Ai avut privat cu un membru, si speri ca va mai intra in camera ta, insa trece un timp si simti ca ai fost uitata.Cel mai simplu este sa le trimiti un mesaj pe site in care sa le spui cand te mai pot gasi, ca te-ai distrat de minune cu ei sau te intrebi daca a patit ceva.Aceste texte te vor ajuta cand vei fi in pana de idei si sa nu mai pierzi timp compunand.
Ele sunt traduse in engleza si franceza pentru a fi mai simplu de folosit.
(1) ,,Buna dragul meu! Nu te-am mai vazut de ceva timp si ma gandesc la tine. Ne am simtit foarte bine impreuna si mi-a placut foarte mult. Mi-e foarte dor de tine si abia astept sa petrec timp cu tine din nou. Te astept! Voi fi aici…………………… (Ex: luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica de la 3 dupa amiaza pana la 10 seara (GTM + 2 HOURS))
Cu dragoste,
…………………. (nickname-ul tău)”
,,Hello, darling! I haven’t seen you for a while and I am thinking about you. We had a good time together and I enjoyed it a lot. I miss you very much and I can’t wait to spend some time with you again. I’ll wait for you. I’ll be here on……………. (ex: Tuesday, Friday and Sunday from 3 PM to 10 PM (GMT+2 HOURS) ).
With love,…………..(nickname-ul tău)
xoxoxoxoxo.”
,,Bonjour mon cher! Nous n'avons pas vu depuis longtemps et je pense à toi. Nous nous sommes sentis très bien et j' aimé beaucoup ça. Tu me manques beaucoup et j'ai hâte de passer du temps avec toi encore une fois. Je t`attends! Je serais ici: ………….. (Ex: lundi, mardi, mercredi, jeudi, vendredi, samedi et dimanche entre 3 dans après midi et 10 le soir. (GMT+2 HOURS) ).
Avec d`amour,
……………………….. (nickname-ul tău)”
(2) ,,Buna, dragul meu! Sunt……. (nickname-ul tau). Mi-e dor de tine! Daca vrei sa ma vezi live, intra pe………. (scrie numele site-ului pe care vei trimite mesajul). Iti promit un show private special doar pentru tine.
Sunt sigura ca vom petrece niste momente frumoase si vei vrea mai mult!
Pupici,
………………………………… (nickname-ul tau)”
,, Hi, my love! I’m ................(nickname-ul tau). I miss you! If you want to see me live, join me on ...........(numele site-ului de pe care ii trimiti mesajul). I promise you a private show very special just for you.
I’m sure you’ll have a good time and you’ll want more!
Kisses,
....................... (nickname-ul tau)”
,,Bonjour mon amour! Je suis ........(nickname). Tu me manques beaucoup. Si tu voudrais me voir en direct, rejoignez-moi sur......(numele site-ului). Je te promets un show private très spécial seulement pour toi. Je suis sûr que tu te sentirais mieux et tu voudrais plus!
Bisous,
....................... (nickname-ul tau)”
(3),,Buna, iubirea mea! M-am tot gandit la tine in ultimul timp si mi-am dat seama ca nu am mai intalnit pe nimeni cu care sa ma simt atat de bine. Ma simt singura fara tine. Imi lipsesti! As aprecia enorm daca ti-ai face putin timp pentru mine, promit ca nu vei fi dezamagit.Voi fi aici................ (Ex: luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica de la 3 dupa amiaza pana la 10 seara (GTM + 2 HOURS) ).
A ta,
...................... (Nickname)”
,,Hey, my love! I’ve been thinking about you lately and I realized I have never met someone like you before. I feel alone without you. I miss you! I would appreciate if you could save some time for me. I promise you’ll not be disappointed. I’ll be here ………………(Ex: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday from 3 p.m to 10 p.m (GTM+2 HOURS) ).
