cosmopay la chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
danadany

a bagat daily payment pe chaturbate la cardurile cosmo pay?
No avatar
nicu7650

Am 2 carduri de cosmo, pe unu mi-a intrat banii si pe altul nu, si pe cel ce a intrat , nu am setat day payment, nu intra totii banii odata , banii i-am trimis pe 15.06.18 , aveti idee ce se intampla?
No avatar
sweetsin

amyyyy;10455 wrote: stie careva cum functioneaza

merge. este ok....dar au comisioane mari
No avatar
TheVirtualMan

just_me;15351 wrote: cardul va fi trimis la adresa trecuta pe site. Dar dupa aceea ca sa iti aprobe upgradarea contului va trebui sa le trimiti copie dupa ID si copie dupa o factura de utilitati( fara telefonie mobila, curier sau e-mag) pe numele tau la acea adresa.

Buna! Te intreb poate ai vreo idee...
Daca eu mi`am facut de curand buletinul pe adresa unui prieten de al meu si nu am nicio fctura de utilitati la acea adresa . Mentionez si faptu ca eu locuiesc in alt oras cu chirie si aici in vin facturile ( ma rog , pe numele proprietarului in apartamentul caruia locuiesc ). Cum as putea in aceasta situatie sa fac dovada adresei ?
Multumesc!
No avatar
Rimela

TheVirtualMan;18792 wrote: Buna! Te intreb poate ai vreo idee...
Daca eu mi`am facut de curand buletinul pe adresa unui prieten de al meu si nu am nicio fctura de utilitati la acea adresa . Mentionez si faptu ca eu locuiesc in alt oras cu chirie si aici in vin facturile ( ma rog , pe numele proprietarului in apartamentul caruia locuiesc ). Cum as putea in aceasta situatie sa fac dovada adresei ?
Multumesc!

Extras de cont bancar
Scrie răspuns