Au ajuns cardurile paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
matzarebela

da, toata lumea are la fel, cu banda magnetica si s-a scos, dar ca sa poti scoate sper ca ai transferat bani din walet pe card din contul tau de paxum, nu e automat atasa contului cu bani, transferi zilnic(limita fiind maxim 500$ odata si pe zi , pos din cate am inteles (cum vrei tu din cadrul bancii) nu se poate, dar toti au scos la bancomat fara probleme.
No avatar
Loli

Update: L-am primit zilele trecute. L-am gasit in casuta postala, lasat probabil de vreun curier. Aparea inscriptionat Cargus pe plic.
No avatar
Monika

Buna ..
Si eu am mi am facut cont pe paxum la inceputul lui aprilie ..apoi am comandat cardul pe 22 mai cu express delivery
Pe 10 iunie mi a aparut in account ca se printeaza ..si de atunci tot printing a ramas ..
Pe 11 iulie am fost sunata de cei de la paxum ptr a confirma adresa si mi au spus in cursul saptamanii urmatoare voi avea cardul
Doar ca in account inca apare ..printing ..
Acum cateva zile le am dat un mesaj si i am intrebat , de ce dureaza atat de mult .?
Raspunsul lor a fost ca au prea multe cereri si ca isi cer scuze ..nicidecum ca , cardul ar fost trimis deja in Romania
si din cate am inteles ar fi trebuit sa apara , shipped in account..
A m ai patit cineva asa ? Voi cat ati asteptat ptr cardul ?
Regret ca am ales paxum , cred ca e o greseala foarte mare ..dar majoritatea siteurilor pe care lucrez ii recomanda ..
Multumesc ...
No avatar
Monika

Si eu am fost sunata de un nr de la Romania tot ptr a confirma adresa
la fel si prietenele mele ..unele au primit cardul , la unele functioneaza
la altele nu ..nu pot scoate bani de pe el , pot doar sa efectueze plati dar nu mai mult de 50 de roni /:)

in cazul meu , inca nu mi a ajuns nici un card ..
eu au spus ca intr o saptamana va ajunge la mine ..au trecut 2 ....
No avatar
Rimela

Monika;19472 wrote: Si eu am fost sunata de un nr de la Romania tot ptr a confirma adresa
la fel si prietenele mele ..unele au primit cardul , la unele functioneaza
la altele nu ..nu pot scoate bani de pe el , pot doar sa efectueze plati dar nu mai mult de 50 de roni /:)

in cazul meu , inca nu mi a ajuns nici un card ..
eu au spus ca intr o saptamana va ajunge la mine ..au trecut 2 ....

Daca dai un pic inapoi ai sa vezi ca au fost care au asteptat intre 2 si 4 saptamani de la primirea apelului pt confirmarea adresei. In orice caz, de la aplicare pana la primirea cardului, a durat in jur de 2 luni pt fiecare. Stai linistita ca il primesti.
E prima data cand citesc ca sunt care pot face doar plati cu cardul Paxum si nu pot scoate de la atm. Au fost multe discutii ,dar erau invers....adica nu se pot face plati ci doar sa scoti de la atm....
Ciudat.......
No avatar
Monika

Rimela;19473 wrote: Daca dai un pic inapoi ai sa vezi ca au fost care au asteptat intre 2 si 4 saptamani de la primirea apelului pt confirmarea adresei. In orice caz, de la aplicare pana la primirea cardului, a durat in jur de 2 luni pt fiecare. Stai linistita ca il primesti.
E prima data cand citesc ca sunt care pot face doar plati cu cardul Paxum si nu pot scoate de la atm. Au fost multe discutii ,dar erau invers....adica nu se pot face plati ci doar sa scoti de la atm....
Ciudat.......

