PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ramona31

surek;10189 wrote: buna ziua.am si eu o nelamure,am card paxum si firstchoice clar numai functioneaza nici unul si am inteles ca sunt afiliati paxum cu first,problema e ca un anume studio care patronul este american a facut sedinta si a spus ca numai e nici o posibilitate cu cardul paxum si singura solutie e cu card romanesc atasat la contul se paxum...acum am vazut niste mesaje mai sus ca paxum face alte carduri,de unde stiti asta?vreo dovada un mesaj de la cei de la paxum sau asa credeti.

eu am primit cardul de la paxum....ai nevoie de mai multe dovezi?
No avatar
just me

Deci a trecut si saptamana asta si nici urma de card..
No avatar
Penguin

just me;17370 wrote: Deci a trecut si saptamana asta si nici urma de card..

Dc ne au sunat pt confirmarea adresei,teoretic cardurile ar fi in tara...de ce nu le or trimite, nu stiu,ca au trecut aproape 2 saptamani de la acel apel..Au zis sa le dam mail dc nu le primim..le dai mail,iti trimit reply automat,cum ca tre sa apara in cateva zile..
No avatar
Alexys94

Eu i-am trimis mesaj lu octav si a spus ca numarul apartine de la paxum..ciudat oricum..Alexabubu;17132 wrote: L a intrebat careva p octav care e treaba cu numaru ala.. Daca are legatura cu paxum sau nu.? Poate ne trezim cu vreo belea p cap..la naiba
No avatar
Penguin

Alexys94;17408 wrote: Eu i-am trimis mesaj lu octav si a spus ca numarul apartine de la paxum..ciudat oricum..

li se rupe de cardurile noastre...deja dureaza din aprilie si tot nu avem cardurile,ce mai e de zis?
No avatar
Penguin

ramona31;17367 wrote: eu am primit cardul de la paxum....ai nevoie de mai multe dovezi?

ti l a adus curierul?si dupa cat timp l ai primit?e adevarat ca sunt comisioane mari?
No avatar
vidshare

Citit email-urile, ca eu am gasit azi email in SPAM cu Your Paxum Card has been shipped prin URGENT CARGUS, a fost trimis pe 10.05.2018 pe 06.06.2018 ajuns la destinatie, dar cei de la CARGUS nu au facut decat sa dea un SMS pe numarul de il aveam in paxum iar numarul nu il mai folosesc de 2 ani. Nu au lasat cardul in casuta postala, nu au lasat nici-un fel de semn sa ii contactez sau ceva de genul.

Am verificat si au trimis cardul inapoi catre expeditor :))
No avatar
justme2018

vidshare;17487 wrote: Citit email-urile, ca eu am gasit azi email in SPAM cu Your Paxum Card has been shipped prin URGENT CARGUS, a fost trimis pe 10.05.2018 pe 06.06.2018 ajuns la destinatie, dar cei de la CARGUS nu au facut decat sa dea un SMS pe numarul de il aveam in paxum iar numarul nu il mai folosesc de 2 ani. Nu au lasat cardul in casuta postala, nu au lasat nici-un fel de semn sa ii contactez sau ceva de genul.

Am verificat si au trimis cardul inapoi catre expeditor :))

verificati-va telefoanele....acum am primit mesaj ca azi ajunge coletul prin urgent cargus
No avatar
Penguin

justme2018;17505 wrote: verificati-va telefoanele....acum am primit mesaj ca azi ajunge coletul prin urgent cargus

Cand ai fost sunata ca vei primi cardul?
No avatar
justme2018

Penguin;17506 wrote: Cand ai fost sunata ca vei primi cardul?

26 aprilie aplicat pentru card
04 iunie shipped in cont
11 iunie sunata de catre acel nr ciudat
astazi am mesaj de la ora 09:00 de la urgent cargus ca voi primi coletul in cursul zilei de 27 iunie
Scrie răspuns