Bun venit!!
Sa facem cunostinta!
- Sara.delicious
Eu sunt noua am.aproximativ peste 3 saptamani
buna
Nord;19 wrote: Buna! Sunt Nord si sunt owner-ul unui studio de ceva timp! Sunt aici pentru a discuta cu persoane care lucreaza in bransa si pt. a face schimb de experienta! Din pacate vad ca sunt foarte putini utilizatori activi! Sper ca situatia sa se schimbe cat de curand si sa fim cat de multi!
Mult succes tuturor!
bine ai venit
Nord;19 wrote: Buna! Sunt Nord si sunt owner-ul unui studio de ceva timp! Sunt aici pentru a discuta cu persoane care lucreaza in bransa si pt. a face schimb de experienta! Din pacate vad ca sunt foarte putini utilizatori activi! Sper ca situatia sa se schimbe cat de curand si sa fim cat de multi!
Mult succes tuturor!
bine ai venit
-
Camversity
Salutare
Numele meu este Sergiu si fac parte din Echipa Camversity
Numele meu este Sergiu si fac parte din Echipa Camversity
Buna:) Eu sunt noua in domeniu, am inceput acum 2 saptamani la studio Heylux. Am avut mari emotii la interviu, insa inca de cand am pasit in studio am fost intampinata cu multa caldura, ca intr-o familie. Mi-au trecut repede emotiile, a fost o discutie calda si prieteneasca in care mi s-au explicat mai multe detalii despre acest job...Totul aici este minunat, sunt mereu sustinuta si ajutata de toata lumea, iar acum castigurile mele sunt pe masura asteptarilor, in prima zi am castigat 437 lei. Ma asteptam sa castig mai putini bani, deoarece niciodata nu m-am considerat o femeie frumoasa, insa iata ca limba engleza si faptul ca stiu si putina franceza m-au ajutat mult. Cu siguranta castigurile mele vor creste si mai mult in curand!
-
CrisBestGirl
Salut. Si eu sunt noua pe forum. Mi-am facut cont tocmai ca sa vad putin cum sta treaba, pentru ca vreau sa ma apuc de videochat de ceva vreme, dar clar am vrut sa fac research inainte. Pana acum mi s-a parut interesant tot ce se discuta pe aici. 
- Models4models
Buna ziua,
Numele meu este Roxana si reprezint studioul Models4Models in calitate de social media manager.
Personal fac parte din industrie de putin timp insa echipa M4M are o experienta de peste 16 ani in domeniu si este formata exclusiv din foste modele.
Ma bucur sa ma aflu aici si sa va cunosc.
In numele echipei Models4Models va doresc succes.
Numele meu este Roxana si reprezint studioul Models4Models in calitate de social media manager.
Personal fac parte din industrie de putin timp insa echipa M4M are o experienta de peste 16 ani in domeniu si este formata exclusiv din foste modele.
Ma bucur sa ma aflu aici si sa va cunosc.
In numele echipei Models4Models va doresc succes.
-
Anne_Marie
Buna,
Sunt Ana, am 24 de ani si sunt noua pe acest forum, iar in acest domeniu de apoape 2 ani.Sun model independent, am facut mereu de acasa si m-am descurcat pana acum binisor(zic eu):)M-am inscris pe acest forum din dorinta de a impartasi cu voi din experienta mea si de a invata lucruri noi.
Sunt Ana, am 24 de ani si sunt noua pe acest forum, iar in acest domeniu de apoape 2 ani.Sun model independent, am facut mereu de acasa si m-am descurcat pana acum binisor(zic eu):)M-am inscris pe acest forum din dorinta de a impartasi cu voi din experienta mea si de a invata lucruri noi.