multumesc ptr raspuns .. din cate am citit pe aici , cam la toata lumea pe apare in account ''shipped '' prima data ..
la mine inca e printing ..desi am fost sunata ..
sapt trecuta le am trimis si un mail si i am intrebat de ce dureaza tata , timpul total de asteptare in curand va fi 3 luni
raspunsul lor a fost .... ca au prea multe cereri si ca isi cer scuze

acum nu stiu ce sa mai cred ..
daca cardul e in Romania banuiesc ca ei ar fi trebuit sa stie si sa si confirme ... dar ei nici n au pomenit
nu stiu ce sa mai cred ..
am o suna destul de mare pe card si regret foarte mult ca m am incuract cu ei ..
No avatar
Rimela

Monika;19474 wrote: multumesc ptr raspuns .. din cate am citit pe aici , cam la toata lumea pe apare in account ''shipped '' prima data ..
la mine inca e printing ..desi am fost sunata ..
sapt trecuta le am trimis si un mail si i am intrebat de ce dureaza tata , timpul total de asteptare in curand va fi 3 luni
raspunsul lor a fost .... ca au prea multe cereri si ca isi cer scuze

acum nu stiu ce sa mai cred ..
daca cardul e in Romania banuiesc ca ei ar fi trebuit sa stie si sa si confirme ... dar ei nici n au pomenit
nu stiu ce sa mai cred ..
am o suna destul de mare pe card si regret foarte mult ca m am incuract cu ei ..

Da, putin ciudat cazul tau........spui mai sus ca ai aplicat pt express delivery, asta inseamna ca ai platit dublu daca cumva nu ma insel si ar fi trebuit sa il primesti mult mai rapid ca noi ceilalti.
Cat despre cererile prea mari.......da au fost la inceput, dar deja de vreo luna au cam primit majoritatea.....
Pana se rezolva cu cardul de ce nu optezi pt transfer pe external card ro sau eft?
Daca te-au sunat pt confirmare sigur o sa iti ajunga curand. Cardul meu a stat in printing di 10 Mai pana in 26 Iunie......daca te consoleaza cu ceva :)
No avatar
Monika

Da.Express delivery ..Dacă îmi aduc aminte bine , mi au luat 90 și ceva de $ , aproape 100..
Initial au spus ca va dura 20 de zile lucrătoare și 10 timp de livrare și bineînțeles am crezut ca dacă tot plătesc dublu fata de metoda standard îl voi primi mult mai repede ..
Din păcate sunt neserioși si nu fac decât sa Îți dea niște răspunsuri evazive scurte ..
Nu mi doresc prin banca ...plus ca comisionele sunt destul de mari așa ..Cel mai mic comision fiind cel cu cardul ATM ..
Mulțumesc mult ptr răspunsuri ..
😙
No avatar
Rimela

Monika;19476 wrote: Da.Express delivery ..Dacă îmi aduc aminte bine , mi au luat 90 și ceva de $ , aproape 100..
Initial au spus ca va dura 20 de zile lucrătoare și 10 timp de livrare și bineînțeles am crezut ca dacă tot plătesc dublu fata de metoda standard îl voi primi mult mai repede ..
Din păcate sunt neserioși si nu fac decât sa Îți dea niște răspunsuri evazive scurte ..
Nu mi doresc prin banca ...plus ca comisionele sunt destul de mari așa ..Cel mai mic comision fiind cel cu cardul ATM ..
😙

Nimeni nu a dorit prin banca dar a fost o varianta de a scoate banii. Prin eft de ex e doar 6 $ comisionul, spre card external este mai mult ......
In afara ca am asteptat 2 luni dupa card, eu nu am avut alte probl cu ei.
Ca multi altii si eu duc dorul FCP-ului......dar lumea este intr-o continua dezvoltare si nu putem decat sa ne adaptam :)
Mult succes acolo
Ann

Monika;19476 wrote: Da.Express delivery ..Dacă îmi aduc aminte bine , mi au luat 90 și ceva de $ , aproape 100..
😙
Eu nu mi am dorit cardul Paxum temporar si ma gandisem ca voi aplica pt cel permanent.Acum m am razgandit,am aplicat si de 40 de zile este tot submitted.Acelasi raspuns.”delays” Suspect,tinand cont de diferenta fluxului de cereri
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns