Chaturbate cere id tax sau ssn
-
Andreeaxlccc
Buna la toata lumea , m am lovit de o problemă , nu pot primi plata de la chaturbate brusc , dupa 3 ani de muncă, mai nou cer actualizarea informațiilor de plata , tax id sau ssn , are cineva idee despre cum pot primi plata fără aceste coduri de identificare fiscală????? Mentionez ca nu am plătit taxe niciodată în 3 ani......
Andreeaxlccc;17366 wrote: Buna la toata lumea , m am lovit de o problemă , nu pot primi plata de la chaturbate brusc , dupa 3 ani de muncă, mai nou cer actualizarea informațiilor de plata , tax id sau ssn , are cineva idee despre cum pot primi plata fără aceste coduri de identificare fiscală????? Mentionez ca nu am plătit taxe niciodată în 3 ani......
Nu lucrez pe Chaturbate insa poti sa ii intrebi daca tax id-ul este acelasi cu CNP-ul. In Romania, este. La declaratiile de venit ti se cere fie CIF (cod de identificare fiscala) fie CNP, pentru persoana fizica. Este posibil sa fii nevoita sa platesti taxe de acum incolo, dar oricum ai plati de anul viitor si ar fi 10% impozit, deci chiar nu e mare.
Nu lucrez pe Chaturbate insa poti sa ii intrebi daca tax id-ul este acelasi cu CNP-ul. In Romania, este. La declaratiile de venit ti se cere fie CIF (cod de identificare fiscala) fie CNP, pentru persoana fizica. Este posibil sa fii nevoita sa platesti taxe de acum incolo, dar oricum ai plati de anul viitor si ar fi 10% impozit, deci chiar nu e mare.
SSN e social security number si e strict pentru Statele Unite, n-ai treaba cu el. Totusi, postase cineva si in 2013 aceeasi intrebare pe alt forum si ma gandesc ca daca si atunci era aceeasi problema si si-au primit oamenii banii, si acum se poate face ceva. Probabil se actualizeaza datele o data la cativa ani.