Retragere bani Paxum - cea mai convenabila metoda

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Buna tuturor,

Am citit cu atentie postarile legate de withdraw to card pentru ING si vad ca unora le-a intrat in aceeasi zi, altora in 30 de ore de la momentul initierii... am initiat cererea ieri la ora 11 si inca nu am primit banii. Se pare ca Raiffeisen este cea mai rapida la procesarea platilor directe si nu ING. Multi au zis ca au retras pe card dar n-au mai spus si cand au primit, de aceea va scriu sa va intreb.

Am sunat la ING sa intreb si aia habar n-aveau de Visa Direct... daca nu imi intra nici azi, nici nu stiu ce sa ii intreb pe aia la banca, din moment ce cu ei trebuie sa vorbim ca de aia am bifat casuta aia inainte sa trimitem banii, care zice ca operatiunea e finala...
Baietzelu

Nadia;17260 wrote: Buna tuturor,

Am citit cu atentie postarile legate de withdraw to card pentru ING si vad ca unora le-a intrat in aceeasi zi, altora in 30 de ore de la momentul initierii... am initiat cererea ieri la ora 11 si inca nu am primit banii. Se pare ca Raiffeisen este cea mai rapida la procesarea platilor directe si nu ING. Multi au zis ca au retras pe card dar n-au mai spus si cand au primit, de aceea va scriu sa va intreb.

Am sunat la ING sa intreb si aia habar n-aveau de Visa Direct... daca nu imi intra nici azi, nici nu stiu ce sa ii intreb pe aia la banca, din moment ce cu ei trebuie sa vorbim ca de aia am bifat casuta aia inainte sa trimitem banii, care zice ca operatiunea e finala...

In maxim 2 zile lucratoare ar trebui sa ai banii in ING
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Nadia

De asemenea, imi puteti spune va rog daca primim sms prin home bank atunci cand primim fondurile, ca la transfer bancar, sau trebuie sa verificam noi? Merci!
No avatar
Nadia

Baietzelu;17261 wrote: In maxim 2 zile lucratoare ar trebui sa ai banii in ING

Multumesc, nu stiu daca “se numara” si ziua de ieri sau nu, teoretic ar trebui...
FlowerPower

Buna,

Ca sa transferi din paxum pe external card ,iti trebuie sa scrii pe unde si contul iban?Mi -am atasat deocamdată cardul de la ing încă nu mi au intrat bani ca sa i pot transfera.La Add card nu mi a cerut decat nr de card si data când expira.La currency am lăsat USD nu stiu daca trebuie sa schimb in din.
Baietzelu

FlowerPower;17267 wrote: Buna,

Ca sa transferi din paxum pe external card ,iti trebuie sa scrii pe unde si contul iban?Mi -am atasat deocamdată cardul de la ing încă nu mi au intrat bani ca sa i pot transfera.La Add card nu mi a cerut decat nr de card si data când expira.La currency am lăsat USD nu stiu daca trebuie sa schimb in din.

Scrii doar numarul cardului iar la currency pune ron
FlowerPower

Baietzelu;17268 wrote: Scrii doar numarul cardului iar la currency pune ron

Ms frumos, iar in momentul când o sa am bani pe el bănuiesc ca o sa-mi apara la amount suma disponibilă transferului.
Sper sa nu-mi faca banca vreo figura,ca tanti de la banca zicea ca sa pot primii bani din afara trebuie sa dau si i banul neaparat.
Baietzelu

FlowerPower;17269 wrote: Ms frumos, iar in momentul când o sa am bani pe el bănuiesc ca o sa-mi apara la amount suma disponibilă transferului.
Sper sa nu-mi faca banca vreo figura,ca tanti de la banca zicea ca sa pot primii bani din afara trebuie sa dau si i banul neaparat.

Nu ai nicio problema stai linistit/a.

Iar cand o sa intre banii o sa ii ai in cont de la paydek etc etc .
FlowerPower

Baietzelu;17271 wrote: Nu ai nicio problema stai linistit/a.

Iar cand o sa intre banii o sa ii ai in cont de la paydek etc etc .

Si mai trebuie vreo setare ceva?Sau le dau transfer pe card si vor intra direct?
No avatar
rayssa69xxx

Eu am la transi.primele dati iti va intra la o zi.dupa ce ai stransi banuti in cont si ai rulaj iti vor intra pe loc.
Scrie răspuns