Conturi ascunse făcute Den catre studio

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Guest

Buttercup;18087 wrote: Imi place cum iti dai cu parerea despre o persoana pe care nu o stii! Eu m-am referit la serviciul tau, nu la tine ca individ. Dar asa fac oamenii mici. :)

Hai sa-ti fie cu sănătate! Mi-ai demonstrat că tu crezi ca stii cel mai bine, iar eu in mod evident nu am cum si nici nu vreau sa iti schimb aceasta impresie. Daca ti-ar fi asa bine, nu ai sta sa postezi pe forumuri reteta perfecțiunii, ai aplica-o direct, pentru tine. Si clar nu te-ai vinde pe 300 de lei, cand tocmai de asta duce lipsă chatul românesc, de persoane care pun pret pe activitatea lor. Dar am uitat, esti generos.

Din partea mea, poti sa oferi ce vrei. Dar cine are nitel common sense, o sa inteleaga la ce ma refer.

Nu am interese ca altii si ofer TOTUL + suport...DA ...la un pret modic.
Stiu ca e deranjant ...dar ADEVARAT...10-11 ani in domeniu cu rezultate constante, e ceva PRO cu siguranta ;).
No avatar
Guest

Nadia;18098 wrote: Reteta succesului se afla in capul modelului, daca e cazul. Degeaba stie modelul cum sa-si aranjeze luminile, decorul, cum sa-si seteze camera si cum sa se promoveze, daca vocabularul lui/ei e limitat la “me love you long time bb“. Istetimea si wittinessul ala de care e nevoie ca sa fii de succes nu se cumpara si nici nu se-nvata, oricat de agresiv se promoveaza o carte. Over and out, weekend fain tuturor.

Reteta succesului sta intr-un pachet complet de chestii facute PRo si respectate mereu. ;) Nu in povesti cu pesti.
Nu in sesiuni cu NOROC...ci in abordare profitabila sesiune de sesiune ;)
No avatar
Guest

Nadia;18093 wrote: Nu exista “Reteta completa care duce la succes orice tanar” inglobata in 21 de pagini de PDF. Si pe Amazon gasesti 1000 de carti cu “How to get rich in 10 easy steps” - ironic sau nu, doar autorul este cel care se imbogateste repede si in 10 pasi usori, din afaceri de genul. Asa cum zicea Buttercup, pe model tre’ sa-l duca mintea in primul rand si sa fie fluent in Engleza si, de preferat, inca o limba straina daca intr-adevar vrea sa faca performanta. Daca detii Biblia Videochatului in care sunt informatii detaliate despre absolut fiecare site in parte, cum sunt pe CamGirlWiki si notiuni de psihologie abordate in amanunt, atunci imi cer scuze. ;)

Stiu ca multe persoane au impresia ca banii se fac cu corpul in videochat, insa adevarul e ca the real deal, banii multi, se fac cu mintea. Nu exista niciun indrumar care sa te invete notiuni de psihologie si, in definitiv, de manipulare - pentru ca despre asta vorbim. Eu sunt si am fost model independent si toate informatiile de care am avut nevoie le-am luat de pe forum si atat.

Nu ma iau de faptul ca incerci sa vinzi ceva, cinste tie si noroc, insa ce faci chiar se numeste spam. Spam-ul, prin definitie, e transmiterea de mesaje nesolicitate/nedorite cu scop comercial. Inteleg si faptul ca incerci sa ne explici despre ce e vorba, insa copy-paste-ul aceluiasi mesaj la diferite subiecte e deranjant. Mai ales cand ti-a atras si Alice atentia ieri ca esti pe langa subiect si nu era incepatoare.

Sustin si voi sustine independeta in acest domeniu ;) in leg cu SPAM ul ...imi incadrati orice post in "SPAM " pt ca nu va convin argumentele adevarate la fiecare situatii si incercati sa infleuntati lumea cu altele chestii ;)
O zi cat mai minunata sa aveti !
No avatar
Guest

Alexyss;18193 wrote: Orice post? hai sa fim seriosi,ai peste 10 postari cu si despre" Un curs e recomadata sa aiba totul bine facut :)

"Ingredientele" unui JOB profitabil" postat in alte postari unde chiar nu are legatura cu postarea respectiva...dealtfel oricine poate vedea unde si cum ai postat peste altii spamand continuu aici:
http://www.forumvideochat.com/search.php?searchid=529554&pp=
Ce mi se pare hazliu este faptul ca, tu un spammer inascut dai report la altii care spameaza,asta chiar e de tot rasul...:D din pacate acest forum a cam ramas fara nici o implicare din partea celui care il detine, altfel si tu si altii erati de mult zburati de aici...

iti multumesc de grija pe care mi-o porti ;)
Scrie răspuns