Spui ca lucrezi la videochat sau te ascunzi dupa perdea?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Best Studios

Mrvc;18849 wrote: e vb la general ... sa iti dau un exemplu ca sa intelegeti la ce faceam legatura cu "asumarea"
ex. sunt multe fete in Romania, am intalnit "n" cazuri ...care muncesc de ani de zile acasa,fac totul ok , se inteleg aproape perfect cu iubitii si cand ajung la o despartire...sunt stresate ..." ca ala se apuca acuma si vorbeste de ele ca fac videochat, ca va afla mama si matusa si nu stiu ce prieteni, stand in continuare in relatia respectiva doar din cauza ca nu isi "asuma: acest job... si prefera sa fie terorizata de respectivu, sa aiba viata de ***** numai sa nu afle cei precizati mai sus de job...
aici fac legatura ca jobul trebe asumat cu bune sau rele ca pot aparea "n" situatii cand trebe sa zici..."nus curiosa" etc, nu sa accepti terorizare si presiune, un fel de santaj !
la chestii de genu ma refeream ca trebuie asumat Jobul asta. nicidecum cum zicea "ann" mai sus sa te apuci sa "predici" prin anturaj si sa faci pe "info point" ;). EXCLUS !!! ...ci doar sa fi pregatit sa iti asumi, nu sa stai sa dai explicatii la nimeni.
Sper ca m-am facut inteles

Consideri ca majoritatea fetelor ar trebui sa le spuna celor de langa ele inca de la inceput de jobul lor si sa o faca asumat din prima clipa? Si aici vorbim de asumare ... adica fara sa expuna situatia cu rusine in momentul in care se cunosc pentru numai in cazurile in care iubitul/sotul simte inca de la inceput ca e un subiect sensibil pentru ea, mai tarziu poate sa actioneze fix acolo unde ea e nesigura pe ea.
Best Studios

LauraT;18845 wrote: dar de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare???

Soooo true...

Laura care este opinia ta ?
Scrie răspuns