CamSoda

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
AliceAlice14

Buna! Fac videochat de ceva timp dar doar pe bonga și turbate. M-am gândit sa ma înregistrez și pe camsoda (lucrând simultan), prima încercare a fost nereușită deoarece nu mi-au aprobat contul, le-am trimis zeci de mailuri pentru a-mi explica măcar de ce a fost respins. Am primit și răspunsul.... după o săptămâna ! Mi s-a explicat de ce și ce trebuie sa corectez, acum astept cele “24” de ore pentru aprobare . Păreri despre acest site , mie personal mi-a lăsat un gust amar înainte sa încep măcar 😂🤷🏻*♀️
No avatar
Guest

AliceAlice14;17709 wrote: Buna! Fac videochat de ceva timp dar doar pe bonga și turbate. M-am gândit sa ma înregistrez și pe camsoda (lucrând simultan), prima încercare a fost nereușită deoarece nu mi-au aprobat contul, le-am trimis zeci de mailuri pentru a-mi explica măcar de ce a fost respins. Am primit și răspunsul.... după o săptămâna ! Mi s-a explicat de ce și ce trebuie sa corectez, acum astept cele “24” de ore pentru aprobare . Păreri despre acest site , mie personal mi-a lăsat un gust amar înainte sa încep măcar 😂🤷🏻*♀️

Buna.. daca esti la inceput de drum am ceva sa iti sara in ajutor daca esti interesata...

vei avea suport pana vei merge stabil in aceasta industrie pe picioarele tale in cazul in care esti interesata

Curs videochat - cu support si indrumarile necesare dupa modul care ti se pliaza mai bn

"Ingredientele" unui JOB profitabil

Acest "curs" contine un fisier de 21 de pagini in format pdf, care explica toti pasii necesari pentru a face profit.

Acest curs se adreseaza urmatoarelor persoane :

* incepatorilor care nu stiu sau nu au avut de a face cu domeniul videochat
* performerilor care deja lucreaza in domeniu dar nu fac destul profit
* celor care vor sa inceapa sa lucreze "pentru ei" si nu stiu cum sa o faca
* celor care vor sa ramana ANONIMI dar PRO

Costul cursului : 300 RON videochatcurs@gmail.com
WhatsApp : 0757 74 59 33
No avatar
Guest

Alexyss;17716 wrote: :D:D Oare are balta peste? :D:D
Nu cred ca mai exista creduli sa puna botul la asa ceva in ziua de azi cand gasesti aproape totul pe net,de la make-up,tehnic pana la comportamentul in fata camerei,si iarasi nu cred ca, mai exista modele care sa iti ofere asa din prima date personale chipurile ca poti face mai multe pentru ele,dupa cum spuneam si mai sus...
":D:D Oare are balta peste? :D:D"
restul este can-can...
PS! se intelege ca ai nevoie urgent de bani dar nu mai SPAMA peste tot,ai postat la servicii era suficient,dar tu...batman,batman,ai umplut postarile altora spamand aiurea....rusinica..:D

Aici nu e vorba de asa cum ii numeti tu "creduli" . e ca si cum ai putea cumpara experienta de peste 10 ani cu o suma nesemnificativa/modica sau ai decide sa treci prin N situatii aiurea inca o data...
Vorbim de 2 lucruri total diferite...
pe internet nu iti explica nimeni de la A la Z tot cum abordezi de la tehnic pana la disciplina toate etapele testate si functionale pe banii astia...
deci daca promovezi si tu munca la studio ca altii sa stii ca e normal sa arunci cu noroi in toti cei care aleg sau vor alege...LIBERTATEA, INDEPENDENTA si VIATA LINISTITA.
iti multumesc inca o data pt grija pe care o porti, si iti doresc succes in continuare.
No avatar
Guest

Alexyss;17722 wrote: Nu promovez munca la studio,din contra, incurajez modelele sa fie independente,dar...daca nu treci macar o data printr-un studio degeaba te apuci de videochat,experienta acumulata intr-un studio nu se compara cu nimic,chiar daca ar fi si "biblia videochatului" si spun asta avand o experienta notabila in domeniu,din 2001 pana in prezent,la urma urmei alegerea este a fiecaruia,creduli sau nu,sunt banii lor,datele lor personale,fiecare face ce crede,pe mine ma deranjat SPAM-ul...nimic altceva.

cumpararea acestui curs se va face fara date personale...nici eu ale cumparatorului nici ei ale mele...deci nu stiu despre ce vorbesti cu date personale...
daca e sa vorbim despre experienta intr-un studio...de unde stii ca nu am sau ca nu colaborez cu studiouri in prezent ?

te dai cu parerea aruncand vorbe fara nici o baza solida, afirmi N chestii fara argumente !

Iti multumesc oricum . daca ai acordat atentie e clar ca are ceva valoare cele prezentate mai sus ;)
No avatar
Nadia

Nu va mai certati, dragilor, va rog. E deja suficienta tensiune pe forum, suntem aici ca sa ne ajutam reciproc si, ocazional, ca sa vindem/promovam cate ceva. Este, totusi, de ajuns un singur thread nou la care se poate scrie “up” zilnic sau de cateva ori pe zi, astfel incat sa apara printre primele subiecte.

