Cumparare casa cu bani CASH

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Nord

nmuser;19612 wrote: Suma de 5000€ este lunara sau anuala?

Este zilnica sau la minut! Cand ai banii aia banca raporteaza la anaf simplu! Daca ii aduni in 10 ani sau intr-un minut nu conteaza! Orice cont de peste 5000 de euro este raportat la anaf! Daca tu ai cum sa justifici banii nu te bate nimeni la cap. Oricum nu o sa te bata nimeni la cap pentru sume mici! Sunt oameni care lucreaza la negru in strainatate si isi strang bani si au zeci de mii de euro si nu i-a intrebat nimeni de nimic deoarece depun bani o data la cateva luni sau la un an! Cunosc personal mai multe cazuri! Dar anaful totusi stie de acei bani! Oricum anaful stie orice misca chiar si sumele mai mici sunt monitorizate doar ca banca nu este obligata sa declare in timp real la anaf sumele sub 5k asta nu inseamna ca anaful nu stie de acei bani! Traim in 2018 suntem monitorizati la orice pas se stie totul despre noi si cati dinti avem in gura, doar ca suntem prea marunti ca cineva sa-si bata capul cu noi!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
nmuser

Nord;19613 wrote: Este zilnica sau la minut! Cand ai banii aia banca raporteaza la anaf simplu! Daca ii aduni in 10 ani sau intr-un minut nu conteaza! Orice cont de peste 5000 de euro este raportat la anaf! Daca tu ai cum sa justifici banii nu te bate nimeni la cap. Oricum nu o sa te bata nimeni la cap pentru sume mici! Sunt oameni care lucreaza la negru in strainatate si isi strang bani si au zeci de mii de euro si nu i-a intrebat nimeni de nimic deoarece depun bani o data la cateva luni sau la un an! Cunosc personal mai multe cazuri! Dar anaful totusi stie de acei bani! Oricum anaful stie orice misca chiar si sumele mai mici sunt monitorizate doar ca banca nu este obligata sa declare in timp real la anaf sumele sub 5k asta nu inseamna ca anaful nu stie de acei bani! Traim in 2018 suntem monitorizati la orice pas se stie totul despre noi si cati dinti avem in gura, doar ca suntem prea marunti ca cineva sa-si bata capul cu noi!

Multumesc de raspuns!
No avatar
Gabi

Nord;19613 wrote: Este zilnica sau la minut! Cand ai banii aia banca raporteaza la anaf simplu! Daca ii aduni in 10 ani sau intr-un minut nu conteaza! Orice cont de peste 5000 de euro este raportat la anaf! Daca tu ai cum sa justifici banii nu te bate nimeni la cap. Oricum nu o sa te bata nimeni la cap pentru sume mici! Sunt oameni care lucreaza la negru in strainatate si isi strang bani si au zeci de mii de euro si nu i-a intrebat nimeni de nimic deoarece depun bani o data la cateva luni sau la un an! Cunosc personal mai multe cazuri! Dar anaful totusi stie de acei bani! Oricum anaful stie orice misca chiar si sumele mai mici sunt monitorizate doar ca banca nu este obligata sa declare in timp real la anaf sumele sub 5k asta nu inseamna ca anaful nu stie de acei bani! Traim in 2018 suntem monitorizati la orice pas se stie totul despre noi si cati dinti avem in gura, doar ca suntem prea marunti ca cineva sa-si bata capul cu noi!

Eu procedez in felul următor: locuind în alta țară, trimit banii din contul meu din afara, in contul din Romania, odată la câteva luni și până acum nu mi-a venit nici o hârtie de la ANAF pe-acasa. Cert este că am cum sa justific banii într-un fel sau altul, la o adică.
No avatar
nmuser

@loli,am mai intrebat in stanga si dreapta si am aflat ca o persoana aproapiata are mai multe propietati,cumparate dea lunugul anilor,banii i-a primit cadou de la cineva(relatie) si cand a fost la banca sa declare a scris pur si simplu cadou!
totul este ok,nu a intrebat nimeni cum,ce si cand...
poate te ajuta si asta:)
Scrie răspuns