PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
matzarebela

momentan poti transfera doar pe card romanesc in numele tau, la fel si pt cont bancar, cont bancar si card sunt 2 metode diferite, pe card visa/mastercard poate fii de la imediat la 2-3 zile lucratoare si este 6$+2.9% in cont bancar comisionul este de 5$ dar poate dura o saptamana aprobarea transferului de catre paxum si apoi inca o saptamana pentru ca banii sa fie in banca ta, contul sa fie in Ron sau Euro pentru ca momentan nu se fac tranzactii in $ vei specifica cand vei adauga cardul sau contul ce moneda este si sa nu lasi $ acolo
arabu1988

FlowerPower;16650 wrote: Buna,

Contul meu de paxum este aprobat,cardul este in printing bănuiesc ca mai durează 2 luni pana ajunge:)),Dar vreau sa-l folosesc prin transfer de pe paxum catre un cont bancar din romania.A folosit cineva pana acum metoda asta? Si cate zile durează tranzacția am citit ca intre 5-7 zile lucrătoare, dar vreau sa stiu daca chiar iti intra banii fara sa ai probleme.Contează ce fel de card este?Visa,Mastercard?Sau daca contează ce fel de banca folosesti in Romania.Am inteles ca pentru a transfera in contul altcuiva iti ia 6$+5% din suma totala.
Multumesc!

buna
sunt doi felul de transfer pe paxum transfer EFT si asta inseamna din contu paxum catre cont bancar si dureaza 5-7 zile lucratoare depende de banca ta si are comission doar 6 $
si transfer catre card bancar si dureaza maxim 2 zile lucraotoare depnde de banca ta si are comissionul 6$+3% din suma
transfer in contul altcuiva nu sa poate de loc
WELCOME
We only have what we Give
FlowerPower

Multumesc frumos pentru raspuns,da trebuie sa-mi deschid în cont in banca pe numele meu,numai ca am niste datorii la anaf (tot de la studiouri care nu mi ai plătit taxele dar mie mi au oprit banii)si imi este ca imi blochează contul si imi pun proprire pe bani.
FlowerPower

Multumesc pentru ajutor :*
No avatar
Keke

FlowerPower;16654 wrote: Multumesc frumos pentru raspuns,da trebuie sa-mi deschid în cont in banca pe numele meu,numai ca am niste datorii la anaf (tot de la studiouri care nu mi ai plătit taxele dar mie mi au oprit banii)si imi este ca imi blochează contul si imi pun proprire pe bani.

Buna.Ai lucrat ca model in acele studio-uri sau ca manager?
No avatar
cristinadrcrist

Mie nu mi au luat nimic din suma ... cand am transferat in contul meu raiffaisen si a durat fix patru zile .
FlowerPower

Keke;16656 wrote: Buna.Ai lucrat ca model in acele studio-uri sau ca manager?

Ca model am lucrat,oricum din ce am vorbit si cu prietenele mele asta e o moda cu minciuna taxelor plătite.Din cauza asta numai vreau de la studio.:)
No avatar
Keke

FlowerPower;16694 wrote: Ca model am lucrat,oricum din ce am vorbit si cu prietenele mele asta e o moda cu minciuna taxelor plătite.Din cauza asta numai vreau de la studio.:)

Da..sunt si oameni de genul asta..la aceste studio-uri ai lucrat relativ recent sau ani in urma ‘14,’15 etc ?
FlowerPower

Keke;16695 wrote: Da..sunt si oameni de genul asta..la aceste studio-uri ai lucrat relativ recent sau ani in urma ‘14,’15 etc ?

Cu ani in urma....Dar spune-mi cauti pe cineva anume pe forum? :)))Mie asa mi se pare...Sau poate ma asocieze cu o anumita persoana.
FlowerPower

Sa nu-mi spui ca ai studio:))).
Scrie răspuns