Livejasmin

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Wanaknow

Buna, sunt noua pe site si am si eu nelamuriri de cum se fac banii pe
LJ...sunt veche in domeniu dar noua pe LJ ,colaborez cu un studio certificat de cei de la LJ ,stau minim 80 de ore pe perioada,fac tease stiu engleza,vb la microfon si cu toate astea nu reusesc sa depasesc 600 -650 de usd pe perioada.... mentionez ca muncesc pe LJ de 3 luni.... voi ce parere aveti? Cam dupa cate luni ar trebui sa ma ridic pe site?apar sus in pagina,insa nu prea am trafic si ma bate gandul sa renunt la acest site....multumesc anticipat
No avatar
Yvonne

Wanaknow;16141 wrote: Buna, sunt noua pe site si am si eu nelamuriri de cum se fac banii pe
LJ...sunt veche in domeniu dar noua pe LJ ,colaborez cu un studio certificat de cei de la LJ ,stau minim 80 de ore pe perioada,fac tease stiu engleza,vb la microfon si cu toate astea nu reusesc sa depasesc 600 -650 de usd pe perioada.... mentionez ca muncesc pe LJ de 3 luni.... voi ce parere aveti? Cam dupa cate luni ar trebui sa ma ridic pe site?apar sus in pagina,insa nu prea am trafic si ma bate gandul sa renunt la acest site....multumesc anticipat
LiveJasmin nu mai e ce-a fost din cauza:1)studiourilor care au acaparat cam tot traficul si fetele lor sunt bine mersi pozitionate fff sus pe site,2)a membrilor care au devenit din ce in ce mai nesimtiti, pt ca li s-au permis MULT prea multe! Admin ii ii ridica n slavi p mmb, nu iau masuri impotriva celor care s abuzivi si uite asa Jas a devenit un site cu trafic f prost calitativ. Lucrez de 8 ani pe Jas, deci stiu ce zic. Si ca sa-mi argumentez prima afirmatie, exemple sunt f multe. Eu ca model de mult timp pe site, cu peste 2500 stele eram MULT mai jos decat una nou-venita, de la studio..cu te miri ce 40 de stele..si procentaj in pv care sa nu te dea deloc pe spate. Mi e si scarba de ce a ajuns Jas. Vorba cuiva de aici, pt Jas, modelele sunt sclavi pe plantatie. Cu 4-5 ore pe zi..si 6-7 in wkd faceam lejer 3000-3500 pe luna doar pe el. Acum..Jas a devenit o lupta cu morile de vant. Exceptii desigur ca sunt, fff rare. Also, multe modele (unele de top) l-au abandonat. Asta zice multe. Bafta orice alegere ai face!
No avatar
Yvonne

Wanaknow;16141 wrote: Buna, sunt noua pe site si am si eu nelamuriri de cum se fac banii pe

Jas nu mai e ce-a fost odata si asta din cauza:1) a studiourilor care au acaparat cam tot traficul..si 2) a mmb, care au devenit din ce in ce mai nesimtiti. Nu se iau masuri impotriva celor abuzivi, si desigur ca acolo e o jungla. Pt a-mi argumenta prima afirmatie, zic doar ca eu, model de f mult timp pe site, cu peste 2500 de stelute, eram MULT mai jos decat te miri ce nou venita de la studio, cu 40 de stele si procentaj in pv care sa nu te dea deloc pe spate. Faceam lejer 3000-3500 pe luna doar pe el cu 4-5 ore pe zi (sau 6-7 in wkd) si 2 zile libere..iar de ridicat m-am ridicat in 6 luni, sa zic. Traficul acum e f prost dpdv calitativ. Sunt pe Jas de 9 ani, deci stiu ce zic. Cineva d aici zicea f bine ca pt Jas, modelele sunt sclavi pe plantatie. Also, multe modele care faceau ffff multi bani pe el l-au lasat. Asta zice multe. Bafta orice decizie ai lua!;)
Scrie răspuns