Revolut vs Monese

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Keke

Buttercup;17243 wrote: Cu drag! Sa ai spor.
Revolut sunt o optiune bună pentru crypto, daca esti interesată să investești in partea asta. Sa nu mai zic de cumpărături online. Spend that money, gaaarl! 💸
Ca bine zici!😃 👩*💻👛🕶🧣👠👚👗👙💎🛍🛍🛍🛍🛍🛍 Ain’t that awesome?🤗🤗🤗🤗
Ann

Rimela;17215 wrote: Nu a fost greseala ta dar nici nu sunt banii tai 🙂 . Corect ar fi sa ii returnezi

Nu am cerut pareri despre ce as putea face cu banii,justificam doar de ce am nevoie chiar si de Revolut desi are comisioane destul de mari
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Lara;17178 wrote: Și pe mine mă interesează. Am așteptat cardul monese 2 saptamani(in zile lucrătoare). Azi am aplicat pt altul dar nu am speranțe prea mari. Din câte am înțeles, transferul spre card revolut nu este instant și de asta am ales monese dar mă gândesc serios sa aplic și pt revolut, just in case. Stau cu morcovul in fund de când folosesc ing.

Cardul meu Monese a ajuns dupa 22 de zile,binenteles dupa ce l am anulat si nu mai este valabil.Cred ca l au adus pe bicicleta.Recomand sa se astepte maximul dupa el, ca sunt unii care spun ca le a ajuns in 3 zile si induc si pe altii in “oroare”
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Guest

Ann;17422 wrote: Cardul meu Monese a ajuns dupa 22 de zile,binenteles dupa ce l am anulat si nu mai este valabil.Cred ca l au adus pe bicicleta.Recomand sa se astepte maximul dupa el, ca sunt unii care spun ca le a ajuns in 3 zile si induc si pe altii in “oroare”

Damn :(
Si eu îl aștept pe al doilea acum, poate ajunge primul, sa îmi bag unghia în gât că nu am mai stat o saptamana :(
Scrie răspuns