Pareri MFC (My Free Cams)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Guest

ralucka;19205 wrote: Mfc , paxum wake up 😂😂 we need the money

:))) incercati sa folositi COSMOpayment pt MFC pt ca se misca cel mai repede la inchiderea perioadei cu PLATA ;) .
Alexabubu

Keke;19206 wrote: Si prin Cosmo a intarziat astazi,iar in trecut s-a mai intamplat si aveam prin Wire la Raiffeisen ,de asta iti ziceam orele 14-15..eu zic sa stai linistita,daca nu are legatura cu bt atunci vor intra sigur.Cine are wire pt mfc aici,voi la ce banci aveti cont?
stau cu grija mai ales ca am avut problm cu metoda d plata acum cateva zile.. Daca ar fi fost d la bt vreo problm banuiesc ca m ar fi anuntat cei d la banca as fi primit un tel ceva..in fine astept
ralucka

Nu mi place cosmo , nu ii vad atat de seriosi precum paxum :)
Alexabubu

ralucka;19209 wrote: Nu mi place cosmo , nu ii vad atat de seriosi precum paxum :)

ralucka tie iti apar banii la history?
No avatar
Guest

ralucka;19209 wrote: Nu mi place cosmo , nu ii vad atat de seriosi precum paxum :)

sa aduci argumente concrete, care sa sustina pe deplin ceea ce spui, cand faci AFIRMATII "nu ii vad atat de seriosi precum paxum" ;) ca altfel poti induce in eroare lumea .
ralucka

Vezi ca ma enervezi , te bagi in seama peste tot pe aici si mai enervezi si alta lume dupa cum am vazut. Pur si simplu mie nu imi place cosmo : erorile la logare , pentru simplu fapt ca au aparut ca ciupera dupa ploaie imediat dupa scandalul cu fcp, site ul este cam suspect, plus altele . Nu induc nimic, fiecare e liber sa aleaga si cosmo si pe ma sa!
ralucka

nu , inca nu , astia au luat-o razna iar cu platile ?
Alexabubu

ralucka;19213 wrote: nu , inca nu , astia au luat-o razna iar cu platile ?

nu stiu..nici acuma nu i au trimis . Eu le as da email sa vad ce se intampla
ralucka

poti sa le dai si sa ne zici si noua aici ce zic .
Alexabubu

ralucka;19215 wrote: poti sa le dai si sa ne zici si noua aici ce zic .
le am dat email..astept sa mi raspunda s va anunt
Scrie răspuns