O zi frumoasa si numai bine tuturor! :)
No avatar
Guest

Nadia;17725 wrote: Nu va mai certati, dragilor, va rog. E deja suficienta tensiune pe forum, suntem aici ca sa ne ajutam reciproc si, ocazional, ca sa vindem/promovam cate ceva. Este, totusi, de ajuns un singur thread nou la care se poate scrie “up” zilnic sau de cateva ori pe zi, astfel incat sa apara printre primele subiecte.

O zi frumoasa si numai bine tuturor! :)

Eu nu ma iau de nimeni si nu ma cert cu nimeni... imi vad de treaba mea si argumentez unele chestii ca sa inteleaga toata lumea clar pozitia corecta si abordarea adevarata.
Nord

Adevarul e ca videochat-ul e o meserie ce se invata din mers si ca sa acumulezi experienta trebuie sa lucrezi mult! Unele studiouri chiar ofera training de calitate, orice informatie trebuie asimilata si pusa in practica, trebuie experimentat si implementat ! Tocmai de aia sunt foarte multe modele dar extrem de putine care chiar fac performanta!

Ca sa faci performanta trebuie in primul rand sa intelegi cum functioneaza intreg sistemul iar 98% din modele sunt paralele cu treaba asta! Primesc zilnic mail-uri de la fete ce doresc promovare dar cand le explic ce implica sar de fund in sus, unele ma injura ca vreau sa profit de ele in conditiile in care eu nu am cerut niciodata nimic pentru promovare, eu castig revshare de la membrii trimisi de mine! Ceea ce denota lipsa de informare si implicare! Mai aud pe unele ca site-ul pe care lucreaza nu are trafic in conditiile in care ele lucreaza pe unele din site-urile de top din lume in ceea ce priveste traficul per total nu doar din area adult! Trist dar adevarat!

Succesul inseamna munca implicare studiu, iar informatii se gasesc peste tot! Fac treaba asta de mult timp in care am vazut multa lume venind si plecand doar cativa am ramas aici, de obicei cei care au inteles cum functioneaza treaba asta!

Multa bafta tutor!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Guest

Nord;17729 wrote: Adevarul e ca videochat-ul e o meserie ce se invata din mers si ca sa acumulezi experienta trebuie sa lucrezi mult! Unele studiouri chiar ofera training de calitate, orice informatie trebuie asimilata si pusa in practica, trebuie experimentat si implementat ! Tocmai de aia sunt foarte multe modele dar extrem de putine care chiar fac performanta!

Ca sa faci performanta trebuie in primul rand sa intelegi cum functioneaza intreg sistemul iar 98% din modele sunt paralele cu treaba asta! Primesc zilnic mail-uri de la fete ce doresc promovare dar cand le explic ce implica sar de fund in sus, unele ma injura ca vreau sa profit de ele in conditiile in care eu nu am cerut niciodata nimic pentru promovare, eu castig revshare de la membrii trimisi de mine! Ceea ce denota lipsa de informare si implicare! Mai aud pe unele ca site-ul pe care lucreaza nu are trafic in conditiile in care ele lucreaza pe unele din site-urile de top din lume in ceea ce priveste traficul per total nu doar din area adult! Trist dar adevarat!

Succesul inseamna munca implicare studiu, iar informatii se gasesc peste tot! Fac treaba asta de mult timp in care am vazut multa lume venind si plecand doar cativa am ramas aici, de obicei cei care au inteles cum functioneaza treaba asta!

Multa bafta tutor!

Multi stiu sau se cred ca stiu, putini inteleg si tot mai putini vor sa fie intr-o continua adaptare, testare si implicare.

Multa bafta si putere de "improve" ;).
No avatar
AliceAlice14

Va contraziceți aici degeaba, hai sa lăsam ofertele cu “promo” și colaborări. Nu sunt in domeniu de ieri , dacă îmi doaream puteam colabora sau semna contracte de mult .——Și o părere despre acel site nu mi-a dat nimeni.——
Ann

AliceAlice14;17709 wrote: Buna! Fac videochat de ceva timp dar doar pe bonga și turbate. M-am gândit sa ma înregistrez și pe camsoda (lucrând simultan), prima încercare a fost nereușită deoarece nu mi-au aprobat contul, le-am trimis zeci de mailuri pentru a-mi explica măcar de ce a fost respins. Am primit și răspunsul.... după o săptămâna ! Mi s-a explicat de ce și ce trebuie sa corectez, acum astept cele “24” de ore pentru aprobare . Păreri despre acest site , mie personal mi-a lăsat un gust amar înainte sa încep măcar 😂🤷🏻*♀️

Alice,eu mi am facut contul,si in 10 minute mi a fost acceptat.A fost noroc.Intradevar sunt foarte greoi in legatura cu supportul,trec si 48 de ore.Sunt seriosi in legatura cu plata,si merge super primele 2 saptamani,nu am mai avut loc sa lucrez pe celelalte site uri de ingramaditi ce erau.Dar eu lucrez aproximativ 16 ore pe perioada ceea ce nu ma ajuta prea mult.Cred ca se pierde camscore ul,asa ca recomand sa se lucreze frecvent
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns