Transfer Bancar LiveJasmin

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
ralucka

ce gluma buna ai facut , pacat ca am uitat sa rad
ralucka

si pe mine ma distreaza cand te bagi tu in seama cu sfaturi de cacao peste tot , mai ales cand te bagi ca supozitorul in fundulet , spor la distractie !
No avatar
Jenny

Am primit azi email de la Paxum cum ca am limita ridicata si ca sunt verificata. Am facut transfer de proba , am convertit doar 2000 de tokens. Sa vad ce se intampla....Macar sa nu ma arda cu mai mult :)))). Nu am atasat niciun card , doar contul bancar l-am adaugat. Ideea e ca am intrat in alte setari si am adaugat din nou documentele: buletin si factura. In 2 min am primit mail de la ei ca o sa dureze 48 de ore verificare. A durat mai putin. Te tin la curent.
No avatar
Jenny

In primul rand daca creierul tau este suprasolicitat de asemenea postari ( intrebari), nu scrie absolut nimic, sunt sanse sa ti se scurtcircuiteze si e pacat. In al doilea rand ce ti se pare atat de evident faptul ca trebuie sa fie personal si nu business? Poate business type pentru ei include primirea banilor de la o companie catre o persoana. In al treilea rand , am mentionat ca scrie verified - limited... Inainte sa faci pe smartass , macar acorda putina atentie la ce e se scrie. Aroganta de cam grabeste spre o gargara nejustificabila.
No avatar
Nadia

LOLLITA;10831 wrote: Salut ,in aceeasi situatie sunt si eu ..de ieri transferul spune ca e executed ,dar in contul meu bancar n-a ajuns 1 leu ...daca dupa 3-4 zile lucratoare nu intra banii atunci ceva pute...Avand in vedere ca transferul e de ieri nu o sa pun ziua de ieri ,voi pune azi maine luni si marti daca miercuri nu am banii atunci e nasol

Buna pe 1-15 Mai ai primit wire-ul?
No avatar
Yvonne

Au intrat banii de pe Jas prin Wire.
No avatar
LOLLITA

1-15 mai 2018 i am primit ieri pe 24 mai ;)) in curand intram in cealalta perioada si plata cucu ,mdea,greuceanu intra :(
corina

Kimmie92;10766 wrote: Salut!

Am folosit Firstchoice Pay/Payoneer in ultimii 3 ani pe LJ, ca metoda de plata - niciodata nu am avut vreo problema. Dupa ce s-a intamplat cu FirstchoicePay, a trebuit sa trec pe bank transfer pentru ca inca nu mi-a fost aprobat contul de Paxum, chiar daca azi se face saptamana de cand am trimis documentele.

Problema sta in felul urmator: am activat acel immediate withdrawal si tot tacamul, am introdus datele transferului bancar, insa intrebarea mea e legata de faptul ca la payout method apare Chexx. Am cautat Chexx pe net, compania nu mai ofera servicii de payout din 2016. Azi trebuia sa-mi intre deja transferul bancar, ca apare ca si executed de ieri si e SEPA transfer in Euro (deci maxim one business day), nu mi-a intrat. Moneda corespunde cu contul bancar, informatiile checked si double checked, etc etc. Ar trebui sa-mi fac griji legat de acel Chexx? De ce apare, din moment ce pe net toate informatiile despre ei sunt negative?

Va multumesc si imi cer scuze daca s-a mai postat - am cautat, dar nu am gasit nimic... . O zi cat mai linistita!
imi spui te rog ce alte metode de plata are Jaminu in afara de bank transfer? are paxum si mai ce? multumesc
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
Rimela

corina;18496 wrote: imi spui te rog ce alte metode de plata are Jaminu in afara de bank transfer? are paxum si mai ce? multumesc

WebMoney, ePayservice…….
No avatar
LOLLITA

https://modelcenter.jasmin.com/en/payout/payinfo ;)
Scrie răspuns