Poate am sa-mi fac si la transilvania
Retragere bani Paxum - cea mai convenabila metoda
- FlowerPower
rayssa69xxx;17273 wrote: Eu am la transi.primele dati iti va intra la o zi.dupa ce ai stransi banuti in cont si ai rulaj iti vor intra pe loc.
...
- FlowerPower
Baietzelu;17275 wrote: Dai transfer si intra direct dupa 1-2 zile
Ms frumos,dar despre adult work ai informatii?Cunosti site ul?Am citit pe forumuri ca baga banii in $,si poți sa faci transfer dupa primele 200 de credite făcute.Daca este adevarat inseamna ca nu trebuie sa astept 2 sapt sa mi transfer banii.
Ms frumos,dar despre adult work ai informatii?Cunosti site ul?Am citit pe forumuri ca baga banii in $,si poți sa faci transfer dupa primele 200 de credite făcute.Daca este adevarat inseamna ca nu trebuie sa astept 2 sapt sa mi transfer banii.
-
Guest
FlowerPower;17279 wrote: Ms frumos,dar despre adult work ai informatii?Cunosti site ul?Am citit pe forumuri ca baga banii in $,si poți sa faci transfer dupa primele 200 de credite făcute.Daca este adevarat inseamna ca nu trebuie sa astept 2 sapt sa mi transfer banii.
Pt aw marțea e ultima zi in care se poate cere transferul creditelor. Plata va fi procesata după 2 saptamani.
Pt aw marțea e ultima zi in care se poate cere transferul creditelor. Plata va fi procesata după 2 saptamani.
-
Guest
Nadia;17262 wrote: De asemenea, imi puteti spune va rog daca primim sms prin home bank atunci cand primim fondurile, ca la transfer bancar, sau trebuie sa verificam noi? Merci!
Primești SMS dacă intră pe timpul zilei. Dacă intră seara târziu, vei primi sms-ul a doua zi. La mine durează între 25-30 ore sa îmi intre.
Primești SMS dacă intră pe timpul zilei. Dacă intră seara târziu, vei primi sms-ul a doua zi. La mine durează între 25-30 ore sa îmi intre.
-
Guest
Nadia;17287 wrote: Acum au intrat, iti multumesc frumos pentru raspuns! 
Cu drag.
Surprinzător, am transferat azi dimineață la 7 și acum mi au intrat și mie, îi așteptam abia pe mâine.
Cu drag.
Surprinzător, am transferat azi dimineață la 7 și acum mi au intrat și mie, îi așteptam abia pe mâine.
Buna ziua! Eu sunt noua pe aici si as vrea sa va intreb despre acest paxum. Am incercat sa transfer banii pe un card de pe paxum si imi spune ca suma nu este suficienta. Este vorba despre 155$. Exista vreo suma anume ca sa i pot transfera? Multumesc!