Bună! Card paxum primit!
Am primit ieri cardul Paxum. Am avut surpriza de a afla că pot transfera din contul Paxum în cardul Paxum doar 500 de dolari pe zi ( 0,25 cenți pentru fiecare transfer). N-am ajuns încă la bancomat pentru a-l testa, dar un lucru bun este că în sfârșit a ajuns cardul. Pentru cei care încă îl așteaptă: o să fiți contactați telefonic de o firmă din Romania pentru detalii referitoare la adresa de livrare. Este un număr la care nu puteți suna înapoi 0374193585. Dar dacă o să căutați pe internet firma o să vă apară firma Media Post hit mail s.a. și o să găsiți acolo un nr de tel la care merge să sunați.Baftă!
Jenny;17705 wrote: Am primit ieri cardul Paxum. Am avut surpriza de a afla că pot transfera din contul Paxum în cardul Paxum doar 500 de dolari pe zi ( 0,25 cenți pentru fiecare transfer). N-am ajuns încă la bancomat pentru a-l testa, dar un lucru bun este că în sfârșit a ajuns cardul. Pentru cei care încă îl așteaptă: o să fiți contactați telefonic de o firmă din Romania pentru detalii referitoare la adresa de livrare. Este un număr la care nu puteți suna înapoi 0374193585. Dar dacă o să căutați pe internet firma o să vă apară firma Media Post hit mail s.a. și o să găsiți acolo un nr de tel la care merge să sunați.Baftă! Buna cum l-ai primit prin curier?
Jenny;18003 wrote: Pentru puțin! Ieri am retras de la bancomat și am retras în 2 tranșe - 500usd și 500 ( 1950 cu 1950 ron) de la banca Românească. Din păcate doar câte 500 se pot retrage și doar 1000 usd/zi. Dar e bine, decât deloc.
Adica se pot retrage 500 per tranzactie?
si maximul de tranzacții sunt doua in total 1000 usd pe zi?
Adica se pot retrage 500 per tranzactie?
si maximul de tranzacții sunt doua in total 1000 usd pe zi?
Da, momentan. Am sunat la Paxum și i-am întrebat despre asta pentru că au modificat în ultima perioada politica. Au zis că este momentan o perioadă de probă și că vor ridica limita. Pentru un card atașat - românesc limita de tranfer pe zi este de 2500 dolari- din ei comisonează 6 usd plus 2,5%, iar pentru transfer din contul Paxum pe cardul Paxum doar 500 usd/ zi - comision de 0,25 centi / transfer plus 2usd si 2,5% din suma, 2 retrageri a câte 500usd /zi, limita 1000usd de la atm pe zi.
Jenny;18005 wrote: Da, momentan. Am sunat la Paxum și i-am întrebat despre asta pentru că au modificat în ultima perioada politica. Au zis că este momentan o perioadă de probă și că vor ridica limita. Pentru un card atașat - românesc limita de tranfer pe zi este de 2500 dolari- din ei comisonează 6 usd plus 2,5%, iar pentru transfer din contul Paxum pe cardul Paxum doar 500 usd/ zi - comision de 0,25 centi / transfer plus 2usd si 2,5% din suma, 2 retrageri a câte 500usd /zi, limita 1000usd de la atm pe zi. E bine si asa decat deloc
merci mult pt info
Eu zic că asta e cea mai bună opțiune pentru moment. Am primit și cardul de la Cosmopayment, dar nu mi-am activat încă contul. Decât să folosesc cont românesc și să pierd din sumă și la conversia băncii și comison de retragere de la ghișeu, mai bine folosesc metoda asta. Mi-a dat ok cursul la dolar la bancomat, 3.91. Per total sunt mulțumită...