Yours, ………………………………. (nickname-ul tau)”
,,Bonjour, mon amour! J`avais pensé beaucoup à vous ces derniers temps, je n'ai jamais rencontre quelqu'un avec qui je me sens si bien. Je me sens seul sans toi. Tu me manques.J` apprécierais énormément si vous faites peu de temps pour moi, je vous promets que vous ne serez pas déçu. Je serais ici: ……………….. (Ex: lundi, mardi, mercredi, jeudi, vendredi, samedi et dimanche entre 3 dans après midi et 10 le soir. (GMT+2 HOURS) )
Ta Chérie,
........................ (nickname-ul tau)”
(4),,Buna iubire, ce s a intamplat cu tine? NUu te-am mai vazut online, ai avut vreo problema? Chiar imi pasa de tine si ti am simtit lipsa. Abia astept sa petrecem putin timp doar noi 2. Voi fi aici........... (Ex: luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica de la 3 dupa amiaza pana la 10 seara (GTM + 2 HOURS) ).
Cu dragoste,
………………………………….. (nickname-ul tau)”
Hello, my love! What happened to you? I haven’t seen you online. Did something happened to you? I care about you and I missed you. Can’t wait to spend a little time just two of us. I’ll be here………………(Ex: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday from 3 p.m to 10 p.m (GTM+2 HOURS) ).
With love,
………………………………. (nickname-ul tau)
Bonjour, mon amour! Que s'est-il passé? Je ne t`ai pas vu en ligne, avais-tu des problèmes? Je tiens beaucoup a toi et tu me manques. J'ai hâte de passer du temps avec toi encore une fois. Je t`attends! Je serais ici:……………………………………… (Ex: lundi, mardi, mercredi, jeudi, vendredi, samedi et dimanche entre 3 dans après midi et 10 le soir. (GMT+2 HOURS) )
Avec d`amour,
…………………………………. (nickname-ul tau)
(5),,Imi doresc sa ti spun cat de mult te plac si as vrea sa fiu cu tine mereu. Mi-ar placea sa petreci un timp frumos alaturi de mine , sper ca si tu iti doresti asta. Eu te astept. Voi fi aici................ (Ex: luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica de la 3 dupa amiaza pana la 10 seara (GTM + 2 HOURS) ).
Cu dragoste,
………………………………. (nickname-ul)”
,,I want to tell you how much I like you and I would like to be with you all the time. I would like to spend some good time with me. I hope you wish that too. I ‘ll wait for you. I’ll be here……………… ………………(Ex: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday from 3 p.m to 10 p.m (GTM+2 HOURS) ).
With love,
………………………………………… (nickname-ul tau)”
,,Bonjour, mon amour! Je veux que tu saches combien je t`aime et combien j`aime parler avec toi. J'aimerais passer un bon temp avec toi et j'espère que tu sentis aussi. . Je t`attends! Je serais ici: ………………… (Ex: lundi, mardi, mercredi, jeudi, vendredi, samedi et dimanche entre 3 dans après midi et 10 le soir. (GMT+2 HOURS) )
Avec d`amour,
…………………………….. (nickname-ul tau)”
(6),,Buna, iubirea mea! Mi-e dor de tine si de cum m-ai facut sa ma simt. Ti-am pregatit o surpriza care iti va taia respiratia. Daca esti curios, te astept! Voi fi aici ..................... (Ex: luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica de la 3 dupa amiaza pana la 10 seara (GTM + 2 HOURS)).
Cu dragoste,
………………………………………… (nickname-ul tau)”
,,Hello, my love! I miss you and the way you made me feel. I have a surprise for you that we’ll let you breathless. If you’re curious about it, I’ll be here …………. (Ex: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday from 3 p.m to 10 p.m (GTM+2 HOURS) ).
With love,
………………………………………….. (nickname-ul tau)”
,,Bonjour mon cher! Je m'ennuie de toi! J'ai préparé une surprise qui te coupera le soufflé. Si tu es curieux, je t`attends! Je serais ici: (Ex: lundi, mardi, mercredi, jeudi, vendredi, samedi et dimanche entre 3 dans après midi et 10 le soir. (GMT+2 HOURS) )
Avec d`amour,
…………………………………………….. (nickname-ul tau)”
(7) ,,Hei ce ai mai facut? Nu te-am mai vazut in camera mea. Nu iti lipsesc? M-am gandit: ce ai face cu buzele mele daca ai fi aici? Voi ai aici…...... (Ex: luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica de la 3 dupa amiaza pana la 10 seara (GTM + 2 HOURS) ).
