Obs

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
chatul

Ma poate ajuta și pe mine cineva cu setările de la obs?. Mulțumesc frumos.
arabu1988

chatul;19680 wrote: Ma poate ajuta și pe mine cineva cu setările de la obs?. Mulțumesc frumos.

ce ai nevoie mai exact ? daca e vorba de chaturbate urmeaza video asta daca nu intreaba si te ajut

https://www.youtube.com/watch?v=62I0nLNNSFI
We only have what we Give
No avatar
wetladyjoy

arabu1988;19696 wrote: ce ai nevoie mai exact ? daca e vorba de chaturbate urmeaza video asta daca nu intreaba si te ajut

aceiasi problema o am si eu.am cumparat verysoft spliter si nu mi se aude sunetul de la tips si nici youtub nu se mai aude.ma puteti ajuta?
arabu1988

wetladyjoy;19729 wrote: aceiasi problema o am si eu.am cumparat verysoft spliter si nu mi se aude sunetul de la tips si nici youtub nu se mai aude.ma puteti ajuta?

dar nu are treba OBS cu sunetul de la tips asta poate fii de la setter in chaturbate daca te refer la chaturbate si despre youtube adauge si exista la MIXER Desktop Audio cand dai drumu la youtube sa aude direct si daca oprest microfonu
No avatar
nmuser

arabu1988;19696 wrote: ce ai nevoie mai exact ? daca e vorba de chaturbate urmeaza video asta daca nu intreaba si te ajut

hello arabu,eu nu reusesc sa opresc sunetul la BROADCAST,chiar daca apas "x" pe cele 2:desktop audio si mix/mic audio;tot merge sunetul in camera :(
arabu1988

nmuser;19966 wrote: hello arabu,eu nu reusesc sa opresc sunetul la BROADCAST,chiar daca apas "x" pe cele 2:desktop audio si mix/mic audio;tot merge sunetul in camera :(

buna
Uninstall OBS si intaleza din nou sa resolva 100%
No avatar
Greta

Nu reusesc sa instalez obs
Dupa ce dau dowload,ma duce pa pag OBS,-> dau dowload->se descarca fisierul .exe-> dupa care imi spune ca trebuie si vcredist-x64 si vcredist-x86. Le-am downloadat si pe astea.
Cand ma duc pe fisiere sa le instalez nu se mai poate.Pe x64 imi spune -setup failed iar pe x86 in setup progress ramane pe zero banda se detare.Am doarcasuta de cancel pe care am dat click si nu se mai putea inchide.
Am vrut sa dau restart si nu se poate:"this programm is preventing windows from restarting"
Am reusit pana la urma cu inchis -deschis

Am gresit undeva sau linkul de descarcare nu este bun?
No avatar
Guest

Greta;19992 wrote: Nu reusesc sa instalez obs
Dupa ce dau dowload,ma duce pa pag OBS,-> dau dowload->se descarca fisierul .exe-> dupa care imi spune ca trebuie si vcredist-x64 si vcredist-x86. Le-am downloadat si pe astea.
Cand ma duc pe fisiere sa le instalez nu se mai poate.Pe x64 imi spune -setup failed iar pe x86 in setup progress ramane pe zero banda se detare.Am doarcasuta de cancel pe care am dat click si nu se mai putea inchide.
Am vrut sa dau restart si nu se poate:"this programm is preventing windows from restarting"
Am reusit pana la urma cu inchis -deschis

Am gresit undeva sau linkul de descarcare nu este bun?

in caz ca nu te descurci adauga-ma pe skype si le rezolvam. SKYPE videochatcurs@gmail.com sau whatsApp 0757 74 59 33
No avatar
Greta

Merci,dar intai trebuie sa descarc/instalez si nu reusesc
No avatar
Guest

Greta;20021 wrote: Merci,dar intai trebuie sa descarc/instalez si nu reusesc

daca nu reusesti, scrie-mi si rezolvam. intru eu la tn in pc cu team viewer si il rezolv ;)
Scrie răspuns