PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Penguin

just me;17136 wrote: Mai bine nu raspundeam la acel numar...pt cei care nu au raspuns bravo lor 😊Eu am cam luat panica ..

ce ar putea sa se intample?sa vina peste noi,sa ne ia glanda?))si dc are pin cardul,poate sa se duca la gara..doar sa nu aiba acces la mail...mailul oferit lui "octav"..sa fie angajati ai postei?sau de unde sa aiba nr ul nostru?sau adresa?ca mie mi au spus o la tel
No avatar
Penguin

ILoveSummer;17138 wrote: Octav a raspuns zilele trecute cand cineva a întrebat si a zis ca numărul respectiv este al firmei care se ocupa de livrare. Mie doamna aia care m-a sunat mi-a zis ca este de la Paxum. Vad ca numărul nu se mai poate apela acum.

nr ul de pe care am fost sunata era al unui curier...Doamna din call center mi a spus ca nu ma poate ajuta fara awg...gen nu poate verifica dc am vreun plic sau nu..si i am zis:pai cand m ati sunat cum ati putut stii ca am cv la voi,fara ca eu sa va fi furnizat vreun tracking number,si acum nu
?
ILoveSummer

Mie mi s-a spus asa : " V-am sunat pentru ca dumneavoastră ați aplicat pentru un card Paxum si vreau sa confirm adresa din contul dumneavoastra "
No avatar
Nadia

Si totusi nu vi se pare nimic ciudat ca nu-i mai putem apela? Ca de fapt, aia e problema, nu ca era numarul marcat ca si spam.

Mie mi s-a spus ca s-a sters adresa de pe plic. Adresa care, apropo, NU apare pe plic ci pe interior, pe foaie, si se vede prin chestia aia transparenta. In fine...
No avatar
Keke

Nadia;17144 wrote: Si totusi nu vi se pare nimic ciudat ca nu-i mai putem apela? Ca de fapt, aia e problema, nu ca era numarul marcat ca si spam.

Mie mi s-a spus ca s-a sters adresa de pe plic. Adresa care, apropo, NU apare pe plic ci pe interior, pe foaie, si se vede prin chestia aia transparenta. In fine...
La cautare pe Google ,acel nr de tel apare cumva legat de diferite promo-uri de vanzari de produse,Chiar si Lidl..daca un card care aduce avantaje unor clienti care nu sunt nici ei toti in regula cu actele catre fisc,poate ca are nevoie de o forma de livrare mai “ambigua”.DOAR O TEORIE.nu aruncati cu pietre 😄.Partea pozitiva este ca sunt persoane care si-au primit cardul cu adevarat.
No avatar
just me

Hmmmm...ceva e cusut cu ata alba...La toata lumea sa nu se vada adresa ?sper sa ne inselam noi ,sper ca totul va fii bine..
No avatar
Nadia

Keke;17145 wrote: La cautare pe Google ,acel nr de tel apare cumva legat de diferite promo-uri de vanzari de produse,Chiar si Lidl..daca un card care aduce avantaje unor clienti care nu sunt nici ei toti in regula cu actele catre fisc,poate ca are nevoie de o forma de livrare mai “ambigua”.DOAR O TEORIE.nu aruncati cu pietre 😄.Partea pozitiva este ca sunt persoane care si-au primit cardul cu adevarat.

Exact, asta mi s-a parut si mie ciudat. Chestia e ca Ramona si ceilalti, care au primit cardurile de acum doua saptamani, au zis ca i-a contactat direct curierul door-to-door, fara intermediari. Sper din tot sufletul sa fim noi paranoice si sa ne inselam!
No avatar
Keke

Nadia;17144 wrote: Si totusi nu vi se pare nimic ciudat ca nu-i mai putem apela? Ca de fapt, aia e problema, nu ca era numarul marcat ca si spam.

Se fac multe promo-uri telefonic atat pe plan local cat si international si nu pot fi sunati inapoi.se vand produse casnice,oferte etc.Multe firme castiga mult din acestea pt ca au datele clientului.Asta a fost unul din aspectele pt care a fost necesara instalarea legii din 25mai cu privire la datele personale.
ILoveSummer

Poate ne lămurește Octav.
No avatar
Penguin

Keke;17148 wrote: Se fac multe promo-uri telefonic atat pe plan local cat si international si nu pot fi sunati inapoi.se vand produse casnice,oferte etc.Multe firme castiga mult din acestea pt ca au datele clientului.Asta a fost unul din aspectele pt care a fost necesara instalarea legii din 25mai cu privire la datele personale.

pai si ce legatura au promourile astea cu faptul ca ne au sunat sa ne zica ca ne livreaza cardurile?
Scrie răspuns