PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Keke

Penguin;17150 wrote: pai si ce legatura au promourile astea cu faptul ca ne au sunat sa ne zica ca ne livreaza cardurile?
Posibil sa se foloseasca o forma mai “diferita “..motive legislative..repet,doar o teorie
No avatar
Penguin

Nadia;17147 wrote: Exact, asta mi s-a parut si mie ciudat. Chestia e ca Ramona si ceilalti, care au primit cardurile de acum doua saptamani, au zis ca i-a contactat direct curierul door-to-door, fara intermediari. Sper din tot sufletul sa fim noi paranoice si sa ne inselam!

door to door de catre ce firma,pana la urma?
No avatar
Penguin

Keke;17151 wrote: Posibil sa se foloseasca o forma mai “diferita “..motive legislative..repet,doar o teorie

o teorie care n are nicio logica cu paxumul...ca nu ne au sunat sa si faca reclama...ci sa ne anunte ca ne vor livra cardurile in cateva zile..
No avatar
Keke

Penguin;17153 wrote: o teorie care n are nicio logica cu paxumul...ca nu ne au sunat sa si faca reclama...ci sa ne anunte ca ne vor livra cardurile in cateva zile..
Era vb de faptul ca nu poti suna inapoi pe nr ala si ca pe Google e asociat cu Lidl..citeste mai atent..
No avatar
Penguin

ILoveSummer;17149 wrote: Poate ne lămurește Octav.

pai ar fi cazul...ori au trimis toate plicurile,intr un singur pachet,ca sa nu mai plateasca posta pt fiecare plic..ori nu stiu...oricum cv nu e in regula...
No avatar
Penguin

Keke;17155 wrote: Era vb de faptul ca nu poti suna inapoi pe nr ala si ca pe Google e asociat cu Lidl..citeste mai atent..

hai ca sunt eu retardata...noi vorbeam aici ca de pe nr ul respectiv au fost fetele sunate,ce treaba are cu paxumul,cand se presupune ca nr ul apartine fan curier?plus ca mie mi a raspuns acel nr..
No avatar
Keke

Penguin;17159 wrote: hai ca sunt eu retardata...noi vorbeam aici ca de pe nr ul respectiv au fost fetele sunate,ce treaba are cu paxumul,cand se presupune ca nr ul apartine fan curier?plus ca mie mi a raspuns acel nr..

Tie ti-au raspuns,altora nu,pe Google e o alta poveste..toti speculam.Anyway om trai si om vedea Ce si cum
ILoveSummer

Penguin;17159 wrote: hai ca sunt eu retardata...noi vorbeam aici ca de pe nr ul respectiv au fost fetele sunate,ce treaba are cu paxumul,cand se presupune ca nr ul apartine fan curier?plus ca mie mi a raspuns acel nr..

Numărul nu este de la Fan curier. Pe mine cand m-au sunat mi-au zis ca ma suna de la Paxum ca sa imi verifice adresa din contul meu. Deci nu are legatura cu Fan curier.
No avatar
Penguin

ILoveSummer;17162 wrote: Numărul nu este de la Fan curier. Pe mine cand m-au sunat mi-au zis ca ma suna de la Paxum ca sa imi verifice adresa din contul meu. Deci nu are legatura cu Fan curier.
Nu e fan curierul...cred ca e nr camuflat,sa zic asa,ca sa nu i putem contacta inapoi,sa le dam teroare))).asta i varianta pozitiva.probabil unii nu au avut adresa completa,si de aceea au fost sunati.asta ar fi explicatia mea..cum am zis,cred ca au facut pachet toate cardurile,si le au trimis unei firme de curierat,in cel mai bun caz,sa iasa m ieftin..e varianta mea..eu n am alta explicatie..
No avatar
silvia

Am fost si eu sunata de numarul respectiv si nu am putut raspunde atunci. Am incercat sa apelez innapoi dar am nr. blocat de catre ei si nici mesaj nu pot trimite. Am verificat nr de la care am fost sunata pe acest site https://www.cinesuna.info/ Apareau numai ciudatenii.despre numarul asta. Imi apare cardul shipped din 04.06 ma asteptam sa primesc la cutia postala nu prin curier
Scrie răspuns