Keke;16793 wrote: Da a aparut,banuiesc ca sunt noi detalii care trebuiesc completate atunci cand adaugi fonduri in contul Paxum.Cred ca implica direct site-urile care iti fac plata in cont si eventual cei care dau top-up(personal nu am transmis banuti in Paxum,doar site-ul care mi-a trimis plata acolo si eu i-am scos prin card extern)
aha, ma gandeam sa nu fie vorba de alte documente sau mai stiu eu ce ca nu stiu ce as mai putea trimite. Si mie imi trimite site-ul plata in paxum dupa care retrag prin eft ( ultimul a durat exact 2 zile)
Multumesc frumos pt raspunsuri Keke, zi faina
PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
Rimela;16790 wrote: Este cineva care a aplicat pt card Paxum in jur de data de 2.05? Stiu ca la cei care au aplicat inainte de aceasta data , statusul s-a schimbat in shipped.
La mine inca este in printting, de asta sunt curioasa daca mai este cineva care a aplicat la inceputul lui May, asa ca sa imi fac o idee cam cat ar mai dura
Eu am aplicat în perioada aceea. De vreo săptămână e in printing.
La mine inca este in printting, de asta sunt curioasa daca mai este cineva care a aplicat la inceputul lui May, asa ca sa imi fac o idee cam cat ar mai dura
Eu am aplicat în perioada aceea. De vreo săptămână e in printing.
Rimela;16796 wrote: aha, ma gandeam sa nu fie vorba de alte documente sau mai stiu eu ce ca nu stiu ce as mai putea trimite. Si mie imi trimite site-ul plata in paxum dupa care retrag prin eft ( ultimul a durat exact 2 zile)

asta este interpretarea mea,daca sunt printre noi care inteleg mai bine sau diferit,sunt convinsa ca vor interveni 
Keke;16800 wrote: 

asta este interpretarea mea,daca sunt printre noi care inteleg mai bine sau diferit,sunt convinsa ca vor interveni 
Sa nu ne batem capul si cu asta . Am trimis email lui Octav si mi-a raspuns foarte repede in legatura cu updatele ala.
Raspunsul lui a fost '' Ignora , te rog''
Am scris raspunsul aici in caz ca mai sunt useri ca mine care isi fac fel si fel de scenarii in legatura cu mesajul respectiv
, cum mi-am facut eu, lol
Sa nu ne batem capul si cu asta . Am trimis email lui Octav si mi-a raspuns foarte repede in legatura cu updatele ala.
Am scris raspunsul aici in caz ca mai sunt useri ca mine care isi fac fel si fel de scenarii in legatura cu mesajul respectiv
Rimela;16810 wrote: Sa nu ne batem capul si cu asta . Am trimis email lui Octav si mi-a raspuns foarte repede in legatura cu updatele ala.
, cum mi-am facut eu, lol
Haha right on Rimela
Cred ca avem nevoie de mult ceai cu efect calmant lol..portie dubla pt mine ca si eu ma panichez usor
Haha right on Rimela
AM aplicat pt card pe data de 2 aprilie.pe 4 iunie au arata ca l-au trimis.cardul este in tara, m-au sunat aia de la fan curier ca am un plic dar ca nu se vede bine adresa ca s0-a sters...de o saptamana astept sa mi-l trimita... mi se pare cam trasa de par treaba
Aia de la fan acum se fac ca nu stiu nimic...
AnaMaria1;16923 wrote: La mine cardul paxum apare Shipped de pe 4 iunie, l a primit cineva ?
Buna.Pe mine m-au sunat chipurile de la fan curier sa imi spuna ca am un plic la ei si ca din pacate s-a sters adresa si nu mi-l pot livra.A ramas sa ma sune curierul...nu s-a intamplat.
Azi am fost la Fan curier sa intreb si , surpriza!! Oamenii nu au habar de plicul meu...nici la mn in judet si nici la alt sediu din tara...asa ca mi se pare cam dubios
Buna.Pe mine m-au sunat chipurile de la fan curier sa imi spuna ca am un plic la ei si ca din pacate s-a sters adresa si nu mi-l pot livra.A ramas sa ma sune curierul...nu s-a intamplat.
Azi am fost la Fan curier sa intreb si , surpriza!! Oamenii nu au habar de plicul meu...nici la mn in judet si nici la alt sediu din tara...asa ca mi se pare cam dubios
Alina85;16841 wrote: AM aplicat pt card pe data de 2 aprilie.pe 4 iunie au arata ca l-au trimis.cardul este in tara, m-au sunat aia de la fan curier ca am un plic dar ca nu se vede bine adresa ca s0-a sters...de o saptamana astept sa mi-l trimita... mi se pare cam trasa de par treaba
Ai primit cardul pana la urma?si pe mn m au sunat pe 13,nu stiu de la ce curier,sa confirm adrs,si ca l v or livra in cateva zile sau sapt viit...si nimic momentan..
Ai primit cardul pana la urma?si pe mn m au sunat pe 13,nu stiu de la ce curier,sa confirm adrs,si ca l v or livra in cateva zile sau sapt viit...si nimic momentan..