Pareri MFC (My Free Cams)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Keke

Alexabubu;19195 wrote: am rezolvat dar greu ..sunt o caruta de nervi. Sper sa nu fie vreo problema de la banca noastra draga romaneasca.. Anunta ma t rog cand trimit banii. Stau cu frica sincer ..

Mi-au raspuns cum ca platile se proceseaza inca si ca dureaza several hours.Iti scriu aici cand am banutii.
No avatar
Keke

Alexabubu;19195 wrote: am rezolvat dar greu ..sunt o caruta de nervi. Sper sa nu fie vreo problema de la banca noastra draga romaneasca.. Anunta ma t rog cand trimit banii. Stau cu frica sincer ..

La mine au intrat.Verifica si la tine te rog.
Alexabubu

Keke;19198 wrote: La mine au intrat.Verifica si la tine te rog.

nu apare nimic la history. Tu prin c metoda ii primesti. Tot wire?
ralucka

Nici l mine nu au intrat si am paxum . Ciudat... rar sa intarzie atat cu banii
No avatar
Guest

Alexabubu;19199 wrote: nu apare nimic la history. Tu prin c metoda ii primesti. Tot wire?

prin COSMOpayment au intrat, am luat legatura cu fete din "my team" ;)
Alexabubu

ralucka;19200 wrote: Nici l mine nu au intrat si am paxum . Ciudat... rar sa intarzie atat cu banii
stiu.. Mereu pana in ora 11 erau banii trimisi.
No avatar
Keke

Alexabubu;19199 wrote: nu apare nimic la history. Tu prin c metoda ii primesti. Tot wire?
Cosmo de data aceasta.Eu zic sa nu iti faci griji,se lucreaza chiar acum la plati.oricum Te rog anunta-ma cand ai plata ,prin Wire mereu dureaza putin mai mult.
Alexabubu

Keke;19203 wrote: Cosmo de data aceasta.Eu zic sa nu iti faci griji,se lucreaza chiar acum la plati.oricum Te rog anunta-ma cand ai plata ,prin Wire mereu dureaza putin mai mult.

prin wire am folosit mereu si pana la 11 dimi aveam banii trimisi.tocmai d asta imi si fac griji
ralucka

Mfc , paxum wake up 😂😂 we need the money
No avatar
Keke

Alexabubu;19204 wrote: prin wire am folosit mereu si pana la 11 dimi aveam banii trimisi.tocmai d asta imi si fac griji
Si prin Cosmo a intarziat astazi,iar in trecut s-a mai intamplat si aveam prin Wire la Raiffeisen ,de asta iti ziceam orele 14-15..eu zic sa stai linistita,daca nu are legatura cu bt atunci vor intra sigur.Cine are wire pt mfc aici,voi la ce banci aveti cont?
Scrie răspuns