Penguin;17095 wrote: Ai primit cardul pana la urma?si pe mn m au sunat pe 13,nu stiu de la ce curier,sa confirm adrs,si ca l v or livra in cateva zile sau sapt viit...si nimic momentan..
Nu am primit absolut nimic.Am fost la Fan Curier ca asa au spus ca sunt si am vb cu oamenii de acolo.Mi-au spus ca nu apar in baza lor de date nici din judet nici pe tara...este o problema undeva...
Am trimis msj la Paxum si mi-au raspuns ca e o intarziere mare din cauza comenzilor foarte mari.Am inteles asta insa de ce dracu m-au sunat aia pt confirmarea adresei daca ei freaca motanul si spun ca bla bla...
PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
Alina85;17104 wrote: Nu am primit absolut nimic.Am fost la Fan Curier ca asa au spus ca sunt si am vb cu oamenii de acolo.Mi-au spus ca nu apar in baza lor de date nici din judet nici pe tara...este o problema undeva...
Am trimis msj la Paxum si mi-au raspuns ca e o intarziere mare din cauza comenzilor foarte mari.Am inteles asta insa de ce dracu m-au sunat aia pt confirmarea adresei daca ei freaca motanul si spun ca bla bla...
eu am sunat acum pe nr ul care m a sunat pe 13...era nr ul unui curiere care habar nu avea ce se intampla....mi a dat nr ul unui coleg cu livrari pe zona mea,ala mi a zis ca dc n am primit msg,n are nimic pt mn de livrat...am sunat la call center..mi au zis ca nu ma pot ajuta fara awb...si ca sa iau legatura cu expeditorul...Mi a spus doamna respectiva ca de ce am fost sunata...pe bune,pe mn ma intrebi?oricum cv e putred..
eu am sunat acum pe nr ul care m a sunat pe 13...era nr ul unui curiere care habar nu avea ce se intampla....mi a dat nr ul unui coleg cu livrari pe zona mea,ala mi a zis ca dc n am primit msg,n are nimic pt mn de livrat...am sunat la call center..mi au zis ca nu ma pot ajuta fara awb...si ca sa iau legatura cu expeditorul...Mi a spus doamna respectiva ca de ce am fost sunata...pe bune,pe mn ma intrebi?oricum cv e putred..
Penguin;17115 wrote: eu am sunat acum pe nr ul care m a sunat pe 13...era nr ul unui curiere care habar nu avea ce se intampla....mi a dat nr ul unui coleg cu livrari pe zona mea,ala mi a zis ca dc n am primit msg,n are nimic pt mn de livrat...am sunat la call center..mi au zis ca nu ma pot ajuta fara awb...si ca sa iau legatura cu expeditorul...Mi a spus doamna respectiva ca de ce am fost sunata...pe bune,pe mn ma intrebi?oricum cv e putred..
La paxum ,cuvantul"intarziere",e ca o sigla

La paxum ,cuvantul"intarziere",e ca o sigla
- ILoveSummer
A mai sunat cineva la numarul respectiv? Mie mi-au spus ca nu am fost sunata de ei si ca probabil este o greșeală.
Ceva nu e ok. Numerele apar ca Spam iar pe Twitter daca veti cauta #Paxum veti vedea o postare de la un tip spaniol de acum cateva ore cu curieri falsi. Ceva chiar nu e ok si mi-am dat seama de cand ne-au sunat numerele alea care sunt SPAM-uri, daca le cautati pe Google!
Nu vreau sa sperii pe nimeni dar chiar e foarte dubioasa faza, eu n-am auzit de nicio firma de curierat ce nu poate fi sunata inapoi si foloseste numere de telefon asociate cu cold call-uri pentru promovarea LIDL si ce ma scrie pe Google. Si in plus, mie mi-au zis la telefon “s-a sters adresa de pe plic”, de parca era scrisa cu creionul. Si cand ne suna pe toti cu aceeasi duma...
ILoveSummer;17117 wrote: A mai sunat cineva la numarul respectiv? Mie mi-au spus ca nu am fost sunata de ei si ca probabil este o greșeală.
eu am sunat...era intr adevar un nr de al unui curier de la fancurier...dar habar nu avea...plus ca atunci m a sunta o tanti de pe acel nr...adica nu trebuia sa fie un nr de centrala?cum sa sune de pe mobilul curierului?
eu am sunat...era intr adevar un nr de al unui curier de la fancurier...dar habar nu avea...plus ca atunci m a sunta o tanti de pe acel nr...adica nu trebuia sa fie un nr de centrala?cum sa sune de pe mobilul curierului?