wasilus;16591 wrote: Am incercat eu sa scot azi 2000 Ron si nu a mers ... am scos 1500.
Probabil ai contul Free si de asta.
Monese
Keke;16605 wrote: Prin urmare,daca am inteles corect,din Paxum catre monese pot transfera maxim 3000euro?ce se intampla daca depasesc?
Din paxum catre monese poti transfera maxim 2500$.
Din paxum catre orice alt card e 2500$ limita le zi, daca depasesti iti spune ca nu se poate mai mult , nu se intampla nimic.
Din paxum catre monese poti transfera maxim 2500$.
Din paxum catre orice alt card e 2500$ limita le zi, daca depasesti iti spune ca nu se poate mai mult , nu se intampla nimic.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Baietzelu;17038 wrote: Din paxum catre monese poti transfera maxim 2500$.
Ziceam in mai multe tranzactii.pe monese am limita de 3000 euro la luna nu?banuiesc ca daca se depaseste pragul asta,arata ca nu se poate efectua tranzactia.
Ziceam in mai multe tranzactii.pe monese am limita de 3000 euro la luna nu?banuiesc ca daca se depaseste pragul asta,arata ca nu se poate efectua tranzactia.
Keke;17043 wrote: Ziceam in mai multe tranzactii.pe monese am limita de 3000 euro la luna nu?banuiesc ca daca se depaseste pragul asta,arata ca nu se poate efectua tranzactia.
Din ce am citit pe site nu exista limita de retragere pe luna, exista pe zi , pos , si balanta maxima 50k euro pe card dar poate ma insel.
Iar daca exista limita pe luna cu siguranta o sa iti spuna ca ai depasit limita, altceva nu se intampla.
Din ce am citit pe site nu exista limita de retragere pe luna, exista pe zi , pos , si balanta maxima 50k euro pe card dar poate ma insel.
Iar daca exista limita pe luna cu siguranta o sa iti spuna ca ai depasit limita, altceva nu se intampla.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM