configuratie unitate pc

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Guest

Buttercup;18872 wrote: Esti delusional daca tu chiar ai impresia ca noi facem trolling pe aici. Doar incercam sa ajutam lumea sa nu creada ce spui si suntem mai multi. Stii tu cum e gluma aia, când 2 iti spun ca esti beat, te duci si te culci.
Dar anyhow, din partea mea poti sa trăiești în bula ta in care tu esti cel mai smecher. Tocmai ca asta demonstreaza cat esti de limitat. Un om de succes nu se va lauda niciodata cu reușitele lui, acelea vor vorbi de la sine. Plus ca n-ar avea nimic de demonstrat nimănui. Dar persoanele de duzină simt nevoia să iasă în evidență.

aaa in legatura cu demonstrarile :))) de ce atatea studiouri evidentiaza "n " castiguri photoshopate :))) ? sau din acele zile cu noroc?
de ce nimeni nu evidentiaza grafice cu constante de ani de zile?
de ce doar zile de top cu maxim noroc ?:)))

eu nu ma evidentiat nimic, nici o suma sau ceva ...ci doar stusiourile o fac sa atraga mai multi "sclavi" !!! acele fete credule !

Eu sustin ca oamenii sa fie liberi, independenti si sa abordeze totul pro...nu minciuni si aberatii si vise peste vise :)))

Vor deschide tinerii ochii si atunci vom vedea cine are dreptate.

Zambiti :) fiti fericiti si liberi, dragi membrii ai acestui forum !
No avatar
Lily

Deci cel mai potrivit ar fii un i7-8700 ultima generatie?
No avatar
Guest

Lily;18876 wrote: Deci cel mai potrivit ar fii un i7-8700 ultima generatie?

Depinde pe cate site-uri lucrezi in acelasi timp, depinde ce mai folosesti deschis pe langa site-uri , depinde la ce rezolutii oferi acel stream , depinde daca vrei sa faci totul portabil sau il vei folosi din acelasi loc, sunt mai multi factori care influenteaza alegerea facuta de tine .
cu cat oferi mai multe detalii cu atat sansele sa primesti ceva mai personalizat pt ce ai nevoie.
Aaa si nu iti recomand cumpararea unei unitati gata facute, ci te sfatuiesc sa mergi cu o lista la un magazin de specialitate si sa ceri pe componente ansamblarea un pc exact pe nevoile tale, pt ca o sa iesi si mai ieftin , si cu o investitie in ultima generatie care va fi buna si urmatorii ani, si cu totul exact pe nevoia ta.
Cu mare drag, :) .
No avatar
Guest

Alexyss;18878 wrote: Faci ce vrei cu banii tai, desktop-ul pe care l-am recomandat duce fara probleme 4 site-uri in HD, daca doresti ceva cu mult mai performant din generatia pe care o cauti atunci ar fi acesta:

https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-black-aquila-v9-powered-by-asus-amp-adata-intel-i7-8700-32ghz-coffee-lake-16gb-ddr4-1tb-hdd-plus-240gb-ssd-gtx-1070-ti-8gb-gddr5-iluminare-rgb/

Daca totusi nu vrei sa arunci cu banii pe fereastra atunci iti recomand si varianta cu procesor I7 dintr-o generatie anterioara:

https://www.emag.ro/sistem-blue-expert-gaming-tower-intel-core-i7-6700k-16gb-ddr4-placa-video-nvidia-geforce-gtx-1050-2gb-ddr5-3578/pd/DQVXMJBBM/

Alegerea iti apartine!

PS!
Diferenta intre generatiile de procesoare este data de consumul de energie care este mai mic, dar, totodată, sunt și mai puțin performante,unele beneficiaza de tehnologii precum Turbo Boost, Hyper Threading, Virtualization, AE5 si multe altele,ideea este ca, indiferent de generatia de procesor care este prezentata in cele 3 exemple oferite de mine, toate functioneaza perfect in videochat,acum ramane sa iti alegi,ori I5 configuratia data in prima pagina, ori unul din cele 2 prezentate aici, eu unul inchei comentariile...

ceea ce ai lasat tu aici in primul link al 8000 de ron e risipa clara de bani. pt ce ai nevoie se personalizeaza la jumatate de pret ceva pe nevoia respectivului subiect.
si inca ceva ...cum sa sfatuiesti pe cineva sa isi cumpere ceva ... tu mare zmeu, neavand toate detaliile respectivului,viitorului performer? cum?
Nu stau aici sa fac ore de IT cu tine dragule, dar incearca sa iesi din abordarea limitata, imbunatateste-te, incearca sa te adaptezi ana de an tehnologiei si dupa vino sa discutam cand ai cunostinte pe ceea ce sustii.
in orice situatie ai nevoie de informatie completa sa poti lua decizii de investitii ;) nu sa arunci cu banii... gen "merge si asta", "merge si asa" uai uai uai :))) aici apare si diferenta la rezultate constante, abordari PRO etc.