A ta,
……………………………………… (nickname-ul tau)”
,,Hey, how are you lately? I haven’t seen you in my room. Don’t you miss me? I’ve been thinking: what would you do with my lips if you were here?
I’ll be here ……………………. (Ex: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday from 3 p.m to 10 p.m (GTM+2 HOURS) ).
Yours,
…………………………………………… (nickname-ul tau)”
,,Hey! Qu'as-tu fait ? Je ne t`ai pas vue dans ma chambre. Est-ce que je ne te manques pas? J'ai une question pour toi: Que ferais tu avec mes lèvres si tu étais ici? . Je serais ici:…………. (Ex: lundi, mardi, mercredi, jeudi, vendredi, samedi et dimanche entre 3 dans après midi et 10 le soir. (GMT+2 HOURS) ).
Ta Chérie,
……………………………………….. (nickname-ul tau).”
Cum trimiti mesaje pentru fiecare site:
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul ,,PEEKSHOWS”, intra pe Pagina Principala, sectiunea ,,PRIVATE MESSAGES”. Daca doresti sa trimiti unui singur membru, da click pe ,,Compose”. Ti-a aparut o caseta, scrie la ,,SUBJECT” motivul pentru care il cauti (Exemplu: Miss you).
- Langa ,,USERNAME” ai lista cu membrii. Selecteaza membrul caruia doresti sa-i trimiti mesajul si apoi in dretunghiul de langa ,,MESSAGE”, scrie mesajul tau.
- Pentru a trimite un mesaj mai multor membri odata, da click pe ,,MASS COMPOSE”, selecteaza acei membri carora doresti sa le trimiti mesajul, iar la ,,USER LIST NAME”, denumeste lista cu membri. (Spre exemplu :Membri preferati), apoi apasa enter. Iti va aparea o noua pagina pe care scrie ,,YOUR New List Has Been Created”. Da click pe lista pe care ai creat-o („Membri preferati”). Acum poti trimite mesajul doar membrilor care i-ai selectat tu, si exact ca la un mesaj privat (vezi mai sus), adaugi subiectul si mesajul.
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul ,,XHAMSTER”, da click pe sectiunea ,,My Links” (in dreapta, sus), apoi pe ,,Messages”. Scrie mesajul in caseta si apoi da click pe ,,SEND” pentru a-l trimite.
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul ,,EUROLIVE”, intra pe Pagina Principala, (in stanga, sus - sectiunea ,,Messages & News), da click pe ,,My e-mails". Ti se va deschide o noua pagina, da click pe ,,Compose Message". Ti se va deschide o noua pagina (Write an e-mail). In dreptul la ,,To" scrie numele membrului caruia doresti sa-i trimiti mesajul. (Important: Pentru a trimite un mesaj tuturor membrilor care te-au adaugat la modele favorite, bifeaza casuta de sus ,,To". Poti face asta o data pe zi.). Langa ,,Title" vei scrie motivul pentru care ii trimiti mesajul (invitatie, rugaminte etc). Sub ,,Message" ai un chenar in care ii poti scrie membrului mesajul. Pentru a trimite mesajul tau, da click pe ,,Submit".
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul ,,XLOVE”, da click pe ,,Home” (stanga, sus), apoi in sectiunea ,,Programme Referral pour les clients”(stanga, partea de sus), da click pe "Envoyer une-mail au client”. Iti va aparea ,,Envoyer un e-mail d’invitation”, apoi ,,Choose the language (poti alege engleza, franceza etc), „Choose the website”(XloveCams), ,,Put my main photo”, si ,,Enter the e-mail of costumer”. Trimite mesajul (Invitation from ......) dand click pe ,,Envoyer”.
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul ,,MYFREECAMS”, da click pe Home (Pagina Principala), apoi pe ,,MFC Mail”. Iti va aparea o caseta. In dreptul ,,TO” scrie numele membrului caruia vrei sa-i trimiti mesajul sau alege-l din lista ta de prieteni ,,Friends”. Pentru a trimite mesajul la mai multi membri, da click pe ,, multiple recipients”. La ,,Subject” scrie motivul pentru care ii trimiti mesajul (Spre exemplu: I want to tell you something..). Langa Body (textul mesajului)ai un dreptunghi in care ii poti scrie membrului un mesaj. Da click pe ,,Send” pentru a-l trimite.
