Nord;16806 wrote: Exceptie o sa faca doar conturile bancare business pentru ca banca nu are de unde sa stii tu daca iti platesti taxele sau nu!
Este deja cunoscuta data la care va intra in vigoare aceasta lege?pt a detine Un cont bancar business ce implica?a avea firma?
CAMPLACE-METODA DE PLATA
Keke;16807 wrote: Este deja cunoscuta data la care va intra in vigoare aceasta lege?pt a detine Un cont bancar business ce implica?a avea firma?
Aici găsești proiectul de lege, daca vrei sa il citesti. Este încă în dezbatere, nu a intrat în vigoare. Dar din nou, trebuie înțeleasă diferenta, tranzacțiile astea se refera primordial de la un om la altul. Pentru alte tipuri este €10000, dar nu am apucat sa citesc totul, ca sa pun cap la cap. Oricum, e bine sa fiti informati, mai ales daca actele voastre cu statul nu sunt in regula.
https://www.cotidianul.ro/tranzactiile-peste-1000-e-sri/
Aici găsești proiectul de lege, daca vrei sa il citesti. Este încă în dezbatere, nu a intrat în vigoare. Dar din nou, trebuie înțeleasă diferenta, tranzacțiile astea se refera primordial de la un om la altul. Pentru alte tipuri este €10000, dar nu am apucat sa citesc totul, ca sa pun cap la cap. Oricum, e bine sa fiti informati, mai ales daca actele voastre cu statul nu sunt in regula.
Buttercup;16808 wrote: Aici găsești proiectul de lege, daca vrei sa il citesti. Este încă în dezbatere, nu a intrat în vigoare. Dar din nou, trebuie înțeleasă diferenta, tranzacțiile astea se refera primordial de la un om la altul. Pentru alte tipuri este €10000, dar nu am apucat sa citesc totul, ca sa pun cap la cap. Oricum, e bine sa fiti informati, mai ales daca actele voastre cu statul nu sunt in regula.
Daca o lege intra In vigoare Sa zicem luna aceasta,toate transferurile facute de la om la om(prin banca,prin WU etc) din anii trecuti nu conteaza ,asa e?doar de la data in care legea intra in vigoare,corect?Multumesc Buttercup ,voi citi spre seara articolul cu atentie,e bine Sa stim Ce se intampla in jurul nostru.
Daca o lege intra In vigoare Sa zicem luna aceasta,toate transferurile facute de la om la om(prin banca,prin WU etc) din anii trecuti nu conteaza ,asa e?doar de la data in care legea intra in vigoare,corect?Multumesc Buttercup ,voi citi spre seara articolul cu atentie,e bine Sa stim Ce se intampla in jurul nostru.
Keke;16809 wrote: Daca o lege intra In vigoare Sa zicem luna aceasta,toate transferurile facute de la om la om(prin banca,prin WU etc) din anii trecuti nu conteaza ,asa e?doar de la data in care legea intra in vigoare,corect?Multumesc Buttercup ,voi citi spre seara articolul cu atentie,e bine Sa stim Ce se intampla in jurul nostru.
Ar trebui să scrie in proiectul de lege. Dar de obicei, nu se ia nimic retroactiv, pentru că e greu pentru banci sa faca o evidenta de genul, când nu era in atribuțiile lor pe acea vreme. Eu zic sa stai chill. Parerea mea e ca nu o sa ai probleme cu tranzacțiile anterioare.
Ar trebui să scrie in proiectul de lege. Dar de obicei, nu se ia nimic retroactiv, pentru că e greu pentru banci sa faca o evidenta de genul, când nu era in atribuțiile lor pe acea vreme. Eu zic sa stai chill. Parerea mea e ca nu o sa ai probleme cu tranzacțiile anterioare.
Buttercup;16812 wrote: Ar trebui să scrie in proiectul de lege. Dar de obicei, nu se ia nimic retroactiv, pentru că e greu pentru banci sa faca o evidenta de genul, când nu era in atribuțiile lor pe acea vreme. Eu zic sa stai chill. Parerea mea e ca nu o sa ai probleme cu tranzacțiile anterioare.
Asa zic si eu.multumesc mult de tot

Asa zic si eu.multumesc mult de tot
Keke;16807 wrote: Un cont bancar business ce implica?a avea firma?
Trebuie sa fii inregistrat la registrul comertului fie ca persoana fizica autorizata sau orice altfel de firma! Prin conturile business toate transferurile sunt mai rapide , de exemplu eu am primit wire de la chaturbate in doar doua zile!
Trebuie sa fii inregistrat la registrul comertului fie ca persoana fizica autorizata sau orice altfel de firma! Prin conturile business toate transferurile sunt mai rapide , de exemplu eu am primit wire de la chaturbate in doar doua zile!
Live Cams | Live Sex |