Multa bafta la studiu, tinere. foloseste timpul in care cauti cearta si discutii cu altii, sa te imbunatatesti pe tn ;) !

Numai dupa ce tu ,vezi, intelegi si abordezi totul altfel intr-un constant progres, vei ajunge in pozitia sa poti sfatui pe altii corect ;)
No avatar
Lily

nu voi lucra pe mai mult de doua site uri(mai exact jasmin si flirt4free) , deci vreau un pc pe care sa am rezuluita hd. Eu vreau ca web ul pe care il folosesc sa fie compatibil cu calculatorul, si daca stiti va rog ce spilter as putea folosii ?
No avatar
Guest

Lily;18882 wrote: nu voi lucra pe mai mult de doua site uri(mai exact jasmin si flirt4free) , deci vreau un pc pe care sa am rezuluita hd. Eu vreau ca web ul pe care il folosesc sa fie compatibil cu calculatorul, si daca stiti va rog ce spilter as putea folosii ?

Ca si spliter iti recomand un "WebCamSplitter Pro" , se cumpara licenta de la ei de pe site undeva pana in 150 Ron aprox , se fac setarile necesare in functie de rezolutiile cerute de site uri.
In legatura cu Pc ul, depinde bugetul in care vrei sa te incadrezi, depide cat de repede crezi ca iti vei recupera banii la modul in care castigi vs cat crezi ca vei castiga saptamanal pt recuperarea investitiei, depinde daca pe parcurs crezi sau vrei sa mai adaugi site uri pt a creste incasarile, depinde de mai multi factori alegerea aceasta.

in cazul in care vrei sa faci totul PRO, cu o investitie modica si support pe toata durata inceperii pana ajungi sa fi un om liber care se bazeaza doar pe acest domeniu/job te sfatuiesc sa stam de vorba cu mare drag pe una din modalitatile expuse mai jos.

Acest curs se adreseaza urmatoarelor persoane :

* incepatorilor care nu stiu sau nu au avut de a face cu domeniul videochat
* performerilor care deja lucreaza in domeniu dar nu fac destul profit
* celor care vor sa inceapa sa lucreze "pentru ei" si nu stiu cum sa o faca
* celor care vor sa ramana ANONIMI dar PRO

videochatcurs@gmail.com
WhatsApp : 0757 74 59 33
Fb : Vc Curs
Twitter :Videochat curs

Costul cursului : 300 RON
No avatar
Guest

Chillyourheart;18884 wrote: la fel si despre tine mai bine taci daca nu stii , livejasmin nu are nici macar rezolutie HD sa nu mai vorbim de fullHD, streamray doar cu external encoder ca obs ajungi la HD in rest sunt toate sub rezolutia HD.

daca mai deschizi si un youtube iti crapa sigur exemplu pus de tine cu i5 .

sa nu mai vorbim de faptul ca daca il configurezi pe piese un calculator cu procesor i7-8700 nu depasesti 4500 ron.

http://www.cel.ro/wish/&wid=69717

mai bn zis nu depasesti 3700-ron max
poti exclude placa video pt ca luand o placa de baza mi buna economisesti bani si se poate folosi onboard ul foarte ok ;)
No avatar
doarunanonim

Nu mai bagati in seama ratatul asta. Nu vedeti ca nu are ce manca si s-a gandit ca poate traiesti si el pe forumul asta?
No avatar
Guest

doarunanonim;18887 wrote: Nu mai bagati in seama ratatul asta. Nu vedeti ca nu are ce manca si s-a gandit ca poate traiesti si el pe forumul asta?

In acest curs am inclusa si "atitudinea" si cu siguranta ai nevoie de ea. te sfatuiesc sa il cumperi cu mare drag acest curs pt ca vei invata sa abordezi cu respect situatiile dificile care te incomodeaza sau iti fac concurenta ;)

Foloseste timpul intr-un mod "wise" nu in a jignii pe altii, in primul rand pt tn si dupa pt altii ;)
No avatar
doarunanonim

Mrvc;18888 wrote: In acest curs am inclusa si "atitudinea" si cu siguranta ai nevoie de ea. te sfatuiesc sa il cumperi cu mare drag acest curs pt ca vei invata sa abordezi cu respect situatiile dificile care te incomodeaza sau iti fac concurenta ;)

Foloseste timpul intr-un mod "wise" nu in a jignii pe altii, in primul rand pt tn si dupa pt altii ;)

bine. am sa il cumpar. vrei acum sau mai tarziu?
Scrie răspuns