Cautare o fata romanca
Atunci spor la căutat fata pe 345849 de site-uri active, daca norocul iti surâde sa o găsești online si daca norocul face sa nu isi fac blocat România, fix ca sa n-o vezi tu si alti curioși.
Si răbdare, o sa te plictesti repede când o sa dai de un site cu 1000 de modele online. Dar ce nu face omul pentru puțină picanterie.
Si răbdare, o sa te plictesti repede când o sa dai de un site cu 1000 de modele online. Dar ce nu face omul pentru puțină picanterie.
Mihai345;19093 wrote: Buna, vreau sa caut o prietena pe care o banuiesc ca face videochat, nu vreau sa-i divulg secretul sau ceva de genul. Stiti ceva metode cum as putea sa o gasesc?
:)) Fereasca D-zeu.Sper sa imbatranesti cautand.Normal ca nu ai intrebat-o ca ea cu siguranta ti-ar fi recunoscut doar nu era sa spui ca esti un stalker obosit.Daca esti in stare sa-ti faci un cont doar ca sa pui o intrebare stupida imi inchipui de ce esti in stare
Niciodata nu am suportat oamenii care isi baga nasul unde nu le fierbe oala.
:)) Fereasca D-zeu.Sper sa imbatranesti cautand.Normal ca nu ai intrebat-o ca ea cu siguranta ti-ar fi recunoscut doar nu era sa spui ca esti un stalker obosit.Daca esti in stare sa-ti faci un cont doar ca sa pui o intrebare stupida imi inchipui de ce esti in stare
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele