Revolut vs Monese

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Ann

Ann;17201 wrote: Pai ce treaba au site-urile cu Banca Transilvania?Banca o sa mi inchida orice cont romanesc,sigur.Unde sa ma reclame?Sunt oameni cu datorii de miliarde

Banca Transilvania m-a platit direct cand am transmis banii din Paxum,si apoi peste 2 zile,cand trebuiau sa mi vina de fapt,de cateva ori.Eu ce era sa fac ?Sa-i refuz?Eu la ei apar cu minus,nu la Paxum
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Keke

Buttercup;17194 wrote: Da, de la orice ATM. Primii 1600 sunt gratuiti pentru useri premium, apoi 2% din valoare.

Buna Buttercup.Stiu ca am mai vb pe subiectul Revolut.ziceai parca de o limita pe zi de 5000euro si 53000 pe an parca..Au si o limita lunara impusa?merci pt raspuns
No avatar
Rimela

Ann;17191 wrote: Trecand peste comisiane,si activand premium sa inteleg ca se pot scoate de la orice ATM din tara fara probleme?Eu tocmai am primit de 3 ori plata dubla de pe site-uri pe cardul Bancii Transilvania , si azi au descoperit si sunt cam -7000 Ron.Nu am de gand sa le dau banii inapoi,ca nu a fost greseala mea.Ultima solutie ar fi Revolut,ca se pare ca pe Monese nu prea te poti baza.

Nu a fost greseala ta dar nici nu sunt banii tai 🙂 . Corect ar fi sa ii returnezi
No avatar
Budincacupaine

Eu tocmai ce am facut cont Monese. Buuun, am pus actele (de 2 feluri diferite) am re-re-reverificat adresa (sa fiu sigura), am facut acel video de cateva secunde si am primit mesaj ca deja cardul a plecat spre mine (gen pe 4 iulie ar trebui sa ajunga). Nu ziceati (voi cei care aveti deja monese) ca trebuie sa ii sun pe skype sau ceva de genul? Am inteles eu gresit?! Tot ce e posibil de cand cu FCH nu mai pot de creierii capului. Carduri peste carduri, pinuri peste pinuri, pfoooaaa. Ok, deci mai nou nu mai trebuie sa ii sunam sau am facut eu ceva gresit?
No avatar
Guest

Budincacupaine;17216 wrote: Eu tocmai ce am facut cont Monese. Buuun, am pus actele (de 2 feluri diferite) am re-re-reverificat adresa (sa fiu sigura), am facut acel video de cateva secunde si am primit mesaj ca deja cardul a plecat spre mine (gen pe 4 iulie ar trebui sa ajunga). Nu ziceati (voi cei care aveti deja monese) ca trebuie sa ii sun pe skype sau ceva de genul? Am inteles eu gresit?! Tot ce e posibil de cand cu FCH nu mai pot de creierii capului. Carduri peste carduri, pinuri peste pinuri, pfoooaaa. Ok, deci mai nou nu mai trebuie sa ii sunam sau am facut eu ceva gresit?

Eu am intrat pe video call cu ei pt că nu îmi acceptau pașaportul la verificare. Daca ți au acceptat documentele trimise nu este nevoie sa ii mai suni.
No avatar
Guest

Ann;17200 wrote: Am vorbit cu un angajat Monese ieri si l-am certat.Gen,asa institutie importanta si livreaza prin posta.Si el mi-a zis asa pasiv ca trebuie sa aplic din nou si din nou pana il primesc :))

Si mie la fel, pff. Am aplicat, ce naiba sa fac. Chiar îmi doresc cardul ăla.
No avatar
Budincacupaine

Lara;17217 wrote: Eu am intrat pe video call cu ei pt că nu îmi acceptau pașaportul la verificare. Daca ți au acceptat documentele trimise nu este nevoie sa ii mai suni.

Multumesc mult de lamurire!
No avatar
Buttercup

Keke;17214 wrote: Buna Buttercup.Stiu ca am mai vb pe subiectul Revolut.ziceai parca de o limita pe zi de 5000euro si 53000 pe an parca..Au si o limita lunara impusa?merci pt raspuns

Din ce am gasit, nu. Exista o limita de transfer de £75K pe zi, indiferent ca sunt in sau out.
Totusi, iti recomand sa stai sub 10K. Am văzut cazuri cu persoane care au trezit suspiciuni. Atat Monese, cat si Revolut se supun unei legislații împotriva spălării banilor, pentru a putea funcționa. Deci tot ce li se pare suspect vor închide si raporta. Asa ca mai bine splituiesti, chiar dacă pierzi ceva pe la comisioane.
No avatar
Keke

Buttercup;17239 wrote: Din ce am gasit, nu. Exista o limita de transfer de £75K pe zi, indiferent ca sunt in sau out.
Totusi, iti recomand sa stai sub 10K. Am văzut cazuri cu persoane care au trezit suspiciuni. Atat Monese, cat si Revolut se supun unei legislații împotriva spălării banilor, pentru a putea funcționa. Deci tot ce li se pare suspect vor închide si raporta. Asa ca mai bine splituiesti, chiar dacă pierzi ceva pe la comisioane.

Ohh nu am eu asa castiguri fabuloase😄..stau sub 10k pe luna mai mult decat sigur..Multumesc inca o data pt raspuns si daca ma decid sa comand Revolut ,iti scriu.momentan am Monese si astept cardul Paxum😊
No avatar
Buttercup

Keke;17242 wrote: Ohh nu am eu asa castiguri fabuloase😄..stau sub 10k pe luna mai mult decat sigur..Multumesc inca o data pt raspuns si daca ma decid sa comand Revolut ,iti scriu.momentan am Monese si astept cardul Paxum😊

Cu drag! Sa ai spor.
Revolut sunt o optiune bună pentru crypto, daca esti interesată să investești in partea asta. Sa nu mai zic de cumpărături online. Spend that money, gaaarl! 💸
Scrie răspuns