cardul Paxum.Si Paxum a fost cercetata in trecut pentru un dosar de frauda si are un sediu in România dar ce sa facem...In domeniul asta nu cred ca va exista niciodata o metoda de plata care sa ne garanteze siguranta
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Baietzelu;19921 wrote: Nu am facut inca wire transfer din paxum catre monese, poate sa imi confirme cineva daca functioneaza sau nu?
Nu fac WIRE dar daca suportul confirma si ma minte, te mint si eu pe tine
Nu fac WIRE dar daca suportul confirma si ma minte, te mint si eu pe tine
-
TheVirtualMan
Hello!
Ajutati'ma si pe mine cu o chestiuta mititica!
Ieri am transferat de pe contul Paxum unde aveam vreo 340 de dolari in contul Monese sa'i scot cu cardul. Au ajuns 282 euro. Instant. Insa astazi cand ma uit in contul monese mai erau 277. In fine, nu stiu pe unde s'or fi dus insa curiozitatea mea cea mare este ..de ce nu i'am putut scoate de pe card? Am fost si la ING si la alte ATM uri si nimic..cica a esuat. Care ar fi cauza?
Ieri am transferat de pe contul Paxum unde aveam vreo 340 de dolari in contul Monese sa'i scot cu cardul. Au ajuns 282 euro. Instant. Insa astazi cand ma uit in contul monese mai erau 277. In fine, nu stiu pe unde s'or fi dus insa curiozitatea mea cea mare este ..de ce nu i'am putut scoate de pe card? Am fost si la ING si la alte ATM uri si nimic..cica a esuat. Care ar fi cauza?
TheVirtualMan;19932 wrote: Hello!
1. Se face conversia la rata de schimb eur/dolar din ziua urmatoare, de aia iti ajunge o suma si a doua zi se schimba. Asa se va intampla si cand scoti de pe card. Exemplu: scoti 1500 ron, apar in Monese scosi 350 Euro, ca a doua zi sa scada la 342. Intelegi?
2. Cat ai incercat sa scoti? Daca ai 277 de euro, incearca sa scoti 1000 de lei, nu mai mult. Ia in calcul ca vei plati comision de retragere.
Daca nu merge, suna la support si vorbeste cu ei, sunt friendly.
1. Se face conversia la rata de schimb eur/dolar din ziua urmatoare, de aia iti ajunge o suma si a doua zi se schimba. Asa se va intampla si cand scoti de pe card. Exemplu: scoti 1500 ron, apar in Monese scosi 350 Euro, ca a doua zi sa scada la 342. Intelegi?
2. Cat ai incercat sa scoti? Daca ai 277 de euro, incearca sa scoti 1000 de lei, nu mai mult. Ia in calcul ca vei plati comision de retragere.
-
TheVirtualMan
Nadia;19933 wrote: 1. Se face conversia la rata de schimb eur/dolar din ziua urmatoare, de aia iti ajunge o suma si a doua zi se schimba. Asa se va intampla si cand scoti de pe card. Exemplu: scoti 1500 ron, apar in Monese scosi 350 Euro, ca a doua zi sa scada la 342. Intelegi?
Buna Nadia!
Am incercat sa scot 1000 de lei ( 220,78 Euro imi arata pe aplicatia Monese ca am incercat sa scot ) si pe aplicatie imi spune " A esuat" " Aceasta plata nu a fost efectuata . Soldul tau nu va fi afectat."
Sa incerc sa scot si mai putin ? Ma gandesc totusi ca sunt aproape 50 si ceva de euro ramas de unde ar fi putut sa`si ia comision...
Buna Nadia!
Am incercat sa scot 1000 de lei ( 220,78 Euro imi arata pe aplicatia Monese ca am incercat sa scot ) si pe aplicatie imi spune " A esuat" " Aceasta plata nu a fost efectuata . Soldul tau nu va fi afectat."
Sa incerc sa scot si mai putin ? Ma gandesc totusi ca sunt aproape 50 si ceva de euro ramas de unde ar fi putut sa`si ia comision...
TheVirtualMan;19934 wrote: Buna Nadia!
Vineri au dat un mesaj pe aplicatia Monese ca e o problema la Mastercard si ca asta poate afecta si cardurile si in special tranzactiile la ATM. Teoretic ar fi trebuit sa se rezolve pana acum, insa e posibil sa fie de la ei. Eu am folosit cardul pentru tranzactii online fara probleme. Suna-i sa ii intrebi ce se intampla si spune-ne si noua, poate au mai dat si altii peste problema asta
Vineri au dat un mesaj pe aplicatia Monese ca e o problema la Mastercard si ca asta poate afecta si cardurile si in special tranzactiile la ATM. Teoretic ar fi trebuit sa se rezolve pana acum, insa e posibil sa fie de la ei. Eu am folosit cardul pentru tranzactii online fara probleme. Suna-i sa ii intrebi ce se intampla si spune-ne si noua, poate au mai dat si altii peste problema asta
TheVirtualMan;19934 wrote: Buna Nadia!
Acum am scos de la ATM Raiffaisen si la mine merge.Si la mine fluctueaza suma dar isi revine.In pending nu.Incearca alt bancomat sau alta suma, nu am mai auzit,revino cu un update, poti vorbi in chat cu suportul
Acum am scos de la ATM Raiffaisen si la mine merge.Si la mine fluctueaza suma dar isi revine.In pending nu.Incearca alt bancomat sau alta suma, nu am mai auzit,revino cu un update, poti vorbi in chat cu suportul