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul ,,BONGACAMS”, intra pe Pagina Principala. In partea stanga, jos, in sectiunea ,,Panou de Control”, da click pe ,,Centrul de mesaje”. Ti se va deschide Centrul de mesaje cu urmatoarele optiuni: Primite, Trimisa, Salvat, Cosul de gunoi si Compunere. Da click pe ,,Compunere”. Scrie in dreptul ,,Model/Membru”, numele membrului caruia doresti sa-i trimiti mesajul. La ,,Subiect” scrie motivul pentru care ii trimiti mesajul (Invitation), iar la ,,Mesaj”, scrie textul/invitatia. Apoi da click pe ,,Trimitere Mesaj”.
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul ,,FLIRT4FREE”, intra pe site, pe pagina principala, in stanga sus, da click pe ,,Messaging”, apoi pe ,,Compose Mail”. Ti se va deschide o noua pagina. In sectiunea ,,Screen Name” scrie numele membrului. In dreptul sectiunii ,,Subject” scrie motivul pentru care ii trimiti mesaj. Ai mai jos o casuta in care ii scrii membrului mesajul, apoi apasa ,,Send” pentru a-l trimite.
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul „IMLIVE”, intra pe ,,Host Page”, apoi da click pe ,,Send Email to Your Mailing List”. In dreptul casutei ,,Send to” selecteaza ,,Entire List” (pentru a trimite un mesaj la toata lista) sau ,, Only Paying members” (pentru a trimite un mesaj doar membrilor care platesc). In dreptul casutei ,, Subject” scrie motivul pentru care ii trimiti mesajul, apoi in dreptul membrilor carora doresti sa trimiti mesaj, scrie mesajul tau si da click pe ,,Preview Message”, apoi „Send” pentru a trimite.
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul ,,ADULTWORK”, intra pe Pagina Principala. In dreapta sus, da click pe ,,Messages”. Ti se va deschide o noua fereastra. Da click pe ,,Message to members”, apoi pe ,,New message”. In sectiunea ,,To”, selecteaza membrul din lista caruia doresti sa-i trimiti mesajul. In sectiunea ,,Subject” scrie motivul pentru care ii trimiti mesaj, iar in casuta din dreptul ,,Message”, scrie mesajul tau. Pentru a trimite, da click pe „Send”.
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul ,,LIVEJASMIN", intra pe Pagina Principala, da click pe Message (in dreapta), apoi da click pe ,,Message to Member". Pentru a scrie un nou mesaj, da click pe ,,New message" (in stanga, sus). In sectiunea ,,To”, selecteaza membrul din lista caruia doresti sa-i trimiti mesajul. In sectiunea ,,Subject” scrie motivul pentru care ii trimiti mesaj, iar in casuta din dreptul ,,Message”, scrie mesajul tau. Pentru a trimite, da click pe „Send”.
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul ,,STREAMATE", intra pe Pagina Principala, da click pe ,,My Dashboard", apoi selecteaza ,,My mailbox". Ti se va deschide o noua fereastra. Da click pe ,,Compose". Completezi sectiunea ,,To" cu numele membrului caruia i se adreseaza mesajul. NU COMPLETA sectiunile ,,CC" si ,,BCC". (Acestea sunt campuri pentru adrese carora vrei sa le arati ca ai comunicat un lucru, dar nu se adreseaza lor). In sectiunea "Subject", scrie motivul pentru care trimiti mesajul, iar mai jos ai o caseta in care scrii mesajul. Pentru a trimite, da click pe "Send" (stanga, sus, langa Options).
- Pentru a trimite un mesaj privat pe site-ul "VXTOOL" (VisitX), intra pe Pagina Principala, da click pe ,,Mailbox" (dreapta, sus). Da click pe ,,Automails". Ai doua posibilitati: sa trimiti un mesaj membrilor care te-au adaugat la favorite. Pentru aceasta, da click pe ,,Mailing" si tine-l la curent cu lucruri despre tine (ai pregatit noi surprize, ai o lenjerie noua, ti-am schimbat look si-ai vrea sa te vada etc.) In sectiunea Mailbox poti raspunde membrilor la mesajele primite.
Sper ca aceste mesaje va vor readuce membri generosi inapoi ...spor la banuti!!!>:D<