Ce studio sa aleg ? ajutooor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
BeYou Studio

alice25;16520 wrote: Insa vreau ceva fara penalizari. ..

Buna Alice din "pacate" pentru tine in toate studiourile exista penalizari .... altfel ar fi anarhie in studio :-S , ai veni la munca cand vrei pleci cand vrei lucrezi 1-2 zile pe saptamana si tot asa ..... penalizari nu exista doar cand lucrezi de acasa . Taberele sunt impartite , iar fetele care lucreaza acum de acasa multe au inceput tot dintr-un studio unde au fost invatate " cu ce se mananca acest domeniu " .Daca tu esti o persoana responsabila si corecta nici un studio NORMAL nu iti aplica penalizari daca tu nu dai motive de a fi penalizata ;) mergi formeaza-ti o parere stai , cugeta si alege-l pe cel care te-a incantat mai mult nu neaparat prin bonusuri promise dar ca si atmosfera din interiorul studioului .... cu siguranta vei simtii care ti se potriveste daca mergi in mai multe locatii si nu te grabesti

Succes
No avatar
silvia

BeYou Studio;16712 wrote:

Buna Alice din "pacate" pentru tine in toate studiourile exista penalizari .... altfel ar fi anarhie in studio :-S , ai veni la munca cand vrei pleci cand vrei lucrezi 1-2 zile pe saptamana si tot asa ..... penalizari nu exista doar cand lucrezi de acasa . Taberele sunt impartite , iar fetele care lucreaza acum de acasa multe au inceput tot dintr-un studio unde au fost invatate " cu ce se mananca acest domeniu " .Daca tu esti o persoana responsabila si corecta nici un studio NORMAL nu iti aplica penalizari daca tu nu dai motive de a fi penalizata ;) mergi formeaza-ti o parere stai , cugeta si alege-l pe cel care te-a incantat mai mult nu neaparat prin bonusuri promise dar ca si atmosfera din interiorul studioului .... cu siguranta vei simtii care ti se potriveste daca mergi in mai multe locatii si nu te grabesti

Succes
Exista locuri fara penalizari. Studiouri mai mici de apartament ca sa zic asa. Poti gasi ceva daca asta e singurul criteriu de selectie. Nici ei nu isi doresc sa te penalizeze este doar o metoda de a mentine ordinea asa cum zice si beyou studio. Eu sunt o persoana destul de dificila si am reusit pe termen lung fara penalizari dar pe muchie ca sa zic asa. In legatura cu " bonusurile promise" pentru mine a fost o mare dezamagire. Nu iti dadea nimeni bonnus doar pentru ca te duci tu acolo. Daca faceai o anumita suma pe perioada din suma respectiva iti dadeau o parte din bonnus. Adica daca promiteau 300$ bonnus primeai cate 50 $ la 2 saptamini de munca daca faceai peste 500$ pe perioada. Este doar un ex. dar cam asa functiona.
No avatar
alice25

Ceea ce ma intereseaza pe mine mai mult este daca cineva imi poate spune ceva despre J'adore, Live, Darkangel si Crown. Cateva pareri.
No avatar
GlamourStudio

Buna Alice.
Permite-mi sa "vorbesc" in numele Glamour Studio. Daca te referi la noi, te asigur ca in 10 ani de cand suntem pe piata nu s-a atins nimeni de niciun model. Iti pot garanta ca 60% din interviurile pe care le sustinem aceleasi plangeri vin si de la colegii nostri cu studiouri mari insa nu suntem la Militie si nici nu ne intereseaza ce fac alte studiouri si nici veridicitatea fiecarui cuvant al modelelor. Asa cum ai afirmat de noi ca ne placem sa ne "distram" cu modelele iti garantez ca nu este asa.
Insa n-am vazut pe nimeni ca a afirmat ca de 10 ani n-am intarziat 1 secunda o plata catre modele, ca avem modele de 7 ani ce lucreaza cu noi, ca nu a existat 1 cent in lipsa, ca s-au dat premii de mii de lei lunar SI LE-AM DAT PE BUNE, excursii in Dubai, Spania, Italia, etc., ca lucram cu carte de munca, ca ne platim taxele si impozitele ba chiar ajutam modelele din partea lor, ca am lucrat impreuna cu modele pentru visurile lor . Estimativ, peste 38 ( 2017 ) de modele si-au luat apartamente cu prima casa, leasing , operatii estetice si multe altele.
Iti multumim oricum de parere si ca aflam si noi ce se discuta pe piata.
Usa este deschisa 24/24 si oricine doreste sa ne viziteze sau sa discute cu colegii si colegele noastre este bine venit !
web : www.GlamourStudio.ro galerie
No avatar
Guest

alice25;16520 wrote: Am fost si la voi, la Charm si Manqueen (unde mi-a placut putin mai mult). Insa vreau ceva fara penalizari. Si mai sunt si alte motive, dar nu mai conteaza..

Buna Alice25, ceva fara penalizari gasesti doar ACASA in confortul propriei locuinte ;) ! in cazul in care doresti sa fi un MODEL INDEPENDENT, cu mare drag te pot ajuta . Bagajul de experiente/cunostinte de peste 11 ani cu "incasari constante" vorbeste de la sine.

Iti doresc mult succes, indiferent ce cale alegi. :)
Maria Best

Mrvc;19184 wrote: Buna Alice25, ceva fara penalizari gasesti doar ACASA in confortul propriei locuinte ;) !

Buna Alice25
Poti gasi si studiouri FARA amenzi sau penalizari , Best Studios este unul dintre ele .
Be the BEST or the the rest https://beststudios.ro/galerie-video.html
Scrie răspuns